REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Primăria Limanu evacuează poliţiştii din sediul de la Vama Veche. Câteva detalii interesante legate de acest demers

Primăria Limanu evacuează poliţiştii din sediul de la Vama Veche. Câteva detalii interesante legate de acest demers

Replica API 29 august 2018 | 23:55 348

Secţia 3 Poliţie Rurală Mangalia a primit, în data de 23 august, o adresă din partea Primăriei Limanu, prin care este notificată să elibereze spaţiul pe care îl ocupă în Vama Veche, ca urmare a faptului că administraţia locală intebnţionează să reabiliteze acea construcţie. Este vorba despre imobilul nr.35, în care poliţiştii au un sediu fără forme legale, existând doar un acord verbal cu reprezentanţii primăriei. "Unitatea administrativă Limanu intenţionează să iniţieze demersuri în vederea efectuării unei expertize, pentru reabilitarea imobilului (...) De asemenea, precizăm că la acest moment nu mai există resurse bugetare în cadrul bugetului local al comunei Limanu pentru plata cheltuielilor de întreţinere şi funcţionare a acestui spaţiu", se arată în adresa semnată de primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu.

Pentru că adresa a venit după incidentul de la restaurantul din 2 Mai, când primarul a acuzat că forţele de ordine nu îşi fac corespunzător meseria, s-au iscat comentariile cum că gestul ar reprezenta "o răzbunare a primarului". În replică, Georgescu afirmă că problema clădirii a fost semnalată chiar de către poliţişti, inclusiv de către comisarul şef de la Vama Veche, Adrian Carapcea. "Plouă prin acoperiş, s-au degradat lucrările din interior, inclusiv parchetul", a precizat Georgescu.

De cealaltă parte, Adrian Capapcea a confirmat că a avut discuţia cu primarul Daniel Georgescu, cu privire la necesitatea reparării acoperişului clădirii, însă nu poate comenta dacă se impunea sau nu "evacuarea" pentru efectuarea expertizei, respectiv a lucrărilor de reparaţii.

A.C.

Interesant de citit:

Poliţistul Carapcea a primit un teren în Limanu, pentru "fidelizare"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
georgescu bag seama nu mai vrea alt mandat, din cate vad isi cam pune pe toata lumea in cap. Asa e cand ai acaparat impreuna cu "prietenii" jumatate din terenul de langa plaja la 2 mai si jumatate in vama veche, te-ai ajuns. Un control al averii nu ar strica
3
0
Georgescu dupa ce a facut bani cu spatii inchiriate......,se stie cum......,tamplarie,etc. si nu a fost prins, a inceput sa -i creasca ciocul mare.
4
0
Asta cu certat cu legea e vrajeala de politist.ca sa stii domnu.Nu era producator de bratari sau coditar in Vama care sa nu plateasca dreptu la politie sau jandarmerie.nu va mai cacati pe voi
2
4
Carapcea se plimba cu Mercedesu lu milionaru la loto.Nu ii arde de munca.Iar jandarmii dorm toata ziua in spate la depozitu de lemne a lu Ilie in 2mai.cum sa nu ai probleme cu banditii?
3
3
Blamati politia si jandarmii, dar am ajuns sa fim injunghiati, violati, talhariti in miezul zilei, sub privirile tuturor, pt ca toata lumea se face ca nu vede. Mi-e sila de voi astia, smecheri online!
3
1
Esti unul dintre ei care a fost certat cu legea! Cum poti afirma ca sunt mana in mana cu hotii? Asa zmei sunteti voi in mediul online ...dar cand dati nas in nas cu politia nu mai stiti pe unde sa scoateti camasa ! Cand iti arde buza nu mai stii cum sa faci sa apelezi la politie. Inceteaza cu asemenea acuzatii, habarnistule! Oamenii de acolo se confrunta cu situatii delicate iar cand solicita ajutorul si oamenilor din jur, toti dau bir cu fugitii ca nu cumva sa fie chemati in istanta! Vino cu fapte concrete daca esti asa smecher!
8
1
Sa vina sef in Vama Remus seriful stelar de la Limanu.Sa vedem cine mai misca in front!
1
0
prea ii pupam in cur pe jandarmi si politisti.jandarmii dorm toata ziua in masina pe camp iar politistii sunt mana in mana cu hotii
3
6
foarte bine, camd vor veni iar betivanii in Vama sa uite ca exista 112
0
0
Si asa frecau menta degeaba. Mie mi au furat actele din masina si banii si cand le am spus sa si faca treaba mi au dat un cap in gura. Masini parcate in statia de taxi si de microbuze si ii doare in cot. Bravo Georgescule sa se duca la Hagieni ca acolo e mai liniste. Si nici nu mai ies beti din pescarie fara sa dea prioritate si sa crape vreunul ca anul trecut.
3
9
Te contrazici georgescule... intra in reabilitare si tu urli in filmari sa isi caute politia alt sediu... off offf... si politistul ala care a plecat, iesise din tura de 12 ore, nu e angajat la tine pe tarla.
12
1
Nu sunt bani de utilitati darintra in reabilitare.....offf
12
0
La Vama Veche trebuie facuta rezervatie! Fara politie fara jandarmi! Un gard si o poarta!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218