REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Constanţa achiziţionează instalaţii ornamentale specifice sărbătorilor pascale

Primăria Constanţa achiziţionează instalaţii ornamentale specifice sărbătorilor pascale

Replica API 2 martie 2017 | 23:47 324

Ţara arde şi baba se piaptănă!

Ţara arde şi baba se piaptănă!

Se întâmplă la Constanţa! În timp ce mai bine de jumătate de oraş este în întuneric din cauza lipsei unui iluminat public corespunzător, Primăria vrea să achiziţioneze prin închiriere instalaţii de iluminat ornamentale cu ocazia sărbătorile pascale din acest an. Autoritatea locală este dispusă să cheltuie suma de 132.000 lei fără TVA pentru figurinel şi panourile luminoase. Astfel, până la data de 7 martie a.c. sunt aşteptate oferte pentru o achiziţie publică privind furnizarea prin închiriere, inclusiv montarea-demontarea unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017 în municipiu. În total se doreşte închirierea a 137 de figurine şi panouri.Dintre acestea, 28 sunt panouri luminoase bidimensionale pe cadru de aluminiu, echipat cu perdea luminoasa Led de culoare alb rece, cu mesajul „Paşte Fericit!” echipat cu furtun luminos Led alb rece. De asemenea, 78 sunt figurine luminoase tridimensionale sub forma unui ou, pe structura de aluminiu, echipată cu furtun luminous de diverse culori combinate: roşu, alb rece, alb cald, albastru, galben, roz, verde. Acestea vor fi montate în sensuri giratorii. Vor fi montate pe stâlpi şi 15 figurine luminoase bidimensionale pe cadru de aluminiu sub forma unui iepuraş cu ou, echipată cu furtun luminos de culoare roşie şi alb rece. Alte 5 figurine sub forma unei candele echipate cu furtun luminos de culoare alb cald şi roşu tot pe stâlpi. Nu în ultimul rând, vor fi montate şi 11 figurine luminoase bidimensionale sub forma unei lumânări cu ou, echipată cu furtun luminos de culoare roşie şi alb rece.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mihai petre capul rautatilor
1
1
Fagadau asta e un cretin
2
0
De ce nu se strang semnaturi pentru demiterea lui fagadau faradelege.Jos cu el la poarta alba.
3
1
Cu banii astia mai bine mai amenajau niste locuri de parcare.
5
0
In loc sa dai copy - paste din anuntul de licitatie de pe site-ul primariei mai bine faceati un articol adevarat: va documentati, cereati informatii de la primarie despre costurile cu iluminatul public pe perioada iernii.... sa vada si cetatenii cat platesc ei pentru mizeriile de luminite care au stat atarnate pana acum 2 saptamani.... Asta inseamna sa faceti presa!
4
0
pai da ca led-uri chinezesti trebuieorasului.nu mai stiti cum sa furati banii orasului pesedisti imputiti
6
0
Oare acestea sunt prioritatile? DOMNULE PRIMAR AJUNGE CU BANII CHELTUITI AIUREA avem cel mai IMPUTIT oras din ROMANIA
9
0
Este un jeg de nedescris in CONSTANTA si Mamaia,iar noua ne trebuie lumini de pasti.
8
0
uraaaaaa. e de foarte bine, ca de caini am scapat, becurile merg toate pe toate strazile. e singura dorinta ramasa neindeplinita!
10
0
Bani cheltuiti cu cap. O sa le placa cainilor maidanezi din oras care sunt pe toate strazile. Si o sa avem si unde parca.
7
0
Tichie de margaritar , ne mai trebuia , ca in rest le avem pe toate !
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614