REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primăria Cumpăna, demersuri pentru un BAZIN de ÎNOT și PATINOAR

Primăria Cumpăna, demersuri pentru un BAZIN de ÎNOT și PATINOAR

Replica API 25 noiembrie 2020 | 23:22 2010

Mariana Gâju face demersuri pentru edificarea unui bazin de înot și un patinoar în localitatea Cumpăna.

„Începutul de săptămână m-a găsit la București, la Compania Naţională de Investiţii, unde am depus nota de fundamentare privind SOLICITAREA includerii în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, Subprogramul "Patinoare artificiale" pentru un nou obiectiv de investiţii - un PATINOAR în localitatea Cumpăna, obiectiv cu nr. de inregistrare CNI 29596/23.11.2020

Terenul propus pentru construirea PATINOARULUI se află în patrimoniul UAT Cumpăna și este situat în zona de vest a localităţii, cu accesibilitate din strada Prelungirea Străjii.

Viitorul PATINOAR se va afla în imediata vecinătate a Sălii de sport „Elena Frîncu”, a Parcului de agrement și a Bazinului de înot ce urmează a se construi.

Terenul pus la dispoziție pentru construcția celor două investiții - bazin de înot și patinoar este de 9195 mp.

Pentru realizarea acestei investiţii avem susţinerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheață. Ne dorim astfel creștem calitatea vieţii in rândul membrilor comunităţii noastre, asigurând condiţii adecvate pentru conexiuni sportive, culturale, educative și de agrement” a declarat Mariana Gâju, primarul localității.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu faceti si metrou
2
0
rusinos ca un oras de marimea Constantei, cu puterea financiara pe care o are, nu are nici un patinoar!
2
2
era bine daca se construiau si in Lumina Lumina a ramas intepenita in timp cu eceeasi 2 primari
3
2
Ai gresit localitatea!
3
1
hotiile pesediste merg inainte,reteta e buna.Mai trebuie sala polivalenta,circuit dirt track,borduri in cimp,vezi drumul navodari lumina,stilpi peste totetc. Ba bouarilor,intretinerea si cheltuielile cu bazinul,patinoarul,le scoateti voi dininotatorii si patinatorii tarani infractori din lumina???
3
3
Hahahahajhaja, nu ma pot abtine . Ma doare burta de ras. Parca vad balena primar in piscina hahahahhahahhahhs
5
3
Cand se va ocupa doamna Primar si de intrarea din autostrada in localitate ???
6
1
sa le faci acolo mai inspre canal ca e terenul bun
5
3
Esti un dobitoc. Chiar am rugamintea sa se verifice aceasta poveste si sa vedem ce se afla. Ati pierdut alegerile si nu stiti de ce sa va mai legati. Ati ajuns sa va luati de familie. Il cunosc pe omul acela si in veci nu s-ar preta la asa mizerii, precum fuga de la locul accidentului. A fost o tamponare usoara, celalalt sofer, un copil de 21 de ani, nu a stapanit masina si a ricosat intr-o bordura, avariindu-si masina. A fost politia, s-a constatat, s-a retinut permisul sotului primaritei pentru ca a iesit cu masina in intersectie desi avea stop si asta a fost tot. Totul se poate verifica
6
5
domnii jurnalisti, aruncati un ochi la Politia Rutiera...Sotul doamnei primar a facut un accident rutier in comuna si a parasit locul accidentului desi a fost apelat 112, o persoana avand nevoie de ingrijiri. Cel mai probabil se va incerca o musamalizare.
10
2
Bravo doamna Mariana !
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920