REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Primăria Constanța: Noi locuri de parcare în locul garajelor demolate

Primăria Constanța: Noi locuri de parcare în locul garajelor demolate

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 1405

Locul viran situat în spatele blocului LT 2 de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu a devenit de nerecunoscut. Zona înțesată de garaje a fost transformată ieri într-o parcare modernă, după ce Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a desfășurat lucrări de consolidare și de asfaltare a terenului.

Noi locuri de parcare sunt disponibile pentru riverani, spațiile destinate staționării autovehiculelor fiind marcate și numerotate corespunzător.

Astăzi, echipele SC Confort Urban SRL continuă intervențiile asupra terenului eliberat de garaje în zona Trocadero, în dreptul blocului LV 31. Se asfaltează noua parcare, ulterior fiind trasate și marcajele rutiere.

De asemenea, o nouă parcare va fi construită pe strada Dezrobirii la intersecția cu strada Rândunelelor pe locul unui teren viran.

”Facem din nou apel către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se execută lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!” este rugămintea autorităților.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si in spatele blocului L1 din bulevardul Mamaia 266 este un garaj care este folosit ca bucatarie, acela cand dispare?
0
0
Fagadau, spune celor de la Replica ca ai pirdut definitiv procesul cu parcarile riveranilor platite, pe care parcau altii intre orele 08.00-17.00 de luni pana vineri inclusiv. Fratilor platitori de parcari anuale, am castigat definitiv si irevocabil. Bravo Justitiei constantene ca nu s-a mai supus ordinelor politice si a judecat cu banda legata la ochi dand o hotarare de zile mari. Nici parcarea cu sms si telefonul nu mai este valabila, a cazut definitiv in poponeata si aceasta. Lex-lex-lex.
5
0
undeva pe Mircea m-ai sunt niste garaje de care primaria nu se apropie,de ce??? cineva influent nu va lasa sa le demolati si sa faceti locuri de parcare???
6
0
Care noi locuri de parcare???... ca acolo lumea plateste locul de parcare de cand ati bagat taxa! Iar mintiti ca faceti locuri NOI? Schimbati titlul ! "Locuri de parcare reamenajate la standardul 2020" Jurnalisti aserviti
8
0
Doua garaje din str. Traian chiar lipite de locul de joaca, nu pot fi ridicate de 30 de ani. Cred ca au un buncar atomic la subsol, de nu pot fi urnite. Zeci de reclamatii, inutile. Sapte garaje au fost luate de linga ele, numai astea, NU!
8
1
in curand nimeni nu isi va perminte sa mai detina o masina!!! a venit nota de plata!!!!
2
2
daca nu se lauda un pic fagadau nu se simtea bine.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218