REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primăria Constanța avertizează: aveți grijă unde parcați! Vor fi ridicate mașini!

Primăria Constanța avertizează: aveți grijă unde parcați! Vor fi ridicate mașini!

Replica API 4 februarie 2019 | 02:08 765

Atenție, constănțeni! Aveți grijă unde parcați, pentru că, în săptămânile următoare, începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar.

Autovehiculele care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL, transmite Primăria Constanța.

Polițiștii rutieri dar și cei locali sunt cei care dispun măsura ridicării autovehiculelor. Vă reamintim câteva situații în care se poate dispune măsura ridicării: sunt pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc.

Constănțenii își pot recupera mașinile din parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman, nr.1, dar, doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini : 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi : 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soferul RROMan nu poate fi disciplinat decat cu ciomagul. HAI CU RIDICAREA!!!!!
3
0
Toti care n-au masini urla sa se ridice,facem plangeri penale pentru furt si tot gasim noi un procuror hashtag rezist sa-i umfle pe fagabou si firma de platforme.Avocati puneti neuronul la treaba!
2
2
Toti frustratii urasc soferii. Eu lucrez in Constanta, nu locuiesc in oras. Si in multe cazuri nu am loc de parcare, decat la sute de metri, si atunci neregulamentar. NU SUNT LOCURI DE PARCARE! Restul e barfa.
3
1
Sunt de acord ca doar prin masuri extreme se poate civiliza romanul insa inainte trebuie sa se faca parcari Noi iar pornim invers Institutiile publice platite din banii cetatenilor sa aiba parcari cu plata nu cu bariere Noi nu avem educatie si decenta ci doar tupeu
2
2
HAI CU RIDICAREA MAI REPEDE. DOAR ASA SE POATE CIVILIZA SOFERUL ROMAN
9
2
las-o jos ca macane, ai inceput sa faci spume aiurea, la emag ai 3 benzi, daca nu iti ajung 2 esti clar inapt. Nu am nimic impotriva ridicarii celor de pe trecerile de pietoni sau proptiti in portile oamenilor dar nici sa generalizam. Iar astia cu mentalitate de pensionar comunist administrator de bloc cu ifose sa se mai calmeze, nu suntem la CAP
5
8
Muie psd, muie Mazarel.
4
3
Mi se rupe , am un harb dat cu praf de antrax
2
3
Te voteaza Dracu Fagadau la anu Mazarica era mic copil, pelinga tine ce japcangiu iesti Degeaba iti tine trena Babu nu te mai vrea lumea O so neo sugi la toata Constanta la anu Ai pus Politia Locala pe Constanteni CACATULE
2
3
mai fraiere ce are PSD cu boul de fagadau? la Cluj cum face ala treaba si tot PSD-ul e la putere? cand ai avut PDL-PNL la putere ce a facut Mazare? Daca primarul e gospodar si are o echipa buna care vrea sa faca ceva pentru oras nu conteaza cine e la guvernare!
7
4
Ridicarea masinilor parcate neregulamentar este o masura foarte buna. Romanii sunt nesimtiti si puturosi si prefera sa opreasca masina in fata magazinului, pun avariile si apoi pleaca la cumparaturi. Le scade burta si ceafa daca merg 50 m pe jos. De ex, in intersectia de la Emag unde mai tot timpul o banda e blocata de smardoii si cocalarii care isi lasa masinile pe avarii. HAI CU RIDICAREA!!! LA CE NUMAR PUTEM SUNA CA SA VINA POLITIA si PLATFORMA cand vedem masini parcate pe trecerile de pietoni??
21
2
Sau construit parcari si daca parcati in alta parte decat in acele parcari vi se vor ridica autoturismele . Cu stima si respect al vostru FUTEGADAU CARE FREACA MENTA SI NU FACE NIMIC . MUIE PSD , MUIE ALDE MUIE SOBOLANILOR CARE PENTRU CONSTANTA NU AU FACUT DECAT SA DISTRUGA ORASUL ASTA CARE CANDVA ERA DE FALA . AM AJUNS LA COADA CLASAMANTULUI .
8
7
Primaria face foarte bine, sa speram ca vor disparea masinile parcate de cocalari si pitipoance pe trecerile de pietoni
13
5
e foarte usor sa faci ce vrei nimeni nu se opune, cred ca rad astia din primarie si consiliu cu lacrimi, se ciupesc nu le vine sa creada ca un oras cu sute de mii de cetatani accepta orice le trece prin minte astora.
8
7
Fagabou ai inceput campania electorala deja pai toti constantenii te compara cu MAZARE iar tu ramai ... un FAGABOU care amendeaza, ridica masini si blocheaza administratia. Orasul Constanta moare sub ochii tai si tie iti arde de riducat masini si amenzi in loc sa dezvolti orasul
14
7
incepe vanatoarea de masini
16
0
Un oras 90% populat de Moldoveni! Mars acasa urecheatilor!
12
9
FAGABOU LIMBA de BOU.primaru KAKAZMEU Kap de ZMECLEU
6
9
Ma-ta trebuia sa te gatuie la nastere. Scapam de un cap de creta. Ori n-ai masina, ori esti bombardier, faraon sau cum plm va mai place sa va spuna. Bunul simt si civilizatia se impune, ca si in restul Europei de altfel, cu paru'. Asa ca blestemele sunt inutile si fara rost, ca tine.
5
3
intai parcari noi si indestulatoare ptr nr de masini si apoi ridicari de autovehicule
14
10
Bai, necacatule neputuros. Tiganii si machidonii au facut, fac si bor face tara de ras, prin hotii, evaziuni si a nu face nimic dar pretinzand bani. Asa ca du-te la dracu cand generalizezi, calca-te-ar trenul !!!!!!!!!!
14
9
Mama prostilor e mereu gravida. Sper ca ma-ta sa nu mai faca un cretin ca tine
9
8
Fagadau nu plateste parcarea, e handicapat si are loc special fara taxa.
14
8
Pacat ca nu sunt mai multe platforme!!!
13
9
Veniti si desfiintati toate obstacolele-tablele. pe care boschetarii de la comandamentul flotei si restul trepadusilor de acolo le pun noaptea pentru a rezerva locurile sefilor. Si modul haotic in care parcheaza acolo. Aveti de ridicat minim 50 masini pe zi. Si sa vedeti cum isi spala sefii masinile in curte la comandamentul flotei si mizeria curge in strada dezrobirii. Civilizatie la nivel inalt!
12
2
Mafie organizata la nivel inalt Stil Soprano
10
9
Etapa 1. Blocat si desfiintat toate parcarile din oras desi numarul masinilor s-a triplat iar infrastructura a ramas aceeasi, de dinainte de 89. Etapa 2. Ridicati toate masinile parcate prost. Etapa 3. Va mirati ca oamenii destepti fug unde vad cu ochii iar din al doilea oras al tarii, Constanta are mare noroc daca mai prinde top 5. Cu mergatorii pe jos o sa faceti voi treaba acolo. Cu cei care n-au loc sa mearga pe jos pe trotuare marti la ora 14. Cu aia care nu incap printre masini ca sa ajunga la Clubul Pensionarilor. Aia sunt baza orasului, stalpii societatii. Cu ei sa ramaneti !!
13
12
Macar Mazare avea coaie sa fure , pudelul nu poate.
17
5
Bai cacatilor puturosi, in toata Europa masinile parcate de bizoni in locuri intrerzise sunt ridicate. Bravo Primaria Constanta. Rugam ziarul Replica sa publice nr de telefon la care putem suna cand vedem o masina parcata de un rupt in cur pe trecerea de pietoni. Romanii, recunoscuti ca fiind cei mai nesimtiti soferi din europa, nu pot fi educati decat cu ciomagul.
32
15
Sa dea dumnezeu cine il mai voteaza pe boul asta de FAGADAU, sa-i putrezeasca mana cu care voteaza. Asa prost primar nu exista in toata tara, ne-a dus orasul asta de rapa, el si cu toti handicapatii de linga el care conduc primaria
23
12
Foarte bine, sa scapam de smardoii si cocalarii care opresc pe trecerile de pietoni
28
7
Buna dragi cetateni. Sunt un prost. Si familia mea. Si nevasta ca sta cu mine. Prost e si ala de ma tunde. Prosti si voi ca ma haliti. Mi se rupe de voi, eu sheptaru ati vazut cum il pun pe tomis pe b1. Mie nu imi ridica masina ca nu sunt sclav ca voi. Mars la munca sclavii mei. Aduceti bani
11
12
VOI L-ATI VOTAT ,LUATI-L ACASA ASTA MERITATI
26
6
Foarte bine ca se ridica masinile. Cocalarii si pitipoancele nu concep sa parcheze la cativa metri distanta de casele lor, daca se poate sa intre cu masina direct in sufragerie.
32
10
Fagadaule, taranoi de stejaru, sa mi-o sugi si maimuta de babu sa se uite, apoi sa mi-o suga si el
19
16
Un hclm e mai tare ca un cod penal ? Asta se cheama furt
13
14
Nea Fagadau esti primar mai prost ca noaptea fa parcari intai si dupa aia sa ai pretenti
21
8
cocalarul marlan roman , doar cu bata poate fi educat !Doar asa vom face o tara ca afara !
18
9
Fagadau !!..mai Fagadau?!..fa locuri de parcare prima data ,dupa care vii cu toate macaralele din port..ai dreptul..
33
11
constitutia in vigoare garanteaza proprietatea adica daca fecalau si oamenii lui te vaduvesc de bunul tau in mod clar incalca constitutia,muiepesde
18
20
Toti dorim locuri de parcare dar nu le vom obtine decat daca vom protesta si vom face petitii,totul real si nu cu fundul pe scaunul masinii . Lucrul care este bun e ca se va micsora numarul cocalarilor care blocheaza caile de acces si garaj ale cetatenilor si habar nu au de codul rutier .
32
3
EU AS LASA 3-4 CAFELE IN MASINA IN SUPORTURI SI DACA PATEAZA CEVA II FACI BUNI DE PLATA! SCOTI BANI DE PE MASURA FAGABOULUI
16
18
Fara al lauda pe acest primar incompetent care da autorizatii la blocuri fara locuri de paracare si prin parcuri, lucrul acesta de a ridica masini parcate pe trotuare in fata cailor de acces ale altor persoane gen curti blocarea cailor de acces aprovizionare magazine este foarte buna . Acest lucru de a ridica masini este valabil in toate orasele europene catodata nu face valuarea masinii cat este amenda . Incercati sa faceti asta in Viena iar peste tot in lume ai masina platesti daca nu te incadrezi transportul in comun este o alternativa buna , dar romanul ii pute el vrea masina la scara
36
11
sa-mi bag pula in primaria constanta
30
28

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614