REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria dă asigurări că, anul acesta, se vor ASFALTA străzile Putna și Morii

Primăria dă asigurări că, anul acesta, se vor ASFALTA străzile Putna și Morii

Replica API 23 iunie 2020 | 00:00 1563

Străzile neasfaltate din noile cartiere ale municipiului Constanţa continuă să fie o problemă. Deşi s-au făcut numeroase sesizări cu privire la acest aspect, lucrurile nu au fost rezolvate în timp record, aşa cum îşi doresc cetăţenii. Afectaţi rămân, în continuare, locuitorii din cartierele nou formate, care se plâng că își distrug mașinile în gropile care sunt la tot pasul. Disperarea celor care locuiesc aici a atins apogeul.

Aleea Morii și strada Putna arată ca după bombardament

Conform spuselor unui locuitor de pe aleea Morii, zona Vivo, încă din anul 2018 au existat cereri și sesizări în legătură cu asfaltarea acestor străzi, însă deocamdată nu există decât promisiuni. ”Avem o stradă distrusă și până acum am făcut tot felul de sesizări, și la Primărie și la Confort Urban, practic peste tot. Noi plătim la fel impozitele, ca toată lumea așa că am vrea să fim tratați la fel și să avem o stradă asfaltată. Sunt niște gropi cât China.” a declarat pentru ziarul Replica, unul dintre cei care se confruntă zi de zi cu craterele din asfalt.

Reprezentanți Primărie: În cursul acestui an vor demara și lucrările de asfaltare

”Până la sfârșitul acestui an se vor asfalta și aceste străzi. Cei de la Confort Urban au făcut deja proiectul, s-a făcut și studiul de fezabilitate, s-a obținut și autorizația de construcție, așa că în cursul acestui an vor demara și lucrările de asfaltare. Aceste străzi sunt practic luate de la zero, aceasta fiind și cauza pentru care a durat atât.” au declarat reprezentanții primăriei pentru ziarul Replica.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai prostul de babu limba scoasa a dat ordin sa se asfalteze cu dedicatie ptr blocul Sorla de unde a luat spaga mare , doar str Fagetului de dus si de intors pe str Muncel... spre ex str banu Mihalcea au sarit-o...!?!
1
0
Acolo trebuia sa asfalteze dezvoltatorul nu primaria pe banii oamenilor ... banii publici sunt directionati catre firmele prietenilor
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614