REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primăria Mangalia are conturile blocate din cauza datoriilor exorbitante

Primăria Mangalia are conturile blocate din cauza datoriilor exorbitante

Replica API 23 septembrie 2020 | 21:15 2896

Primăria Mangalia, prin reprezentantul său primarul municipiului Mangalia, nu şi-a achitat datoriile către Callatis Therm, din aceasă cauză având conturile blocate şi nemaiputând încasa nimic.

Debitul pe care il datorează primăria din Mangalia firmei Callatis Therm este în valoare de 8.178.936, 42 de lei reprezentând penalităţi de întârziere la debitul iniţial de 1.066.944,65.

Potrivit informaţiilor noastre, aceasta nu este singura datorie a primăriei din Mangalia, existând în municipiu diferite firme cărora primăria le datorează sume exorbitante, lucru care a dus şi la poprirea conturilor acesteia.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mangalezilor imi miroase ca o datz in bara iara, falimentul e iminent! Shantiriul este in sfarsit istorie! Gunoaiele le.ati ingropat sub strada, o sa scormoniti in kkt.
0
0
De ce nu merge POS-ul ptr plata si nici platile online? Sa inteleg ca sunt conturile blocate si singurul lucru ramas este Trezoreria si banii Cash...rusine acestei echipe din primaria mangalia, rusine serviciului taxe si impozite, dar mai ales acestui primar ...Radu Cristian plin de bani si ifose de mare domn, cand de fapt e un smenar imbogatit fraudulos din mosteniri si castiguri din jocuri de noroc...pacanele, ruleta si pariuri...nu-i este rusine...are obraz gros!!! Si el si echipa sa de navetisti...sincer sa se ajunga sa se plateasca totul in numerar doar in evul mediu a mai vazut asa ceva.
1
0
La ANAF Mangalia nu se poate plati cu cardul, pentru cunostiinte banii se incaseaza direct la geamul institutiei, caserie, noi restul muritorii de rand stam la rand Exemplu, o persoana sofer bmw x5 alb ct xx cya. Suntem obligati sa schimbam casele de marcat cu unele on line siiii... la fiecare sfarsit de luna tre sa mergi cu stick la relsyspro pentru a iti citi datele, binenteles contra cost. In acest secol al vitezei, al internetului inca ne blocam in birocratie si in niste babe angajate la ANAF Mangalia care se ... pe restul lumii. Urat Anaf Mangalia, Urat
1
0
Iorgus, Minca, Guse, Dn diaconescu si Murad......asta e gasca care vrea sa preia orasul nostru! Bai oameni buni, aveti grija ce faceti!!!! E nenorocire cu astia....
5
2
atentie fisc Buc,caciz fiscul si itmul mangaliei sint inutile din cauzA coruptieiprimaria MangaliA Nu primeste bani decit cash,nu poti platimdarile pe card,cica nu le functioneaza.Asta ca sa Nu dea bani din datorie!dar ca sa rada copacii,sa betneze parcarile,vezi lidl,sa faca 6 rinduri de borduri,sa puna niste stilpi iluminat mirlanesti,de asta are bani!
2
3
Tu esti tampit rau de tot! Ce SF-uri ai in cap...ii cunosc personal pe baietii de la Callatis Therm sunt niste oameni linistiti si de cuvant...nu au iesit in presa sa se bata cu caramida in piept...doar au fost niste victime ale clasei politice din Mangalia...actionariatul este pestrit...are si consiliul local mangalia, are si doua firme private ambele din constanta...asa ca uitati nebunia indusa de actualul primar Radu Cristian si platiti datoriile ptr ceea ce le-ati luat...adica termoficarea...noul gold term!!!!
0
3
Stati linistiti, datoriile Primariei Mangalia catre terte firme prestatoate sunt enorme ! Cristi Radu a facut zeci de contracte cu diferite firme, a incasat comisionul, firmele si-au facut treaba si acum vor lua mwuie. Nu mai sunt bani la buget. Arieratele sunt enorme. Pt binele lui, eu zic ca Radu Cristian nu mai trebuie sa iasa primar. Situatia financiara la primarie e JJJalnica, cu trei de J majuscul !
4
3
ce sa plateasca, frigul distribuit de callatis term in iarna lui 2011-2012,niste hoti sprijiniti de injustia romaneasca
10
1
Callatis Therm, firma lui Iorgus, administrata de nepoata multimilionara in euro din SUA. Acest nemernic a distrus orasul si l-a indatoarat pe zeci de ani.Ganditi oamnei buni cand mergeti la vot si votati responsabil!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614