REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Constanţa NU a reuşit nici după mai bine de o săptămână să cureţe domeniul public de copacii smulşi din rădăcină! Cetăţenii, luaţi la mişto!

Primăria Constanţa NU a reuşit nici după mai bine de o săptămână să cureţe domeniul public de copacii smulşi din rădăcină! Cetăţenii, luaţi la mişto!

Replica API 13 august 2019 | 01:23 430

A trecut mai bine de o săptămână de la furtuna care a făcut ravagii la Constanţa, iar angajaţii Primăriei încă nu au reuşit să degajeze toate zonele unde s-au rupt copaci!

Abia după o săptămână, s-a intervenit pe strada Gheorghe Marinescu, în timp ce pe strada Izvor colţ cu strada Bogdan Vasile nu s-a intervenit nici acum!

"Ne-au spus cei de la primărie să avem grijă, să nu dispară lemnul copacului care s-a prăbuşit! Să nu dispară, că luăm amendă", au relatat oamenii din zona amintită. Copacul în cauză se afla pe domeniul public şi s-a rupt în data de 3 august, în timpul furtunii.

Nici în cartierul Poarta 6, angajații administrației locale nu au intervenit...până astăzi (n.red. 12 august) O creangă imensă a fost pusă la pământ de furtuna de săptămâna trecută, chiar în parc, devenind noul loc de joacă al copiilor. Mai mult, unul dintre aceștia a căzut de pe ea, rănindu-se, ușor, la braț. ”Am făcut nenumărate sesizări la primăriei, nimeni nu a venit. Este inadmisibil să nu fim în stare să curățăm orașul de frunzele și copacii doborâți de furtună”, a spus, la rândul său, un alt constănțean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si pe strada Steagului in coiciu mai este un arbore cazut la pamant dar cine sa se autosesizeze ???
1
0
Si cei doi maimutoi sunt niste INCOMPETENTI AROGANTI!
3
0
Daca faptele se petreceau in preajma alegerilor de orice natura atunci Primaria dovedea un exces de zel ca de fiecare data: maturat aleidintre blocuri, tuns iarba ,toaletat arbusti etc... dar acum de ce ar face un efort DE BUN SIMT pentru contribuabilii care platesc oricum ca acesti indivizi sa-si doarma somnul de veci si sa se ocupe de afacerile lor personale, ignorand din nou contribuabilul. RUSINE !!!!!!!
4
0
ca nici in 6 luni nu vor curata tot.
4
0
avem sefuti de birouri si inspectorasi de specialitate, toti toaca banii contribuabililor, rude, neamuri si cumetrii, dar lucrurile astea se vor schimba cat de curand
14
1
asa ceva nici in cel mai nenorocit oras din lume nu se poate intampla. Totala bataie de joc la adresa locuitorilor ! Au ramas gramezi de crengi ca in padure, iar semaforul din Tomis Nord de 9 zile nu functioneaza, cum e posibila atata nepasare ??
14
1
Mai votati psd ma, asta meritati, bataie de joc. Semaforul de la boema nici dupa 2 sapt. nu functioneaza.
13
1
Ce sa faca labarii astia de la primarie si de la Pomacost? Nimic! Ca de obicei. Contractul merge, cheltuieli minime. Prostii platesc! La vot, oameni buni! Trebuie o schimbare! Majora!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614