REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primăria Constanța: se cosește iarba în Tomis Nord și în alte zone

Primăria Constanța: se cosește iarba în Tomis Nord și în alte zone

Replica API 18 iulie 2019 | 00:29 485

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi în mai multe zone și cartiere din oraș. Mai exact, în această săptămână se cosește iarba în cartierul Tomis Nord, Faleză Nord, în stațiunea Mamaia, în parcul de pe strada Dragoslavele, în parcul Rotterdam și pe Șoseaua Mangaliei. Se tunde gardul viu în cartierul Tomis Nord, stațiunea Mamaia, în zona centrală și pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Se execută lucrări de întreținere a amenajărilor dendro-floricole pe străzile Nicolae Iorga, Portiței, Eliberării, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și în zona Miga, la intersecția bulevardelor Ferdinand cu Tomis. Resturile vegetale sunt strânse și transportate, aleile sunt măturate iar coșurile de gunoi sunt golite. De asemenea, se realizează lucrări de mobilizare a solului în jurul arborilor pe strada I.L. Caragiale și în parcul Tăbăcărie. Totodată, angajații udă cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș. Astfel de lucrări au loc permanent în municipiul Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coase iarba si elibereaza autorizatii de functionare magazinelor care distrug spatiul verde de la parterul blocurilor din zone rezidentiale pe baza unor semnaturi falsificate ale proprietarilor. Caz concret: Al. Solidaritatii nr.13.
0
0
Replica, care faci reclama primarilor obedienti psd-ului! Ai facut acum patru cinci luni reclama lui Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia, cum construia asta locuri de joaca, trotuare si sosele...Vino si-acum cu imaginile pe care le laudai sa vezi paragina...A crescut costreiul si balariile in parculetul de pe Callatis intepenit ca-n poza de-atunci! Tot orasul are bordurile scoase si soselele pline de nisip care infunda canalizarile...Dezastru si mizerie in plina vara!!
2
0
Hai ca mai era putin si trecea vara.
1
0
SE coseste. Singura. Zici ca se gandeste, asa de frumos se coseste. Vai de mortii ei de limba romana.
0
0
Poate balariile!
1
0
Cum ne cum in Constanta au inceput sa faca putina curatenie PSD-ul?. In sat Mamaia cind incep sa tunda iarba si in spatele gardului PSD-ul?
0
0
Bravo! Lasti-i sa se laude dar sa faca treaba. In zona din imagine ar putea creste un parc nu un bloc.
1
0
Nu mai pozati spatii verzi de genul ala ca le vin idei de PUZ-uri si megablocuri pe ele, la boieri cinstiti .
3
0
sunt in Campulung Muscel si aici boschetii lipsesc cu desavarsire.oare de ce?cred ca sunt tunsi in mod regulat fara tamtam
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218