REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Constanţa anunţă resistematizare rutieră și pietonală în cartierul Tomis Nord

Primăria Constanţa anunţă resistematizare rutieră și pietonală în cartierul Tomis Nord

Replica API 23 octombrie 2019 | 01:01 444

Pentru a veni în sprijinul elevilor de la Școala Gimnazială Nr.29 „Mihai Viteazul” (zona Tomis Nord) și pentru fluidizarea traficului rutier, Primăria municipiului Constanța anunţă că, prin SC Confort Urban, va implementa din luna noiembrie o serie de modificări în zonă.

Astfel, stația RATC de pe strada Cișmelei, din zona școlii, se va muta mai aproape de trecerea de pietoni, implicit mai aproape de unitatea de învățământ.

Strada Nufărului va deveni arteră cu sens unic dinspre strada Lotus spre strada Suceava, iar pe strada Lotus, sensul unic se va institui dinspre strada Suceava spre aleea Umbrei. Părinții sunt sfătuiți să folosească această rută pentru a-i aduce pe copii la școală.

Aceste măsuri au fost luate pentru a nu se mai forma ambuteiaje în fața unității de învățământ și pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor, mai precizează reprezentanţii primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si PNL si USR sa puna in practica exact asa cum au promis anularea pensiilotr speciale! Nu tapate, coafate, aranjate si ursul merge mai departe! Nu. Asta ati spus asta sa faceti: 1. Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat. Punct. Si nu le mai plangeti la magiostrati de mila ca pe justitie stam cel mai prost. Si-n plus si-asa au salarii extraordinari de mari si-i mai scoateti si-n plenitudinea varstei la pensie..Bataie de joc, ajunge!
2
2
Singurul lucru pe care il anunta Primaria Constanta este: CAMPANIE ELECTORALA. MINCIUNI MINCIUNI si iar MINCIUNI.
6
0
Baga-ne-am plm in neamu tau de hoti pana si de voturi ,ordinarule de slugoi de primar ce esti .Si tu si handicapatul de Babu.De Rasauteanu no coment .E prea prost.
7
1
Fagadau la puscarie - Constanta respira dupa epoca si clanul Mazare ultima zvacnire ...Constanteni nu va lasati pacaliti , este de Constantinescu si Mazare...super specializat de alti mafioti ! Rusine
13
2
Parcangiul Constantei!
11
1
Trag goloanii astia de fatalau si babu niste tunuri pe ultima suta de metri si astia de la DNA dorm prin birouri sau stau prin carciuma la Marco Polo... Borduri in care nisipul constituie 70-80 % din componenta , sens unic pe Unirii pentru spatiile comerciale ale blocului construit de Sorla - asta e tunul golanului si analfabetului babu , etc... etc... Treziti-va prostilor si opriti-i pe acesti distrugatori ai orasului !
15
1
Nu are nici o logica mutarea statiei de autobuz cu 50m mai jos in legatura cu fluidizarea traficului. Este vorba de niste bani bagati de Fatalau in borduri si stalpisori noi pus ceva asfalt, lucrare data pe comisioane grase. In continarea va fii fix aceelasi ambuteiaj.....
17
2
Ti-a intabulat ma-ta si cu tac-tu strada ? Daca esti riveran inseamna ca esti proprietar ?Strada e a tuturor locuitorilor din oras , toti platesc taxe , deci toti au dreptul sa circule si eventual sa parcheze acolo .
10
12
Daca va uitati in fata scolilor o sa vedeti ca sunt multe doamne care isi duc copii la scoala mai mult de fite. Ele stau la doua blocuri mai incolo, dar vin sa socializeze. Trag masina unde vor, isi etaleaza hainele, poseta, coafura, duc copilu pana in clasa sa vorbeasca cu doamna si cu celelalte mamici. Uite asa se strang masini pe strada si blocheaza circulatia. Pe Cismelei este deja sens unic si tot se blocheaza circulatia dimineata, la pranz si seara.
21
3
Lasa-ne si te du!Eventual nu mai candida ca nu-i obligatoriu daca nu stii,nu te pricepi nu-i o rusine sa te apuci la ce ai habar!
17
5
Aceasta hotarare a Primariei este o abureala.Aleile in cauza sunt niste simple alei, de pe vremea lu Ceasca! Doar pentru afluirea locatarilor si parcarea masinilor proprietate personala.Aceasta hotarare va face rau in primul rand riveranilor.
12
6
Am resistematizat Mircea, v-am infipt stalpi, v-am tras parcare cu taxa. V-am bagat in premiera nationala octogoriu pe Soveja la lidl, am distrus, pardon reconfigurat tomis-ul cu banda imaginara pentru pietoni. Am schimbat stalpii de iluminat si am bagat niste becuri cu led de-ti bagi degetele in ochi, v-am tras si stalpisori intre ratiu si dacia, acum mi-am batut-o de fraierii de pe unirii, le-am facut sens unic. S-o uga, eu mi-am luat tainul si le luxten, si de la sorla.
21
5
nu puteti duce copii la scoala decat cu masin...lasati fix in fata scolii,nu?1...
27
4
Pai daca sunt alei inguste pt ce sa circuli in 2 sensuri ? Nu asa se creeaza ambuteiajele ?
14
4
parcari,parcari,parcari
16
2
Esti in eroare, amice, am locuit pe acolo si nu e asa cum spui tu.
12
6
Acele strazi, Nufarului si Lotus sunt, de fapt, niste alei inguste. In situatia asta incurajati formarea de ambuteiaje pe niste alei amarate? Astea sunt masurile voastre de resistematizare rutirea, penibililor?
15
7
In mai toate tarile civilizate strazile sunt cu sens unic . Felicitari pentru initiativa , la cat mai multe !
10
19
Va rog nu mai resistematizati atat...e de ajuns cat ai resistematizat Constanta,chiar vrei sa ne izgonesti pe toti sa ramai sa praduiesti tot?
21
11
nu mai bine interzici accesul masinilor parintilor in jurul scolilor
38
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614