REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Constanța umblă la copacii din oraș. Recomandări pentru șoferi

Primăria Constanța umblă la copacii din oraș. Recomandări pentru șoferi

Replica API 19 august 2020 | 23:54 1775

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Gestionare Spații Verzi, acționează zilele acestea pentru ridicarea coroanelor copacilor de pe bulevardul Mamaia.

Acțiunea de toaletare vine în urma solicitărilor primite de Primăria Constanța generate de lipsa de vizibilitate a semnelor de circulație. De asemenea, în unele zone era îngreunată circulația autobuzelor supretajate pe prima bandă de circulație.

Materialul lemnos și resturile vegetale rezultate sunt încărcate și transportate după finalizarea lucrărilor, pentru eliberarea spațiului public.

"Recomandăm conducătorilor auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se efectuează lucrări.", au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toaletarea copacilor in perioada de vegetatie este ilegala. Decebal Fagadau si departamentul Spatii Verzi trebuie actionati in instanta impreuna cu toti cei care au semnat. Unui copac ii trebuie cel putin 10-15 ani sa faca un pic de umbra iar nevolnicii astia ignoranti ii taie in 5 minute fara nici un pic de respect fata de lege, fata de necesitatea constantenilor de a respira un aer mai curat, a avea putina umbra vara cand merg pe strada la 35C. Plus ca nu au vreo urma de neuroni prin creierele alea patrate-copacii trebuie taiat corespunzator speciei. De udat i-au udat vara asta?Scarbe!
2
1
Dna Inna Bela, rezolvati odata toaletarea aprobata pe Ctin .Bratescu. Ce asteptati, sa se schimbe primarul?
0
2
Pe strada Grozesti colt cu Unirii este un nuc ce incurca circulatia rutiera.Vizibilitatea este afectata.Pericol de accidente
0
2
Pe strada Celulozei, sunt o multime de plopi uscati. Ca maine, o sa dati o stire cu vre-o tragedie...
1
1
Pana acum ce ai pazit? Acum o a apucat in prag de alegeri?
7
0
ba nenoro,noi ce mai respiram??? taiati copacii ptr bani,hotilor! mangalia a distrus parcul,a facut o mizerie cu citevAnuiele pempost de copaci. tot litoralul arata ca in zabrauti. badesteptilor,uitati.va la bulgari,varna fata de cta,cimd va duceti la plimbare. lux inseamna copaci si liniste,nu asfalt praf si cocalari,asa cum cred pesedistii si tori incultii!
8
0
In ce tara normala se mai intampala sa toaletezi copaci in luna august? Acestia se vor usca.Au toaletat in 30 martie si au uscat copaci la bl 26 la Eden. In aceasta tara nu se respecta legea.Fiecare face ce vrea,taie cand vea,ce pom vrea. Muschii lui P.cu afacerile lui si cei implicati din primarie.La puscarie toti vinovatii si cei din primarie.Autosesizarea din oficiu a organelor de control abilitate.In 10 ani au taiat mii de copaci in Constanta, nu am vazut un pom plantat in locul celor taiati.In alte tari se lasa mostenire copaci de 300 de ani urmatoarelor generatii.La noi ...potopul.
8
0
Toaletarea copacilor se face primavara
10
0
Peleti. In asta se transforma copacii. Problema este ca banii rezultati din vanzarea peletilor nu se intorc in folosul concetatenilor. Fonduri adunate pe repede inainte din tot ce se poate, ca sa aiba cu ce sa se faca campanie inainte de alegeri. O sa ne ia si zaharul din ceai. Nu stie nimeni ce se face cu banii nostrii, cat se cheltuie fara rost si cine sunt beneficiarii acestor fonduri.
9
0
NU ITI MAI PARCA OPELUL SUB COPAC HANDICAPATULE!
3
8
...am mai vazut copaci distrusi de Primaria Constanta.....care dupa o asa zisa toaletare a ramas doar cate un stalp...asta din primarie nu suporta spatiul verde si copacii...a ramas cu traume de cand mergea cu oile la Beidaud...
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614