REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Primăria Mangalia a pus la bătaie o sumă frumuşică pentru concertele şi iluminatul festiv din luna decembrie

Primăria Mangalia a pus la bătaie o sumă frumuşică pentru concertele şi iluminatul festiv din luna decembrie

Replica API 3 decembrie 2019 | 00:00 858

Primăria Mangalia pune la bătaie 168 de mii de lei (fără TVA), adică circa 36 de mii de euro, pentru organizarea unor evenimente pe tot parcursul lunii decembrie. Momentan, administraţia locală nu a anunţat dacă organizează şi un Revelion, însă în privinţa spectacolelor dedicate lui Moş Nicolae şi Moş Crăciun, suma este cea menţionată şi include evenimente care debutează de sâmbătă, 7 decembrie, de la orele 16.00, cu trupa de teatru pentru copii “MiniRicii”; următoarea sâmbătă, pe 14 decembrie, va cânta, pentru copiii şi adolescenţii Mangaliei, Bibi, urmată de Andra Gogan, în ziua de 21 decembrie.

Concertele dedicate tinerilor şi copiilor oraşului se vor încheia pe 28 decembrie, cu artistul Dorian Popa. Toate spectacolele vor avea loc pe scena exterioară a Casei de Cultură, începând cu orele 16.00. Pe aceeaşi scenă vor susţine momente artistice şi interpreţi de la nivel local. Atmosfera de sărbătoare este creată de lumini multicolore, brazi împodobiţi, Moş Crăciun şi alte decoraţiuni festive amplasate în centrul oraşului, dar şi în alte zone din Mangalia

Separat de aceste concerte, primăria va oferi pachete cadou, de sărbători, unui număr de peste 4.000 de copiii din Mangalia, școlari și preșcolari.

Amintim că, în anii anteriori, cetăţenii s-au arătat deranjaţi de faptul că primăria nu a împodobit suficient de mult oraşul cu ghirlande luminoase, aşa că anul acesta lucrurile par să se fi schimbat.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreti nu vreti omul e bun.Orasul e clar schimbat in bine si daca finalizeaza ce a inceput va defila in campanie.
0
0
Este singurul primar care da pachete la toti copiii din oras!Bravo!De abia le asteptam!
3
5
Face orice numai sa-si promoveze propria imagine...crede faptul ca daca pune ceva beculete si zdrangane unii in piata la niste concerte cu preturi supraevaluate va reusi sa stearga rusinea ce planeaza asupra intregului oras?! Vom intra in faliment din cauza atitudinii acestui domn ajuns vremelnic intr-o functie ce n-o merita!!! Plateste datoriile acumulate si lasa balciurile ieftine si de prost gust! Vor bate creditorii la usa primariei si atunci ve-ti fugi ca potarnichile! Cine ramane sa stinga lumina?! Din tradatorii din jur...SIGUR!!!
8
1
Asta face lucrari in oras iarna, ca Pacala.Poate aduce si soarele cu ciurul ca lucrarile sa fie si bine facute, nu de mantuiala. Se stie ca iarna nu-i ca vara. Sa vedem parcarile, strazile asfaltate, trotuarele sa poti merge civilizat prin oras, flori plantate sa mai prinda orasul asta culoare ca prea e gri si la propriu si la figurat.Parca se lauda ca face si gradina de vara si cinematograful! Haide, dai bataie, daca vrei sa prinzi inca un mandat, daca nu, altul la rand.Oamenii cam stiu ce vor
8
0
urmeaza sa faca concerte din banii de la parcari
7
1
Care candidati s a terminat cumva perioada de depunere a candidaturilor si nu stim noi ? Acum se trage cu sageti mai vedem noi asa si Danut Moldovanu isi luase mercedes in 2007 sa aibe fata de primar sau Foleanu la PSD a luat sageti si nici macar nu a candidat. Paris e la inaintare si Ozzy la fel
6
1
Are dreptate Clau, daca termina pana la alegeri tot ce a inceput o sa iasa iar primar.Este cel mai mare santier deschis in Mangalia si statiuni in ultimii cel putin 25 de ani.Repet,daca finalizeaza lucrarile pana la alegeri o sa castige un nou mandat.Spor la treaba!
7
3
Radu cristian o sa defileze la urmatoarele alegeri si stiti de ce?! Pentru ca are adversari foarte,foarte slabi si pentru ca usor,usor,a inceput sa faca treaba si daca pana la alegeri va termina tot ce a inceput in oras si statiuni,diferenta o sa fie foarte mare fata de urmatorul candidat.Toate hienele gen Ozy,Moroianu,Tanase,o sa devina o istorie sumbra a orasului nostru dupa viitoarele alegeri.
6
5
cat de prosti ne cred astia...tarziu...prea tarziu si-a adus aminte ca mai sunt si copii in orasul asta gri si trist.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218