REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primăria Constanța a primit patru oferte pentru noul incubator de afaceri

Primăria Constanța a primit patru oferte pentru noul incubator de afaceri

Replica API 23 ianuarie 2022 | 12:52 887

Primarul Vergil Chițac a transmis constănțenilor că municipalitatea a primit patru oferte pentru execuția lucrărilor de la noul incubator de afaceri (Casa Embiricos).

„Dragi constănțeni, mă bucur să vă anunț că am mai făcut un pas important în ceea ce privește crearea sediului noului incubator de afaceri. Vineri a fost ultima zi pentru depunerea documentațiilor tehnico-financiare și au fost depuse nu mai puțin de patru oferte pentru execuția lucrărilor, din partea a patru asocieri private. Interesul manifestat pentru proiect este îmbucurător, mai ales că vine după alte două proceduri de licitație în care nu a fost depusă nici măcar o ofertă. Numărul mare de oferte vădește creșterea încrederii operatorilor în legalitatea procedurilor de achiziții desfășurate de Primăria Constanța.

Lucrările au în vedere consolidarea și reabilitarea imobilului Casa Embiricos - fostul Palat al Navigației, situat în zona peninsulară a Constanței (str. Titulescu nr. 13) și aflat într-o stare avansată de degradare. Mai exact, vorbim despre lucrări de consolidare a structurii de rezistență, de înlocuire a instalațiilor sanitare interioare și exterioare, a celor termice și electrice, lucrări de arhitectură și de montaj de echipamente, printre care și un lift hidraulic. Astfel, clădirea se va transforma în incubator de afaceri, ținta finală fiind aceea de a deveni primul hub regional destinat industriilor creative pentru antreprenorii din sud-estul României.

Proiectul are o valoare de 12,5 milioane de lei (fără TVA) și este finanțat prin fonduri europene prin POR 2014-2020. Pentru a putea demara lucrările cât mai repede, urmează ca aparatul de specialitate să se ocupe de evaluarea celor patru oferte și să o finalizeze, sperăm noi, cât mai curând posibil.

În acest fel, ne dorim să încurajăm antreprenoriatul și dinamica economică a Constanței și să le oferim condițiile de bază pentru dezvoltare tinerilor și tuturor acelora care aleg acest drum. Ajutându-i pe ei să crească, creștem și noi.” a transmis Vergil Chițac.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pe cine incubati acolo?? Care -s conditiile , criteriile ?? Invartelile??
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218