REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primăria Constanţa anunţă evenimente pe bandă rulantă!

Primăria Constanţa anunţă evenimente pe bandă rulantă!

Replica API 30 martie 2018 | 00:00 592

foto Feminis.ro

Primăria Constanţa a postat pe portalul instituţiei mai multe anunţuri de achiziţie publică pe bază de caiet de sarcini. Faţă de anii trecuţi, când asociaţiile veneau cu diverse evenimente pe care primăria să le finanţeze, cele mai importante sunt alocate pe baza de caiet de sarcini.

Un prim eveniment ar fi Ziua Constanței 2018, unde primăria acordă un buget maxim de 200.000 de lei inclusiv TVA. Potrivit caietului de sarcini, evenimentul va avea loc pe data de 21 mai 2018, în Piața Ovidiu. Se vor delura manifestări cu caracter cultural-artistic, după cum urmează: manifestări artistice de dans și muzică specifice naționalităților care trăiesc în Dobrogea: români, greci, turci, tătari, ruși-lipoveni, armeni, evrei etc., proiecții de imagini și lumini pe teme legate de Centenarul Marii Uniri, pe fațada unei clădiri din zona peninsulară, expoziții de artă plastică și vizuală cu imagini care să prezinte trecutul și prezentul Constanței. Ofertele trebuie depuse până pe 13 aprilie.

Un alt eveniment scos la achiziție este unul sportiv de Triathlon pentru amatori și profesioniști, unde municipalitatea alocă un buget maxim de 500.000 de lei, iar ofertele trebuie depuse până pe 27 aprilie. Caietul de sarcini precizează faptul că evenimentul va avea loc în timpul sezonului estival, în stațiunea Mamaia.

Pentru Ziua Copilului municipalitatea alocă 150.000 de lei, cu termen de depunere a ofertelor până la data de 13 aprilie. Potrivit caietului de sarcini, evenimentul trebuie să se desfășoare în perioada 1-2 iunie, în intervalul orar 10:00-21:00, în Piața Ovidiu, și va trebui să includă următoarele manifestări: spectacole de magie și teatru pentru copii, desene pe asfalt, ateliere de creație, animatori, mascote, face painting, împletituri de păr, demonstrații de dans, panouri cu figurine din povești pentru fotografiat, baloane, confetti, activități distractive, jocuri și concursuri pentru copii, tobogan gonflabil, concerte de muzică și concursuri realizate cu sprijinul trupelor din școli și licee.

Pentru Filme în Aer Liber, primăria alocă suma de 300.000 de lei, cu depunerea proiectelor până la data de 27 aprilie. Evenimentul trebuie să se desfășoare în perioada 26 iulie-19 august, pe raza municipiului Constanța, mai preciz în locația Cazino Constanța. Evenimentul va include proiecții de filme în aer liber.

Festivalul Mamaia Copiilor are un buget alocat de 600.000 de lei, iar termenul pentru depunerea ofertelor este 27 aprilie. Potrivit caietului de sarcini, evenimentul va avea loc în luna iulie 2018, în stațiunea Mamaia, pe scena amenajată în Piațeta Cazino Mamaia. Evenimentul va include următoarele: secțiune de Interpretare, secțiune de Creație, iar participanții trebuie să fie pentru un minimum trei categorii de vârstă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sifonare de bani pentru nimic util
0
0
Ce mai evenimente! Destepti mai sunteti pe banii altora.In loc sa faceti altceva cu banii.
1
0
Se stie deja cine o sa castige contractul pentru aceste evenimente. Cine a castigat si anii trecuti: adica doamna Adara, abonata la banii dati de pe evenimente de Fagadau...! Pana la un moment dat insa, cand....!
1
0
Primaria Constanta o sa fie castigata de tembelii din opozitie daca fagadau continua cu cretinismele gen restrictionat spatiile de parcare prin montarea de piloni si prin ridicarea bordurilor, festival neversea cu drogati zgomot, supraglomerare si curent din banii nostri, fortarea populatiei sa participe la actiuni de curatenie publica in conditiile in care platim 60 lei pe cap la polaris, comportament abuziv inspectori ANAF, termene mari ptr. obtinerea de avize, documente etc din cadrul primariei anaf si ITM, sustragerea de la plata indemnizatiilor legale gen somaj, refuz debransare CET etc.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218