REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primăria Medgidia caută consilieri pentru cabinetul primarului

Primăria Medgidia caută consilieri pentru cabinetul primarului

Replica API 4 februarie 2017 | 00:00 380

Primăria municipiului Medgidia organizează la sediul din strada Decebal nr. 35, concurs pentru ocuparea, pe durată determinată, a două funcţii publice de execuţie temporar vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului, în intervalul 13-15 februarie 2017, după cum urmează: consilier, grad profesional principal din cadrul Serviciului de Asistenţă Socială Comunitară și consilier, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Centru de Informare Cetățeni. Condiţiile generale de participare sunt: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2). De asemenea, cei care vor să ocupe un post de consilier trebuie să fie absolvenţi cu diplomă de licenţă al învăţământului universitar de lungă durată, să aibă cunoştiinţe operare PC și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Condiţiile de participare şi bibliografia se afișează şi se pot lua de la sediul primăriei, Compartimentul Resurse Umane, cam.19. Dosarele de înscriere la concurs se depun la secretariatul comisiei de concurs în termen de 8 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma gandesc la cum asteptau ei,primarii si viceprimarii de la toate partidele,aceaste ordonante,care-i faceau sa zburde liberi si cu buzunarele doldora pri bugetele amarate ale primariilor.Asa ca ,dle prefect al acestui guvern,va rugam sa solutionati si problema de la Castelu.
2
0
Ce mai laude si osanale i se aduc celui care in 8 ani de mandat a ingropat Medgidia.Stati linistiti si nu va faceti griji,va ingropa in curand si Cernavoda.La asta se pricepe cel mai bine dl consilier.Ia intrebati-l de proiectul cu podul,cu parcul,cu policlinica si mai ales cum s-a dus din vina lui si a gastii lui din primaria Medgidia la puscarie sefa de la achizitii.Studiati,cercetati si apoi afirmati.Nu va mai laudati singuri sub nume false ca pute de la o posta.Asa ca dragi cernavodeni,atentie la neatentie cu acest consilier "pregatit" sa va conduca catre cele mai negre si urate situatii.
4
1
individule....dl. IORDACHE MARIAN,consilierul primarului cernavodean,este exact omul de bine al acestei institutii..este pregatit are experienta in administratia publica locala..este omul care a rezolvat problemele cernavodenilor...Cernavodenii sunt multumiti de prestatia dlui.consilier IORDACHE MARIAN...
3
5
Vrabie este deja consumat.Pripire si lipsa de tact,analfabetism politic sau dat cu stangul in dreptul,asta a fost pasul rapid facut in alde nimeni!Pot paria ca ,in 2020,va fi batut la alegeri si de ultimul tigan analfabet din Alibaba.
5
2
importati-l pe iordache.
5
3
Ce inteligenti sunteti! Pt voi cabinetul primarului este acelasi lucru cu aparatului de specialitate al primarului???? Vai de jurnalismul vostru! Mai puneti mana pe carte mai baieti!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218