REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria Constanţa atrage atenţia: fiţi civilizaţi! VIDEO - CE SE PETRECE ÎNTR-UN AUTOBUZ NOU

Primăria Constanţa atrage atenţia: fiţi civilizaţi! VIDEO - CE SE PETRECE ÎNTR-UN AUTOBUZ NOU

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:01 564

Vă amintiţi imaginile cu autobuzele vandalizate, cu scaune rupte etc.? Şi cele noi, introduse pe traseu de dată recentă în Constanţa sunt pe cale să arate la fel de jalnic, dacă utilizatorii lor continuă să se manifeste ca un anume "Doru" care şi-a scris numele pe un scaun! Imaginile au fost prezentate de Primăria Constanţa, care atrage atenţia utilizatorilor să se comporte civilizat!

În plus, administraţia locală avertizează că noile autobuze sunt dotate cu camere de supraveghere, sens în care a fost surprins, în plină acţiune, şi un hoţ de buzunare!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
amice nicu oznurile astea nu sunt trolee sunt autobuze urate ca ciuma si zici ca sunt venite de planeta marte nu ma urc in oznuri dastea urate pana va veni vremea atuncea sa fie scoase din circulatie candva sper sa se intample si in locul lor sa adauge Autobze Rusesti lungi de dimensiunea unui Maz 107
1
0
Georgiana o mai iei
0
3
Pe romani ii amendati imediat de dar de tzigani va e frica
2
1
e doar in troleu in pula mea
0
6
Din pacate nu doar tiganii sau vasluienii sunt cum sunt,ci si o foarte mare parte din constantenii nascuti aici.
3
1
ieri in statie la brotacei era un stol intreg de ciori in capot si slapi cu puradei dupa ele...ghiciti cate bilete aveau. multumim primaria ca ne lasati sa platim biletele la ciori si bosorogi.
14
0
te-au violat cei enumerati sau ai avut o dragoste neimplinita ? ai buze atragatoare ? sper sa te vad pe camera !
1
7
Cum au stat in primele zile, acei politisti sisau jandarmi, ar putea in contonuare sa stea zilnic in autobuze. Dar cum la noi, se fac lucrurile doar de "prezentare", deaia se intampla si atatea incidente. Sa stea pe toate autobuzele, nu doar pe astea noi.. Ca si in cele vechi se intampla mai multe incidente! Observ din ce in ce mai multe persoane de e. tnie ro. ma, cum intra cate 10 in autobuz, nu baga bilet, mananca seminte sau orice altceva si pe langa faptul ca mir.os groaznic, mai iai lasa si deseurile in urma lor. Sau mai este acel tanar bo.schet.ar, mai mereu cu pantalonii in vine..
7
1
Puneti bodyguarzi,sai rupa cu bataia de cateva ori,si sa vezi dc mai fac ciorile.pe vremuei bodyguarzi lui mazare si constantinescu rupea tot in cta.
20
1
Da foarte bine autobuze noi da sunt tot pline de tigani jegosi imputiti si hoti singura soluti ar fi interzisi in transport in comun toate ciorile infecte
39
0
Din partea mea sa distruga autobuzele astea noi tiganii din Constanta si sa le mazgaleasca cu carioca si sa le sparga si geamul ca oricum nu imi plac deloc oznuri dastea de autobuze urate si nu ma urc ca nu le apreciez si pe vremea 2003 atunci am iubit autobuzele belarusiene Maz cand a fost noi pe vremea aceea ma refer la Maz 103 incluzand si cele din 2008 putin mai noi Maz 107 si Maz 203 si acestea le-am apreciat si le-am iubit si sa fiu onorabil sa ma pis in cacaturile astea de oznuri japoneze
5
37
degeaba faceti apel ca ciorile nu intelege, nu trebuie primiti in autobuz si gata
34
2
Care scrie sau rupe ceva datile amenda sai usture curu sa nu mai faca alta data .
44
2
Sa nu mai lipiti reclame pe ele ca ma deprima
34
1
Si taxarea se face pe la sofer, ca sa nu mai mearga tiganimea gratis sau inca nu, sau inca tb sa mearga moca?tu capsezi bilet si cand vrei sa stai jos nu ai loc de ei, ca ei stau jos fara sa aiba bilet si oti trag si flegma si te iau si la bataie si te ameninta daca le zici ceva..controlorii nu se ating de ei, de parca ar fi specie protejata, daca ati taxa pe la sofer,ca in microbuze,nu s-ar mai urca nimeni fara bilet, chiar daca dureaza mai mult. Si camere pe sofer sa nu mai puna leul in buzunar si se rezolva
67
1
Puneti la.punct.si anuntatul statiilor.corect. cum pot sa.repete.la.nesfarsit.o.statie cand deja esti hat departe de ea? Turistii.vor fi mai ametiti ca.niciodata!!!
32
3
Asa da. Tineti-o tot asa. Poate scapam de infractori.
43
0
Parca vad ca vor incepe cautatorii-de-noduri-in-papura sa "intrebe" daca sunt camere omologate, daca au aviz de la Interne, de la Transporturi, de la Sanepid, de la Invatamant, de la Protectia Copilului, de la Uniunea Asociatiilor de Proprietari, de la Aviatie, de la Pompieri, de la, de la, de la... Ca daca doar unul lipseste, gata, nu pot fi folosite drept proba in instanta!
32
2
De ce s-au adus autobuze noi intr-un oras plin de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui?
42
15

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367