REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primăria Constanța caută firme de pază, cu personal înarmat și cu veste antiglonț

Primăria Constanța caută firme de pază, cu personal înarmat și cu veste antiglonț

Replica API 22 noiembrie 2017 | 23:31 997

Ofertele se pot depune până pe 4 decembrie

Ofertele se pot depune până pe 4 decembrie

Administrația publică locală dorește achiziționarea unui serviciu de pază, protecție și transport valori, cu agenți de securitate înarmați.

Deocamdată, reprezentanții primăriei responsabili cu astfel de achiziții, consultă piața și primesc oferte. Societățile ofertante trebuie să știe că trebuie să îndeplinească mai multe condiții, pentru a răspunde necesităților impuse de primărie.

Astfel, firmele de pază și protecție trebuie să dețină minim 3 echipaje de interventie specializate, formate din minim 2 agenți de securitate dotați cu armă de foc și muniție aferentă, veste antiglonţ și minim 3 autoturisme. Totodată, potrivit anunțului, societățile trebuie să instaleze, în mod gratuit, dispozitivele necesare sistemelor de alarme, cum ar fi GPRS, butoane panică, senzori etc, acestea rămânând în custodia beneficiarului, pe toată perioada derulării contractului.

O altă obligație a prestatorului de servicii este monitorizarea permanentă și intervenția, în caz de nevoie, în următoarele locații: sediul din str. Amzacea, nr. 13; sediul din b-dul Tomis, nr. 51; arhiva din str. Plevnei, nr. 4; casierie sediu City Park Mall; casierie sediu str. Bărăganului, nr. 2-4; arhiva din b-dul 1 Mai; sediul din str. Ecaterina Varga; arhiva din str. Gh. Lazăr, nr. 5A, Casa Căsătoriilor, str. M. Eminescu, nr. 20; să intervină prompt în momentul declanșării butonului de panică, timpul mediu de intervenție este de 3-7 minute. În afară de aceste răspunderi, prestatorul va trebui să mai execute și alte cerințe, cum ar fi transportul valorilor de la locațiile enumerate, precum și mentenanța sistemelor de alarmare și securitate. Ofertele pot fi depus epână pe data de 4 decembrie 2017.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CE daca are vesta , ii tran una in coaie si merg unde am nevoie.
1
1
sa dea niste bani la vreo ruda cu firma de paza !!! de ce oare ? noi nu mai suntem buni ? RUSINE !
5
1
de ce ? romania nu mai are politie???
6
1
Fagadau vrei paza i ti este frica sa nu te cotonogeasca pensionarii si tiganii asistati .
5
0
Si chiloti de tabla ...o tara de paznici.
8
2
Pt ca in caz de oameni revoltati sa aiba cine sa ii scape. Alta intrebare?
7
0
O idee buna dar de ce e nevoie de un serviciu de poza cand exista politie locala pe care o platim toti locuitorii constantei mai exista si divizia de paza
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102