REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primăria Constanța nu mai face față litigiilor din instanță. Angajează avocați!

Primăria Constanța nu mai face față litigiilor din instanță. Angajează avocați!

Replica API 25 ianuarie 2020 | 00:00 384

Activitatea Serviciului juridic din cadrul Primăriei Constanța este destul de complexă și variată, constând în necesitatea de a interpreta un volum foarte mare de informații, de a identifica soluțiile legale în rezolvarea diferitelor spețe, de a acorda consultanță juridică tuturor direcțiilor din cadrul Primăriei Constanța.

Numărul mare de litigii înregistrate pe rolul instanțelor de judecată în domeniul contenciosului administrativ, diversitatea și complexitatea acțiunilor ce formează obiectul litigiilor aflate pe rol, ce cuprind o paletă largă de specializări din diferite ramuri, au condus la imposibilitatea angajaților de la Juridic de a manageria și soluționa favorabil toate spețele aflate pe rol. Așa că, administrația locală a considerat imperios necesar să le dea o mână de ajutor. În acest sens, a decis ca apărările interesului municipalității să fie formulate de avocați specializați, cu experiență profesională. Drept urmare, va scoate la licitație serviciile juridice după cum urmează: Lotul 1-urbanism și amenajarea teritoriului ; Lotul 2-administrarea domeniului public și privat ; Lotul 3-servicii publice și Lotul 4-financiar, fiscal, litigii de muncă și alte acte administrative. Pentru asta, este nevoie ca proiectul inițiat de primarul Decebal Făgădău să treacă de votul consilierilor, în ședința de joi, 30 ianuarie a.c..

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se mai invart rotitele,decat pietre...
0
0
...care serviciu juridic...s-a desfiintat DAPL...prietenii stiu de ce ...
4
0
nu intra niciun consilier juridic al primariei in vreun dosar, toate sunt cu avocati.
2
0
se pregatesc ptr ca stie ca nea facacau o sa plece dupa primarie langa prietenul raducu si angajeaza avocati de acuma pentru dosarele care il paste ...
7
1
La asa edil asa juristi. El face faradelegi si altii trag ponoasle. El este contra constantenilor prin masurile pe care le ia.
9
1
Daca erati competenti , nu ajungeati acum sa va dea in judecata jumatate din Cta.aveti un singur merit..ca va recunoasteti public incompetenta! Rusine fagadaule!
17
1
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
3
0
judecatorii nu tot spiru au facut?
9
3
Consilierii juridici din Primarie care au terminat la Spiru, normal ca nu fac fata proceselor, dar, au fost admisi la "concursul" de angajare, asta e, angajati avocati !
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102