REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primăria Constanţa, cu gândul la sărbătorile de iarnă: a demarat procedura de achiziţie a iluminatului festiv

Primăria Constanţa, cu gândul la sărbătorile de iarnă: a demarat procedura de achiziţie a iluminatului festiv

Replica API 20 martie 2019 | 00:00 243

Vine vara, ne facem sanie!

Vine vara, ne facem sanie!

Primăria Constanța se pregătește pentru iarnă! Consultă piața privind determinarea valorii estimate pentru achiziția de produse pentru „Iluminat festiv” în Municipiul Constanța. Obiectul consultarii îl constituie închirierea inclusiv montarea-demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Lucrările pentru realizarea iluminatului festiv constând în închiriere inclusiv montare-demontare, prezentate mai jos, se vor realiza conform cantitătilor de lucrări (anexa 1), astfel: se va monta cablu și se va racorda la rețeaua de iluminat public existentă; se vor monta produsele constând în instalații de iluminat festiv; se vor racorda produsele la rețeaua de iluminat public existentă; se va poza cablu din oțel pentru montare produse constând în instalații de iluminat festiv la traversări< racordurile se vor realiza cu cleme de legătură.

Lucrările se vor realiza cu respectarea prevederilor standardelor și normativelor din domeniul energiei electrice a prescripțiilor ANRE și a diverselor documente cu caracter legislativ în vigoare. Toate produsele decorative utilizate în iluminatul festiv vor fi echipate cu sursa de lumina de tip LED, astfel încât să asigure un consum mic de energie electrică si durată mare de viată. Oferta financiară va fi transmisa cu preturi unitare pentru fiecare produs ofertat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au vreo presimtire si vor sa lase treburile in ordine !
0
0
Sper ca citeva ghirlande ajung si in celulele lui fagabou si teo dosie. Sa-i primim cum se cuvine omeneste si crestineste.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614