REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria încearcă să pună la punct oraşul! Se anunţă mai multe investiţii în această perioadă

Primăria încearcă să pună la punct oraşul! Se anunţă mai multe investiţii în această perioadă

Replica API 6 martie 2017 | 00:16 369

Anul acesta, administraţia locală îşi propune să finalizeze mai multe investiţii. Printre acestea se numără repunerea în loc a unor statui monument, achiziţia şi montarea unor panouri de informare şi avertizare pentru delimitarea zonelor de circulaţie canină şi achiziţia unui serviciu de taxare a autovehiculelor în Parcarea Verde dituată la Spitalul Judeţean.

În ultima perioadă au fost mai multe probleme la malul mării, probleme de care constănţenii nu au ezitat să se plângă. Din aceste motive, municipalitatea încearcă să ducă la capată mai multe proiecte. O investiţie aflată la stadiul de întocmire a documentaţiei în vederea achiziţiei este serviciul de taxare a autovehiculelor în Parcarea Verde, aflată în imediata vecinătate a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, pe strada Nicolae Iorga. Din acest an, staţionarea în parcarea supraetajată nu va mai fi gratuit, ca până acum, ci se va impune o taxă, banii colectaţi urmând a fi folosiţi pentru întreţinerea obiectivului realizat din fonduri europene. Se estimează că serviciul de taxare va scoate din bugetul municipalităţii suma de 400.880 lei. Alţi aproape 100.000 lei se estimează că se vor cheltui pentru achiziţia şi montarea unor panouri de informare şi avertizare pentru delimitarea zonelor de circulaţie canină. Stadiul actual este de pregătire a documentaţiei, în vederea lansării procedurii de achiziţie. Acest proiect va aduce o noutate absolută pentru oraşul nostru, în sensul că se vor crea spaţii speciale pentru zonele în care posesorii de câini îi vor putea plimba. Statuile din Mamaia îşi vor relua, în acest an, locurile. Pentru lucrările de reamplasare şi punere în valoare a unor statui aflate pe teritoriul staţiunii, Primăria estimează o cheltuială de 300.000 lei şi un interval de 30 de zile pentru realizare. Este vorba despre 12 statui pe care Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa a solicitat fie reamplasarea, fie lucrări de restaurare.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mu-ie lor, PSD-lor. Puscariasi viitori si- sau fost puscariasi in Marele Consiliu Local Navodari. Cinste lui Dobre, fiul de aur al Navodariului, care are un parc cu numele lui. Aici pot medita pensionarii comunisti pentru viitorul de aur al nepotilor. Cinste lor. Votati mereu PSD-ul si mai ales fii nativi ai orasului. Ei va asigura si garanteaza viitorul nepotilor!
1
0
4 miliarde lei vechi, 370 euro pentru un serviciu de taxare la parcare construita pe bani europeni. jegule. daca investea primaria intelegeam. dar sunt bani eurpeni. nu stii cum sa mai furi constantenii. ce firma vrei sa imbogatesti iar. oamenii nu vin la spital de bucureie. si asa se invart cu bolnavii in masina ca nu pot parca. intreaba-i si pe consilieri daca sunt de acord cu asemenea intiative.
3
0
in loc sa adune maidanezii de pe strazi ei planteaza statui si panselute , ce oras de kko
4
0
Sa-mi stea inima cand am citit titlul. M-am linistit acum...wheew
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614