REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primăria Constanța te trimite la parcul acvatic. Ce trebuie să faci!

Primăria Constanța te trimite la parcul acvatic. Ce trebuie să faci!

Replica API 13 august 2019 | 00:00 495

Primăria Constanța trimite constănțenii la parcul acvatic. Și, nu oricum. Aceștia trebuie să îndeplinească niște condiții.

Abonează-te la newsletterul Primăriei Municipiului Constanța și câștigi automat o invitație la cel mai nou parc acvatic din Mamaia. Fii la curent cu cele mai importante știri și evenimente din orașul tău și ai acces gratuit la bălăceală și distracție!

Campania se adresează doar persoanelor fizice (18ani+) cu domiciliul în Municipiul Constanța

Abonarea se poate face folosind o adresă de e-mail validă și un CNP valid

Invitația la distracție este valabilă pentru un adult (părinte/ tutore legal) însoțit de copii (max. 3)

a. Campania "Abonează-te la newsletter-ul Primăriei Municipiului Constanța!" este organizată de către Primăria Municipiului Constanța, cu sediul în Constanța, bd. Tomis nr. 51, numit în continuare Organizator.

b. Organizatorul va desfășura campania prin intermediul serviciilor prestate de catre agentia de servicii digitale W3 Marketing Technology SRL, Strada Mircea cel Batran, Nr. 152 BIS, etaj 4, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J 13/1566/2012, CUI 30454890 desfasurand activitati legate de regulamentul campaniei si gestionarea campaniei.

c. Participanții la Campanie sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament oficial al Campaniei (denumit în continuare "Regulamentul ").

d. Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, oricând pe perioada Campaniei, pe pagina de campanie.

e. Organizatorul își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica Regulamentul oficial, completarea și/sau modificarea urmând a fi adusa la cunostința publică pe site-ul propriu www.primaria-constanta.ro, cât și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PrimariaConstanta/.

Art.2. Teritoriul, durata și dreptul de participare la Campanie

a. Campania se adreseaza persoanelor fizice cu domiciliul în municipiul Constanța.

b. Promoția debutează pe data de 13.08.2019 la ora 08:00. În situatia în care Organizatorul decide să prelungească/sau să scurteze perioada de desfășurare a Campaniei, acest fapt va fi adus la cunostință publică prin modalitățile prevăzute la art. 1 lit. e).

c. La această Campanie poate participa orice persoană fizică (denumită în continuare "Participant") care a împlinit vârsta de 18 ani la data începerii Campaniei, doar dacă respectă condițiile prezentului Regulament.

d. Nu pot participa la această campanie administratorii sau salariatii agentiei de servicii si alte persoane implicate in organizarea si desfasurarea campaniei, precum si sotul/sotia, rudele si afinii lor de gradul I.

e. Un participant se poate abona la newsletter o singură dată folosind o adresa de e-mail validă și un CNP valid, care sa ateste ca locuiește în Municipiul Constanța.

f. Același participant nu se poate înscrie în campanie de mai multe ori dacă folosește o altă adresă de e-mail sau un alt CNP.

g. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula înscrierea oricărui Participant care nu respectă Regulamentul sau care este suspectat de fraudă, fără a avea obligația de a o demonstra cu probe.

Art.3. Premiul Campaniei:

a. Toți abonații la newsletter vor primi invitații de acces la parcul de distracții JT WATER SPORTS Mamaia, program de funcționare: L-D: 09:00-19:00. Un adult (părinte/tutore) poate veni însoțit de propriii copii cu vârsta cuprinsă între 6-17 ani (max. 3 membri ai familiei).

b. Accesul în parcul de distracții se va acorda pentru 2h. Dacă acest interval de timp este depășit, vor fi percepute tarifele disponibile în parcul de distracții.

Art.4. Mecanismul Campaniei

a. Participantul, prin participarea la această Campanie, acceptă integral și liber consimțit prevederile acestui Regulament.

b. Campania se desfașoară numai online, pe o pagină dedicată de abonare la newsletter.

c. Pentru a se putea înscrie, participantul trebuie să completeze formularul de abonare la newsletter cu datele personale.

d. Pentru a primi invitații suplimentare și pentru copii (maxim 3, cu vârsta cuprinsă între 6 – 17 ani), participantul trebuie să completeze în câmpul dedicat din formular numărul acestora.

Art.5. Acordarea premiului

a. Abonații la neswletter vor primi pe adresa de e-mail introdusă în formularul de abonare, invitațiile la parcul de distracții sub forma unor coduri ce vor fi validate la intrarea în parc.

b. La intrarea în parcul de distracții, există posibilitatea ca participanții care au primit invitații de acces să fie verificați dacă au domiciliul în municipiul Constanta, așa cum au specificat în formularul de înscriere.

c. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani și nici nu poate fi schimbat cu alt premiu.

d. Premiul nu este transmisibil.

e. Orice persoană interesată poate apela la Organizator pentru a cere detalii legate de Regulament – email: primarie@primaria-constanta.ro. Programul de funcționare este de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614