REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primăria Constanţa, comunicat de presă pe tema copacilor tăiaţi în Parcul Tăbăcărie!

Primăria Constanţa, comunicat de presă pe tema copacilor tăiaţi în Parcul Tăbăcărie!

Replica API 4 iulie 2018 | 01:45 420

Primăria Municipiului Constanța informează că, în cursul zilei de marţi, "Serviciul Gestionare Spații Verzi a demarat o acțiune de toaletare și tăiere a arborilor uscați din zona parcului Tăbăcărie".

sursa: Constanţa Altfel

"După evaluarea specialiștilor și urmare a sesizărilor, a rezultat necesitatea toaletării unui număr de 8 arbori cu creștere necontrolată, respectiv tăierea a 8 plopi uscați.

Lucrările de toaletare se execută la cei 8 arbori în viață și au ca scop refacerea coroanei, salvarea și regenerarea exemplarelor supuse intervenției, precum și punerea în siguranță a zonelor adiacente.

Decizia de tăiere a celor 8 plopi uscați s-a luat după o atentă evaluare a riscurilor pe care aceștia le prezentau pentru cei ce tranzitează zonele respective, iar în locul fiecărui plop tăiat se vor planta alți 5 arbori, de îndată ce sezonul va permite.

Respingem cu fermitate informațiile false vehiculate în spațiul public cu privire la defrișarea, lotizarea, retrocedarea și betonarea Parcului Tăbăcărie sau a unor zone din acesta.

Precizăm că acțiunea Serviciului Gestionare Spații Verzi nu are nici o legătură cu proiectul „Parcului de miniaturi” și că asemenea acțiuni au loc în tot orașul", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca credeti ca puteti sa dormiti linistiti in paturile voastre, sa stiti ca suntem multi si facem dreptate si cu pumnul daca trebuie. Un on nu poate sa vanda un spatiu public ca si cand este mostenirea lui. Jucati-va voi, cei din zona politica, nu sunteti ZEI! Mai bine va dati demisia si plecati la COSTA RICA, MADAGASCAR! Populatia Constantei s-a saturat de minciunile voastre si cat furati ! Macar acum in al 12-lea ceas opriti-va din furat si sa aveti un comportament de protejare a spatiilor verzi care au ramas. Sa va ocupati de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi, nu distrugerea lor!
5
0
Multumim dle Fatalau pentru aceasta idee mareata de a planta 5 copaci la fiecare 8 taiati
3
0
E si normal sa defriseze din moment ce parcul e vandut de acum 10 ani...a venit proprietarul si acum vor sa construiasca pe acolo asta e adevaratul motiv,ca nemernici astia au distrus toata Constanta au vandut tot ce au putut.
7
0
dle. primar, incepeti sa plantati copaci in tot orasul si in jurul acestuia. nu este de lauda ca s-au toaletat 3 copaci si s-au taiat 4. plantati cate un copac in fata fiecarei case din oras...samd
10
0
constanteni dormiti linistiti in continuare caci primaria vegheaza la bunul mers al lucrurilor in orasul de la pont. copacii au votat mereu pentru topor caci au crezut ca e unul de-al lor pentru ca avea coada de lemn insa padurea devenea tot mai mica
9
0
pai ei nu gandesc, ei sunt dresati si spalati pe creier
8
1
Ce mai comentati ?! Suntem niste prosti ca i-am lasat tot timpul sa faca ce vor.Si ei si-au batut joc de noi. Ce scuze penibile cu toaletarea...
9
1
Va faceti de ras ! Terminati cu scuzele penibile !
12
0
faceti proteste pentru coruptia ucide in loc sa cereti parcuri , parcari , trotuare. hastagImbecili
27
4
Nu am mai fost in parcul T de peste 20 ani.Sambata m-am plimpat cam 2 ore.Am ramas masca la cat de urat si neingrijit a ajuns acest parc.Trotuare smulse pe alocuri ,podete ruginite,trotuarul de langa apa este surpat,spatiile verzi neirigate s-au uscat deja iar ghiolul este plin de pet-uri.Ce fac psd-istii astia in Cta,sunt la putere din anul 2000?
13
0
Minciuni..
7
0
In vara asta apare o terasa acolo , mai mult ca sigur ....
9
0
orice copac taiat e uscat, asta e placa ce ne-o pune primaria.. ati distrus orasul, numai betoane construite haotic..mars fagadau, du-te in cosul de gunoi al istoriei orasului cu toata gasca ta
8
0
Imi pare foarte rau, dar radacina ramasa de la fiecare copac taiat nu arata deloc ca acel copac ar fi fost putred sau ar fi avut vreo problema. Eu cred ca cei de la primarie incearca incet incet sa defriseze tot parcul. Vreau sa vad cum se vor planta noii copaci in parc. Si chiar as planta si eu cativa.
14
0
pai face make trei blocuri noi presupunerea mea ca vor fi suspendate de baierile cerului este eronata ,hardughiile se fac la sol cu largul concurs al lui fecalau
8
1
in fotografie voi vedeti vre-un pom uscat? o sa apara un bloc acolo .cipanii stau cu ochii pe locul ala ca pe butelie
18
0
Prosteala. Am vazut trei copaci unul langa altul care din cauza asa zisei toaletari s au uscat. Si acum ii taie.Se numeste hinghereala ce fac astia nu toaletare. Au ciuntit pana si copacul vechi de peste 60 de ani de la intersectia Mircea cu Ion Ratiu
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614