REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Primăria Constanța va cumpăra 100 de autobuze de la firma ISUZU!

Primăria Constanța va cumpăra 100 de autobuze de la firma ISUZU!

Replica API 15 iunie 2018 | 00:18 1408

Licitația organizată de Primăria Constanța pentru achiziționarea a o sută de autobuze Euro 6, pentru înnoirea parcului auto al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, s-a încheiat. În urma procedurii publice de achiziție, câștigătoare a fost desemnată firma Isuzu, din Turcia. La licitație au mai participat companiile Karsan, din Turcia, Mercedes și MAN, din Germania.

Contractul privind furnizarea autobuzelor urmează să fie încheiat în perioada următoare, când reprezentanții municipalității vor achita și avansul de 30% din contravaloarea mijloacelor de transport.

Reamintim că pentru achiziționarea noilor autobuze Primăria Constanța folosește fonduri obținute de BERD.

Cât privește caracteristicile autobuzelor, se impune menționat că acestea vor avea 12 metri lungime, câte trei uși cu pliuri duble, aer condiționat și vor putea transporta un minimum de 90 de persoane. De asemenea, vor avea podeaua joasă, acces pentru persoanele cu dizabilități și spațiu pentru fotoliul rulant

Valoarea autobuzelor fabricate de Isuzu este de 100 de milioane de lei, având o garanție de 24 de luni.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te pis in cur cu cacaturile astea ordinare de dricuri japoneze binzantime nu imi place nimic la acesta si nici interiorul nu imi place este de cacat cat si culoarea infecta cat si scrisul gri spatial de ozn pe placuta 48 este de rahat catre primar :ba prostul dracului de porc tampit daca nu schimbi jegurile de culori si nu schimbi si scaunele mici de clasa 1 si nu schimbi si scarba de placuta de matriculare cu gri 48 sa o treci la portocaliu asa cum se vede la Maz-107 ia sa faci bine sa le scoti din circulatie cat curand posibil din C-ta
0
0
Va toti mirati de parandarat, comision etc, pai bai cand vezi atatia prosti in jurul tau care te voteaza si cand te usurezi pe ei, pai cum sa nu-i furi frate, ba mai al naibii o faci!
1
0
Mafie ..politicieni ordinari ..interese ..evaziune si cardasii ..astea sunt ingredientele afacerii murdare ..
2
0
cand sareau ....cracii troleibuzelor si cand picura afara se opreau tramvaiele si se bloca totul ? de traficul cu tramvaie de pe dezrobirii si soveja ati uitat ? da-le in pula mea de tramvaie si troleibuze , vrem confort
5
2
firma e f buna dar garantia dor 2 ani?? ce sunt frigidere ? daca now net nu e bine si tv ..
4
1
curse OVIDIU-NAVODARI
4
1
Poate astea au aer conditionat
4
1
Pana cand nu vom avea un leader adevarat in oras,un bun manager,se vor face toate ciubucurile, pomenile,hotiile si manevrele in continuare. Din pacate nu vad un viitor senin , si iau in calcul emgrarea intr_o tara civilizata unde am drepturi. Romania, saraca tara bogata. Rusine celor care de 29 de ani ne fura si ne vor fura in continuare. Angajez sniper pentru a ne scapa de problemele locale. Cred ca toti ati pune macar cate 5 lei
9
0
De RATC raspunde din partea CJ Cta Andrei Popescu, nu mai sta pe strazi. Inainte de alegeri iar aduna voturi si se intereseaza ce dari a strans SPITul. In toata lumea soferul da bilet, are butoane sa dea maruntis.
6
1
Ptr bemweufa le sugi pula lu aia din cartierele rezidentiale 4-5 cet.......
2
4
Cele mai proste
2
3
lasati-o cu alea electrice, e doar un experiment, dupa ce nu sa mai tina bateria or sa stea o zi la incarcat pentru o tura prin oras sau o sa le puna o remorca cu baterii suplimentare asa cum aveti la telefoane. Iar bateriile uzate vi le da voua sa le ingropati in curte ca sa vedeti ca si alea polueaza.
3
3
Aveti grija la ciori si moldo olto kokalari parveniti in Cta . O sa le rupa in 2 luni. Tk ai dreaq cu natia de hoti si koorve
12
0
Autobuzele trebuie dotate cu camere de luat de vederi astfel incat vandalii sa poata fi identificati. Altfel, investitia se duce foarte repede la gunoi.
16
0
In Cluj deja circula autobuze electrice si mai aduc, vor aduce si tramiave, totul ecologic, la noi, oras bogat,cu buget mare, se merge pe turcisme slabe calitativ, gratuitati maxime pt romi si pensionari, nimic pt cei ce platesc taxele si impozitele din care primaria isi ia salariile !!!
19
1
Camere aveti de gand sa puneti in ele cu dedicatie pentru populatia de ciori care a reusit sa fenteze holocaustul? Ca sa nu mai zic de sisteme care sa nu permita urcarea decat a acelora care au platit bilet sau abonament, pentru ca este de domeniul SF pentru romania. Cate un politist local sau doi in fiecare autobuz iar ar fi buni.
22
2
Pregatiti-va sa borasca prin ele garoii din Constanta, si amestecaturile de tigani, turci si tataroi ! Pregatiti-va de apocalipsa! Rog pe aceasta cale romanii adevarati cu minim 2 coaie sa rupa curul oricarui cipan care vandalizeaza aceste mijloace de transport.
20
6
In caz ca nu stiati, si Mercedes are fabrica dr autobuze in turcia
6
6
dar sa se verifice de organele statului si corectitudinea licitatiei, da?
13
3
In Sibiu circula Maz-uri si vin acum si la ei 10 autobuze ISUZU, dar vad ca nu deranjeaza pe nimeni, in schimb la Constanta este plin de hateri mormoloci care invadeaza netul cu comentarii cretine. Asta este opozitia fata de PSD? Nasol!
8
11
Ce ai tu impotriva noastra? Pai noi him grecii adevarati, cei mai iscusiti comercianti, avem inteligenta sclipitoare , iar musatele noastre sunt cele mai aprige amante pt voi! Armanlu nu chiari!
6
15
machidonii aceasta natie care "conduce" constanta nu intelege ca a fi bogat nu inseamna a avea cea mai mare avere , degeaba ai mercedes si mergi prin gropi cu ea ... a fi bogat inseamna multe feluri ... unul dintre ele a trai intr-o societate in care se simte civilizatie si cultura !!!
11
6
la Cluj au bagat autobuze Mercedes electrice la jumatate de pret decit astea turcesti .sper ca astea a lu fagadau ca si alea a lu firea sa aiba si o teapa de facut shaorma ca sa fie lumea multumita
16
6
Camere de supraveghere .
20
4
in maxim 2 3 luni o sa fie varza toate din cauza la aia care stau in cartierele rezidentiale 4-5 palas anda cet etc...
25
2
Fiecare autobuz trebuie sa fie dotat cu un jandarm care sa rupa oasele celor care nu respecta legea in mijloacele de transport!!!
42
6
ce ieftin este TROLEUL. dar nu da nimeni shpaga
12
6
Daca cumparau Mercedes macaneau ca sunt prea scumpe, prea putine, dc au emblema rotunda etc
13
1
Multi dobitoci! Bai bolnavilor de licitatie sa ocupat BACA EUROPEANA nu Primaria Constanta iar Mercedes au venit cu un pret dublu fata de Isuzu
10
13
Iskembe buzgibi isuzu saledin otokar genghiz belcin
12
13
MACHIDONII LUI MAZARE Madzarie mazare in lb. albaneza au distrus transportul elctrificat din Constanta
24
9
indiferent ca este isuzu sau mercedes,tot aceiasi calatori vor fi,stiti la ce ma refer.Asa ca o sa puta in continuare,iar vandalizari...mocangii etc.ce or sa mai scuipe baietii aia seminte pe jos..mama mama..deci putea sa fie si volvo ca degeaba la noi la constanta.transport civilizat nu o sa fie niciodata,indiferent de firma..punct.Oamenii fac sa fie calatoria placuta si sigura.
44
2
ISUZU DIN CATE STIU este o firma JAPONEZA.
20
3
De 20 de ani Isuzu produce motoare pentru Mercedes alaturi de Renault. Adica cei care au masini cu emblema Mercedes daca nu au motor peste 3000 cc ar trebui sa stie ca au defapt Isuzu.
16
5
Esti inapoiat rau omule!
13
6
pai prostii mei de cetateni ce ma votati. normal ca isuzu. cand a facut vreodata mercedes masini? isuzu bate la fund orice mercedes sau man. la fel ca compatrioata mea din bucuresti unde a ales otokar in loc de mercedes. pentru ca mercedes e nimic in lume. face carute. hai ca am mai sifonat niste lovele de la voi fraerilor
22
13
Da ce autobuze electrice nu sant bune s au comisionul nu se intoarce corect catre psd in timp ce orasele mari precum Cluj deja au trecut la transportul modern cu autobuze electrice si parcari moderne Cta se zbate cu tot ce este mai inestetic turcesc
36
10
Si uite asa mai futem cateva miliarde pe tarabe in loc sa ne gandim ca Cluju . Proasta natie.
30
17
Astia nu pricep ca TOT CE SE PRODUCE IN TURCIA, indiferent de brand sunt proste calitativ. Vezi Fiat Albea, Mercedes Vito, Beko, etc
25
21

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369