REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Primăria dă startul unei noi ediții a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”

Primăria dă startul unei noi ediții a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”

Replica API 20 septembrie 2017 | 20:48 376

În luna octombrie se dă startul celei de-a cincea ediții a campaniei „Curățăm Constanța Nostră”. Primăria Constanța reamintește constănțenilor că, potrivit HCL nr. 184/2013, privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, instituțiile publice, persoanele fizice și persoanele juridice au obligația permanentă de a asigura curățenia în interiorul și exteriorul proprietăților, de jur împrejurul acestora, pe căile de acces, precum și să întrețină spațiile verzi existente. Pentru asociațiile de locatari/proprietari, limita de demarcație o reprezintă jumătatea distanței dintre blocurile sau imobilelor ce aparțin unor asociații diferite.

„În acest sens, vă solicităm, după caz, să asigurați următoarele: colectarea și ridicarea gunoaielor depozitate necorespunzător, refacerea gardurilor și a firmelor luminoase, eliminarea de graffiti, înlocuirea geamurilor și a vitrinelor deteriorate, curățarea, igienizarea și zugrăvirea fațadelor și a zidurilor, curățarea terenurilor de frunze și crengi, precum și coșurilor de fum, întreținerea, toaletarea și salubrizarea peluzelor/spațiilor verzi și a zonelor cu flori. Pentru evitarea aplicării sancțiunilor contravenționale prevăzute în cadrul aceleiași hotărâri, apelăm la buna înțelegere a situațiilor din teren, precum și la spiritul dumneavoastră civic”, este mesajul transmis de Direcția Poliția locală, din cadrul Primăriei Constanța către constănțeni.

În perioada următoare, polițiștii locali vor transmite înștiințări cu privire la obligațiile ce le revin constănțenilor pentru păstrarea curățeniei.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noi facem curat, dar primaria cand repara trotoarele, sa nu se mai stranga gunoiele printre buruieni?
1
0
curatarea tiganilor , camatarilor , interlopilor pe cand ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102