REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Primaria Hârșova vine în sprijinul pieţarilor. Va amenaja tarabe ca să-şi expună produsele în aer liber

Primaria Hârșova vine în sprijinul pieţarilor. Va amenaja tarabe ca să-şi expună produsele în aer liber

Replica API 9 noiembrie 2020 | 21:23 1458

Având în vedere numărul mare de îmbolnăviri cu Covid-19 la nivel național din ultima perioadă, care impune luarea unor măsuri pentru diminuarea răspândirii acestuia, au fost instituite mai multe restricții, printre care și cele referitoare la funcționarea piețelor agroalimentare acoperite, autoritățile locale urmând a identifica soluții pentru diminuarea efectelor închiderii piețelor acoperite.

Astfel, Primaria Orașului Hârșova va amenaja în spatele pieței mai multe tarabe pe care să poată fi expuse produsele în aer liber, astfel încât să fie limitat cât mai mult riscul îmbolnăvirii, dar și răspândirea acestui virus.

"Totodată, vă aducem la cunoștință faptul că, încă din data de 14.07.2020 este funcțională aplicația Magazinul Virtual Hârșova, unde toți comercianții locali aflați în evidența noastră își pot promova produsele, iar hârșovenii îi vor putea contacta și cumpăra online.https://producatori.primaria-harsova.ro/

De asemenea, îi rog pe acei cetățeni care consideră că nu se impune luarea unor măsuri sau că virusul nu există, să înțeleagă faptul că autoritățile au responsabilitatea gestionării sănătății populației, că dreptul la viață și la sănătate sunt primordiale, că în jurul nostru sunt și persoane vulnerabile, chiar dintre cei apropiați sau dragi nouă, expuse unor îmbolnăviri grave sau chiar decesului, pe fondul infectării cu COVID-19, care se tem pentru viața lor, dar care nu au puterea de a se apăra, dacă noi nu ii protejăm.

Așadar, vă respect punctul de vedere, dar vă rog să ne fiți alături și să respectăm cu toții măsurile luate de autorități, să ne sprijiniți inclusiv cu propunerea unor soluții alternative, care să le îmbunătățească pe cele găsite de noi.

Nu vreau să ajungem în situația de a crede în existenta acestui virus doar atunci când ni se întâmplă! Întotdeauna este mai ușor să previi, decât să tratezi!

https://producatori.primaria-harsova.ro/

Vă doresc sănătate multă tuturor și vă mulțumesc pentru înțelegere! Împreună vom trece mai ușor peste toate problemele!", a transmis primarul Viorel Ionescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218