REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primăria Constanţa, în atenţia ITM după ce o angajată a ajuns la spital

Primăria Constanţa, în atenţia ITM după ce o angajată a ajuns la spital

Replica API 6 aprilie 2019 | 00:00 478

Agitaţie la Primăria Constanţa, după ce unei angajate ce deţine funcţia de şef serviciu i s-a făcut rău! Incidentul a avut loc joi, 4 aprilie a.c., şi s-a soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a acesteia. La faţa locului s-a deplasat s-a deplasat şi un echipaj de pe ambulanţă carea decis să o transporte la Spitalul Judeţean Constanţ pentru investigaţii suplimentare.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Primăria Constanţa. După finalizarea cercetarii dosarul de cercetare intocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanta, care va analiza dosarul, îl va aviza sau,în cazul în care se constată ca cercetarea nu a fost efectuată corespunzator, va dispune în scris masuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ITM-ul ar trebui sa faca controale la toate sediile in care Primaria Constanta isi desfasoara activitaea ...!!!
3
0
itm doarme cu spaga sub cap.in mangalia,lavrion restaurant,angajatii sint tratati drept sclavi.fara contract,salariu minim pe economie,muncesc 16 ore pe zi,a doua zi libera,sau te cheama la curatenie.sint obligati de romul pattron sa stea in picioare 16 18 ore pe zi.fara kincare.sclavie.itm vis a vis,platit de patron ca sa nu vada nimic.rusinica!
4
0
In primul rand este un eveniment care se aduce la cunostinta Itm' ului de indata...asta este termenul .Nu este un accident de munca.Verificati inainte de a emite a aduce in spatiul public niste informatii care sa duca in eroare cititorii.Informatia trebuie verificata din cel putin trei surse.
3
0
A fost doborata de ultima sharja de fagaduieli si minciuni ale lui Fagadau. Supradoza, practic.
7
1
ce capacitate si-a pierdut ??? De munca ??? Nu stie ce e aia. In primaria hotului fagadau nu se munceste !!! Se sta si se asteapta spaga. Muie putorilor din primarie !!! Cu mult cacat !!!
8
2
a obosit numarand banii din salariu.
9
1
Mai citeste acest text inca o data...sau lasa-te de aceasta "meserie" nobila de jurnalist ...
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102