REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PRIMĂRIA lui RADU, de la Mangalia, varsă BANI cu NEMILUITA în buzunarele foștilor CONSILIERI locali

PRIMĂRIA lui RADU, de la Mangalia, varsă BANI cu NEMILUITA în buzunarele foștilor CONSILIERI locali

Replica API 27 septembrie 2021 | 00:09 6552

Cristian Drăgan, fost consilier local la Mangalia, este cunoscut în zonă ca fiind un ”împătimit” al contractelor cu administrația locală, prin firma sa Eurotehnic IND, acesta fiind și motivul pentru care a și fost declarat incompatibil de ANI. Drăgan continuă să-și păstreze notorietatea colaborând cu primăria lui Cristin Radu, pentru bani grei, ”bifând”, mai nou, un contract de peste 8 milioane de lei pentru Reabilitarea Grădinii de Vară.

Eurotehnic IND S.R.L a câștigat contractul de achiziție publică de lucrări pentru proiectarea și execuția reabilitării Gradinii de Vară din municipiul Mangalia”, proiect ce are o valoare de 8.220.000 lei. Este al ”n-lea” contract pe care Drăgan îl obține de la Primăria Mangalia, cu firmele sale. Ca o paranteză, reamintim că în urmă cu câțiva ani, Drăgan era acuzt de ANI că a încãlcat regimul juridic al incompatibilitãților întrucât MAGMA TRUST SRL, societate comercialã în cadrul cãreia persoana evaluată a ocupat funcția de director economic în perioada 01 martie 2008 – 10 iunie 2013, a încheiat 13 contracte cu Primãria Municipiului Mangalia, respectiv cu instituții aflate în subordinea Primãriei și a Consiliului Local Mangalia, în valoare totalã de 564.156,85 lei. Contestat rportul ANI, dar pierdut.

Citește și: Primăria MANGALIA construiește un CLUB sportiv prin FIRMA unui fost CONSILIER local

Grădina de vară Mangalia, foto: showpass.ro

Revenind la Eurotehnic IND, firma a avut, anul trecut, cifra de afaceri de 1,6 milioane de lei, profit de un milion de lei și tot atâtea datorii. Drăgan mai este implicat în societățile Spiga D & R SRL și Fabrica de Betoane și Prefabricate CDC SRL.

Drăgan, executat silit de Five Holding

Fostul consilier are și probleme cu colaboratorii, care-l execută silit în contul unor debite. Five Holding a obținut executarea silită, în toate formele admise de lege, împotriva debitoarei Eurotehnic IND S.R.L., în temeiul titlului executoriu reprezentat de „Fila CEC în valoare de 56.834,97 lei, emis la data de 21.01.2021, refuzat la plată la data de 25.01.2021”, pentru recuperarea creanței, precum și pentru recuperarea cheltuielilor de executare silită. Fără cale de atac”.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai asta e o datorie mai veche ....care Radu trebuia sa o plateasca ...pt cine stie
1
0
La noi seful face ce doreste . de 12 ani tot ce a putut face este un ANL de 19 gars. ce sta inchis de trei ani , inaintasi lui au facut zeci de anl-uri , a asfaltat doua strazi si o bucata din toata faleza de cativa metri si aia vai mama ei , a montat cativa stalpi xe fantezie si ??? atat , oare place cuiva stradutele din statiunea Saturn ? dar si-a tras un hotel pe numele altcuiva de cinci stele ca doar .... si cam atat !
0
0
mari afaceristi.Sa vina talibanii
0
0
sa si recupereze si el bani bagati in campamia electorala!!!are si el amana m ai trebuie ceva si lu aia la tinut dyp prin santier m ai da si lu ala si uite asa toata lumea fericita macar sa faca ceva
2
2
A fost sef la garda, ce dracu nu intelegeti
8
2
Mafiiot Radu asta
7
1
Cristian Dragan a copilarit cumva pe Strada Merisor, cartier Coiciu, Constanta? Si are un frate mai mare?
1
3
Trebuie sa ma fac consilier si eu ca peste nu mai e bine. Fetele au fugit in Italia toate. Am ramas calic si fara bani de benzina
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614