REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria Constanţa anunţă că modernizează mai multe locuri de joacă

Primăria Constanţa anunţă că modernizează mai multe locuri de joacă

Replica API 27 august 2020 | 00:00 1812

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de modernizare a locurilor de joacă din oraș.

Săptămâna aceasta, echipele care au sarcina de a moderniza spațiile destinate celor mai mici locuitori ai Constanței toarnă covorul antitraumă la locul de joacă de pe șoseaua Mangaliei, bl SM 5. Miercuri a fost turnat primul strat de cauciuc, cel de rezistență, de 3 cm, iar astăzi s-a început turnarea stratului de uzură, de 2 cm, frumos colorat pentru a-i face pe cei mici să se simtă cât mai bine.

Săptămâna viitoare vor continua lucrările cu locul de joacă de pe aleea Dunării unde mai trebuie turnat covorul pe o porțiune mică, rămasă nerealizată pentru montarea unui element de joacă în plus. Ulterior, amenajarea covorului de cauciuc va continua la locurile de joacă din zona agrement CET la intersecția cu aleea Albatrosului, bulevardul Aurel Vlaicu bl AV1, bulevardul I.C. Brătianu bl B1/A2, bulevardul I.C. Brătianu bl B4/B5, zona agrement Badea Cârțan, strada Brizei bl OB1, bulevardul Aurel Vlaicu la intersecția cu strada Vârful cu Dor.

Lucrări similare vor fi realizate și la spațiile de joacă din Parcul Viitorului și Parcul Dragoslavele după finalizarea modernizării infrastructurii și montarea tuturor echipamentelor.

"Amintim că în această perioadă se lucrează intens pentru transformarea parcurilor Dragoslavele și Viitorului în zone de agrement, potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari", au transmis reprezentanţii primăriei.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta inseamna sa fii primar slab, sa faci treaba doar in campanie.
0
0
La pod butelii a fost reabilitat parcul!Si ce daca,acum vin toti romii si drogatii toata noaptea ,intr-o luna va arata jalnic!A fost paza doar cand se reamenaja!
4
0
Se drege, se face !!! Locuiesc pe strada Dragoslavele, cu vedere la parc. De 4 luni e santier, se lucreaza in dorul lelii, cum se spune! 4 luni si inca nu e gata la un amarat de parc!!!
7
0
daca se forteaza putin tovarasul primar face si sala sporturilor pana la alegeri . totul arata comunal in acest oras . e nevoie de un primar adevarat cu o echipa de consilieri care au umblat prin lume , care pot aduce si implementa proiecte tipice oraselor port din UE si nu numai . sunt zone centrale ale orasului care arata sinistru , de zici ca orasul e parasit . pacat ca doar asfaltarea si bordurarea sunt marile realizari in acest oras .
8
0
Fagabou fag promite ca o ia in buci
3
2
Nesimtitul de primar face treaba numai in campanie. Copii 4 ani nu au avut nevoie de locuri de joaca. Constanteni, nu cadeti in capcana primarului. Nu se face treaba doar in campania electorala, pt asta nu merita votat.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367