REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria Constanța atrage atenția: parcările, destinate riveranilor după ora 17:00!

Primăria Constanța atrage atenția: parcările, destinate riveranilor după ora 17:00!

Replica API 20 iunie 2019 | 00:43 1730

În toate orașele țării există parcări rezidențiale și parcări cu plată. Cele rezidențiale pot fi utilizate de orice conducător auto pe parcursul zilei, dar trebuie eliberate după-amiaza.

Același lucru se întâmplă și la Constanța unde, conform unei Hotărâri a Consiliului Local, în intervalul orar 08:00 – 17:00, parcările rezidențiale sunt libere și poate parca oricine însă, după ora 17:00, acele locuri sunt rezervate cetățenilor care au încheiat un contract în acest sens.

„Având în vedere multiplele cazuri în care constănțenii care au închiriat un loc de parcare nu au avut unde să își lase mașina atunci când au ajuns acasă, facem apel la persoanele care parchează în zonele rezidențiale să dea dovadă de înțelegere și să elibereze locul la solicitarea beneficiarului de drept.

De asemenea, un bilețel în parbriz cu numărul de telefon al conducătorului auto care parchează pe locul altcuiva poate fi extrem de util și ne ajută să evităm situațiile neplăcute sau conflictuale”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care au inchiriat locuinte ANL de la primarie , vor fi obligati sa lase usa descuiata intre 08 - 17 pentru ca in perioada care lipsesc sa se odihneasca boschetarii sau sa vina un cuplu civilizat - amant cu amanta - sa petreaca un timp placut ....
2
0
Ptr toti boii care sustin ca trebuie sa lasi liber locul platit...multa mu...voua si Psd ului care va spalat creierul vostru de maimuta...
6
4
pana la decizia definitiva a instantei
5
0
hai, sa vina alegerile
6
1
Ce de kka a ajuns replica asta psd-ista! Ieri la artcolul cu nicolae moga si-a luat asta numai placute suedeze in bot! Astazi, replica, sanitarul psd, a sters tot si nu mai da voie la comentarii! Mu1e moga, mu1e tit brailoiu, mu1e felix stroe! Multa, multa...MU1E psd!
6
4
Scoateti-va ochii si dati-va in cap pentru niste locuri de parcare, civilizatilor!
5
1
Eu propun ca in loc de piste de biciclete sa faca faca piste de bemveu ca nu mai este loc. Cu parcarea am rezolvat, parchez la intrarea in bloc
10
1
am platit , sunt stapan, iti dau foc daca te gasesc pe locul meu . Hai sa vedem care pe care se intinde pe capota , pot sa trag cu arma? oricum nu patesvnimic .vino sa - mi spargi lacatul , iti dau un indiciu , e cu cifru , in.zona centrala .
8
6
Bai asta care ai postat la 07.41 de te duci tu la interventii. Sa-ti dai foc tie daca ai inpresia ca ai dat 200 lei an si esti stapan absolut ca nubesti la cochirleni la tarlaua ta aici.pe unde v-am prins placutele sus v-am spart lacatele, si zmei ca tine care au gura mare am intins vreo 2 pe capota
1
7
Il sustin pe Emil. Sunt patit. Primar si consilieri local care gindesc cu curul.
7
0
cum imi faceti voi mie programul ? lucrez in ture sau sunt chemat la interventii , pai nu ii dau foc daca gasesc pe altul pe locul platit de mine ? sa dea dracul sa indrazneasca cineva sa-mi ocupe locul . La fel ati facut si cu parcarile cu sms , un cacat ! noroc ca v-au blocat !
8
1
O sa facem parcari moka in mileniul urmator
7
1
Pentru pensionari e mult pdntru spagari e putin , primaria un rahat
7
0
Cum ramane cu hotararea de instanta care anuleaza ce este mentionat in articol????
8
2
cand ti ai cumparat auto nu te ai gandit unde o sa parchezi????????????????????????
7
6
de ce trebuie noi sa luam tot ce este rau si naspet de la altii??? cum mortii mamiutei lui sa parcheze altul pe locul tau , platit de tine??? pai muiut ala care parcjeaza, teortic, pana la ora 17.00 pe locul tau plateste ceva?? de fapt problema este mult mai naspa: picatura cu picatrura, Big Brother nenoroceste lumnea!! au incepu cu uniunea europeana, aceasta dictatura la nivel de contient, au disparut granitele, vin straini si cumpara pamant in tari unde s-a luptat cu arma ijn mana pentru acel pamant...!!! multe si nenormnale drepturi ale poponarilor si lesbienelor... astia tb arsi pe rug..
12
5
Eu sunt pensionar,cite odata trebuie sa folosesc masina in intervalil 8-17,pentru un timp scurt,sub o ora,cind ma intorc gasesc locul ocupat,deci trebuie sa ma plimb sa caut un alt loc pina la ora 17?
8
2
daca vine matipanul cu ozenul mai vorbeste cu chemazarel
1
2
Schimbati pocitania aia de primar
9
1
noi la primarie din ce luam salarii si pensii grase pe viata
12
5
E minim 3 euro ora de parcare, chiar si in parcarile super marketurilor! Despre ce vorbim, saraciilor?
8
10
Ne ai umplut de stalpisori nemernicule
17
6
Locul de parcare este foarte ieftin. Taxa auto la fel. Sunt familii cu mai mult de doua masini. Nesimtirea este mare. Toate tigaile europei au ajuns sa polueze Constanta. Este peste poate. Gaze, galagie, nervi. De ce este incurajata nesemtirea? Introduceti sensul unic in toata Constanta, mariti taxele si costurile pentru ora de parcare, reduceti viteza pana la 30 de km pe ora pe toate strazile si aleile din oras. Descurajati folosirea masinii personale. Reganditi si implementati un transport in comun ecologic si inteligent.
18
8
...cine sa dea dovada de intelegere...te-a prins ora 17 pe parcare...anuntata politia locala si amenda consistenta...altfel nu o mai terminam niciodata ...iar de platit loc de parcare...aleluia...acest primar incompetent a acceptat afacerea babui-inului si a umplut orasul de popice...draqu o sa va mai voteze !!!
19
6
domnilor reprezentanti ai primariei, poate faceti un apel si celor care blocheaza locul de parcare toata ziulica, poate face si politia locala ceva in sensul asta, poate, poate, poate
8
8
Pe scurt, primaria e de parere ca ar trebui s-o rezolvam noi, la barra-barra.
11
2
Pana cand nu se vor face parcari peste tot unde se poate, nu unde are chef fagadau& co, ne vom sari unii altora in gat, cand de fapt singurii vinovati sunt fagadau si confort urban! La ei este singura vina! Unde se pot face parcari se construieste, sau sunt balarii cat noi, sau mai rau se paveaza! Cum naiba au ajuns neispravitii astia sa administreze orasul? Mintind desigur.
20
3
Eu ajung acasa la ora14,30 dd la tura,locul e ocupat trebuie sa parchez pe un loc liber iar dupa ora 17 sa parchez pe locul meu platit,um primar de cacat si o gandire la fel
25
9
.....o groaza de bani locul de parcare 15 lei pe luna ,300 de euro o coaja de masina adusa sh , parcare 15 lei pe luna si va mai mirati ca nu aveti unde sa parcati
10
10
Care o groaza de bani dai??? 50 euro pe an e o groaza de bani???inseamna ca nu stii ce inseamna banii...iar ca aspect divers, adica daca tu ai ciuperca d-aia metalica si pleci dinineata la 9 de acasa pana seara cand vii lasi ala ridicat sa nu mai parcheze nimeni nu? Si daca fac toti asa, noi unde dracu mai lasam masinile??? Le lasam in levitatie? Le urcam in copaci? Sau pe punem breloc la chei si intram cu ele la piata? Cu alte cuvinte, parcari intregi sa fie goale cu placutele ridicate si toata lumea sa caute pe unde apuca nu???
20
26
pai in mortii matii acum 20 de ani erau 20 de.masini acum sunt 500 ca ne-am inmultit bou dreq bugetar prost ca deaia merge tara asa ca ti locu blocat in mortii matii si lumea nu are unde sa paecheze ziua sasi faca treburile in oras sari dea dumnezeu care o fi ala sa ai usa in tavan pe locu ala un de parcezi tu cacateai sange de prost
6
18
ai distrus orasul , cum dracului daca eu dau o groaza de bani pe locul de parcare , sa-l las liber ziua ? ia-mi jumatate de pret , si fa program . Ce e cu circul asta , ai creat numai conflicte intre cond auto . Ai distrus piata ovidiu , se circula pe traian-arhiepiscopiei pana la catedrala si poarta 1 , acum se circula bara la bara pe T.Romane-Elisabeta . Un cacat ai facut , se lipsesc turistii de piata ovidiu , parca ai sabota orasul .
35
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367