REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Constanța spune că a construit străzi de la zero în cartierul Compozitorilor

Primăria Constanța spune că a construit străzi de la zero în cartierul Compozitorilor

Replica API 9 octombrie 2019 | 00:09 279

Potrivit unui sondaj realizat de experţii Băncii Mondiale la nivel naţional, Constanța se numără printre orașele pe care oamenii le percep drept atractive. Conform acestui sondaj, 22,2% dintre români ar alege să se mute la Constanța. Acesta este motivul pentru care orașul este într-o continuă dezvoltare și au apărut mai multe cartiere și străzi noi.

În cartierul Compozitorilor, de exemplu, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de investiții în trama stradală. Echipele administratorului drumului public au demarat lucrările de pregătire a terenului pe strada Cella Delavrancea. Strada de pământ este construită de la zero, lucrarea fiind executată din fondul de investiții.

Se consolidează infrastructura străzii. Drumul este săpat, compactat și se vor turna mai multe straturi de piatră pentru ca suprafața să fie asfaltată.

De asemenea, în această săptămână echipele SC Confort Urban SRL continuă intervențiile pe străzile Alexandru Bogza, Prelungirea Eduard Caudella și Dumitru Kiriac.

Locuitorii sunt rugați să manifeste atenție și înțelegere în zonele în care se realizează lucrări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Garajele de.la gara poarta 4 ??? Cand le daramati? Cam multe amante aveti acolo la h9 h10 nu e asa? Daramati garajele de la poarta 4 sunt vreo 20
1
0
jumatatea strazii Mihai Eminescu colt cu str. EROILOR-malul marii - cand faceti trotuarul ???ca arata jalnic, se plimba lumea prin maracini si mizerie crunta.... rusine domnule fagadau
2
0
Constanta, ca oras, nu este deloc atractiv. Apa si canalizarea, energia termica, gunoiul, au cele mai mari preturi din tara. Multa mizerie pe strazi, parcuri - cate mai sunt, neingrijite, zone verzi putine, blocuri fara nici o arhitectura, construite haotic pe orice petic de pamant. Totul din cauza unei administratii ineficiente
5
0
De ce nu asfaltati Cartierul Compozitorilor cap coada? Au trecut 20 ani si abia s au asfaltat 2 strazi principale si cateva stradute.
4
0
si ? Cum stam cu ratele la dezvoltator ? Dar cand iesim de pe ulitele de la Compozitorilor, spalam masina ? Loollll
1
0
vine intai primaria si face gratis infrastructura. Precum strazi late, trotuare, locuri de parcare, canalizare racordata la statie de epurare, electricitate, telecomunicatii si altele. Apoi vine investitorul si face investitia cum spune arhitectul primariei care nu e machidon. Si nici primarul nu e fagadau hotul si analfabetul ! Intr-o tara normala. La noi nu e cazul. Muie !
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614