REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Primăria Constanța achiziționează 18 microbuze

Primăria Constanța achiziționează 18 microbuze

Replica API 11 decembrie 2019 | 09:24 705

Consilierii locali s-au întrunit marți, 10 decembrie, în ședință extraordinară, pentru a vota două proiecte.

Unul vizează majorarea de capital la CT BUS SA. ”Există un contract de servicii publice. De la intarea în vigoare a acestui contract, singurul operator pe raza municipiului Constanța este CT BUS SA. Două noi rute, care nu se poate circula cu actuala flotă, astfel capitalul se majorează cu 10 milioane de lei, se vor achiziționa minim 18 microbuze sau minibuze. Vom introduce o rută de noapte pe câteva linii” a spus Făgădău.

Se majorează capitalul social al CT BUC S.A. Constanța, societate cu acționar unic Municipiul Constanța, cu suma de 10.000 mii lei pentru achiziționarea de microbuze/ minibuze noi care să opereze pe străzile din municipiu, unde nu au acces autobuzele.

Traseele înființate vor parcurge pe străzi precum: Nicolae Iorga, Ion Rațiu, Unirii, etc.

Însă noile trasee vor atinge obiective importante precum: Casa de Cultură a Sindicatelor, Spitalul Clinic Județean de Urgență, Universitatea Andrei Șaguna, Universitatea Ovidius, Inspectoratul Județean de Poliție etc.

Traseele respective vor fi configurate astfel:

1. Zona Industrială- Cartier Inel II- Casa de Cultură a Sindicatelor- strada Unirii=Campus Universitare-VIVO

Lungimea traseului va fi de 29 km, mijloace de transport necesare constă în 10 microbuze.

2. Cartier Km 5- bulevradul Aurel Vlaicu- strada Soveja- bulevardul Alexandru Lăpușnean- TOM.

Lungimea traseului va fi de 27 km, mijloace de transport necesare constă în 8 microbuze.

Noile microbuze vor avea maxim 8 m, vor fi dotate cu aer condiționat, încălzire, podea coborâtă, uși duble, ecrane de informare etc.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este bine, asa si trebuie. Transportul in comun , daca este cursiv si are suficiente masini, va fluidiza trafic in oras si in judet. Ajunge cu troacele in care calatorii abia respira si sunt la cheremul unor soferi descreierati. Terminati insa cu mocangeala la tiganime, sa mearga la munca. Daca nu, afara cu ei din oras
2
0
Bun, felicitari!
2
0
Si aia din HCoanda tot moca merg?ai de gand sa bagi taxarea pe la sofer sa nu mai vad picior de tigan imputit care sta pe scaun in locul meu,cand el nu plateste?mai pune si maneaua la maxim,vb.si urat,scuipa,put,te inghesuie ca sa iti fure portofel,telefon.Pune dracu taxarea pe la sofer ca in toate tarile civilizate,ce daca dureaza mai mult,scapi de platit controlori o gramada si nu mai da nimeni leul la sofer,pune camere pe el si in tot autobuzul si zboara aia de iau leul.Mai bine cumparai ceva ce merge baza de electricitate,sa nu mai poluezi orasul atat,l-ai poluat destul cu maghernite HC
2
0
Foarte bine
5
0
Puteti manca pe internet, sub rezerva anonimatului. Cum spunea colegul de mai jos, dispar cacaturile alea de gemeseuri. E un pas inainte, unul foarte bun. Urmeaza reconfigurarea traseelor istorice ale liniilor clasice. Succes!
13
4
Aceste '' noi linii '' sunt de fapt 305 si 304 , cu mici modificari... bun , insemna ca dispar cosciugele din peisaj !
18
1
inca nu au aparut actionarii fantoma?
3
2
Ce draq microbuze sau autobuze fac romanii ma ca sa cumpere de la ei? Vai steaua noastra, in afara de gargara pe internet nu stim sa facem nimic, doar gura-i de noi.
16
8
Criminal nenorocit nu putea i cumpara de la romani ? Iti statea junghiul in gat CANALIE parsiva si ordinara !!!
11
18
Trebuie sa stie lumea si institutiile abilitate - aici a fost o spaga foarre mare de circa 1,5 milioane euro...bani parandarat ! Stie ca pierde alegerile si trage Tunuri financiare onor Gugadau...
19
17
Daca alte orase din Romania au in vedere construirea de linii de metrou poate si la noi gospodarii urbei vor lua in calcul mijloace de transport prietenoase cu mediul cum ar fi troleibus si tramvai
13
13
Un oras facut praf de o gasca de banditi, dar asta este noi i-am vrut!
29
9
primat al cte i
13
9
Microbuze cu care sa se faca turism electoral
27
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218