REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Constanța a precizat că susține producătorii locali!

Primăria Constanța a precizat că susține producătorii locali!

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:00 259

Piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța abundă în această perioadă de roșii, castraveți, vinete sau ardei de la producătorii locali, așa că acum este momentul prielnic să vă faceți provizii pentru iarnă, au spus reprezentanții Primăriei Constanța.

”Oferta este variată și bogată, iar iarna va fi una lungă. De aceea, noi vă invităm să vă aprovizionați din timp pentru a vă umple cămările și să puneți la păstrare tradiționala zacuscă, zarzavaturi pentru ciorbe, bulion sau suc de roșii. Doamna Ema este unul din producătorii locali care își aşteaptă clienţii în Piața Unirii cu produse de la Techirghiol, atât din solar, cât și din câmp – producție proprie. Roşiile sunt considerate „vedetele” sezonului, pentru că se vând cel mai bine, spune producătorul local. Pentru cine nu are timp să prepare conserve pentru iarnă, există și varianta să le cumpere gata făcute, direct din piață. Doamna Ema a adus spre vânzare bulion cu ardei kapia și suc de roșii, puse de anul acesta”, se arată într-un comunicat de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
90% dintre vanzatori sunt de fapt comercianti care revand ce cumpara de la intermediari si paraintermediari. Cultivatorii adevarati nu au loc in piete de cocalari si escroci. Primaria sustine in realitate escrocheria: nu tu bonuri de casa,nu tu curatenie si wcuri renovate unde pt 2 lei primesti 2 cm de hartie igienica. Tupeu si tiganie cat cuprinde, hoti si cersetori, ciorime " producatoare" de ce-au putut fura de pe camp si administratori de piete care umplu gentile sefimii. Asa ca nu mai mancati cacat, realitate-i cu totul alta! Fagadau, mars prin piete, dar fara aplaudaci sa vezi dezastru..
9
0
Primaria sustine doar producatorii locali de legume fructe? Mai exista si alte tipuri de productie locala.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614