REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primăria Constanța continuă reabilitarea mai multor zone din oraș în luna aprilie

Primăria Constanța continuă reabilitarea mai multor zone din oraș în luna aprilie

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 981

Continuă reabilitatea bulevardelor și a trotuarelor în municipiul Constanța.

Pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu și pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Poporului și bulevardul Mamaia, angajații SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea traseelor pietonale. În ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de circulație din oraș, se vor desfășura lucrări de frezare și de asfaltare a carosabilului pe strada Parâng, pe strada Brizei, tronsonul delimitat de strada Petru Cercel și strada Steluței, pe strada Petru Cercel, între bulevardul 1 Mai Vechi și strada Brizei, pe bulevardul 1 Mai Vechi, porțiunea cuprinsă între strada Caraiman și strada Ion Slavici, pe strada Nicolae Filimon și pe strada I.G. Duca, între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu.

În cartierul Palazu Mare, se va reabilita atât zona pietonală cât și cea carosabilă. Se vor recondiționa trotuarele pe strada Dumbrăveni și se va moderniza carosabilul pe strada Santinelei, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni și pe strada Dumbrăveni, între strada Santinelei și strada Doctor Victor Climescu.

Noi locuri de parcare pentru constănțeni vor fi amenajate pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Rândunelelor, pe strada Productelor și pe strada Ștefăniță Vodă.

Totodată, se va interveni asupra infrastructurii de semnalizare rutieră prin trasarea de marcaje rutiere la trecerile de pietoni din municipiu și din stațiunea Mamaia, în parcările recent asfaltate și la sensurile giratorii.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La intersectia str. Frunzelor cu str. Semanatorului stam cu gropile in asfalt de un an de zile.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920