REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primăria Mihai Viteazu a dat contractul pentru rețeaua de apă din Sinoe unei firme îngropate în datorii

Primăria Mihai Viteazu a dat contractul pentru rețeaua de apă din Sinoe unei firme îngropate în datorii

Replica API 14 noiembrie 2019 | 00:00 1328

Lucrări de 6,3 milioane lei

Lucrări de 6,3 milioane lei

Primăria comunei din Mihai Viteazu a atribuit contractul pentru realizarea alimentării cu apă a localității Sinoe, în urma unei proceduri în care s-au depus două oferte. Câștigătoarea lucrărilor de peste 6,3 milioane de lei a fost desemnată firma unui cunoscut om de afaceri din Constanța, care se confruntă însă cu o situație delicată, din cauza datoriilor foarte mari.

Primăria din Mihai Viteazu a atribuit pe 31 octombrie 2019 un contract pentru ”Proiectare și execuție lucrări de construcție a rețelei publice de apă si rețelei publice de apă uzată în localitatea Mihai Viteazu în cadrul proiectului „Înființare sistem integrat de alimentare cu apă și canalizare cu stație de epurare, în localitatea Sinoe, județul Constanța””.

Lucrările au fost încredințate în urma unei proceduri simplificate de achiziție inițiate pe 16 aprilie 2019.

Au depus oferte asocierea formată din Ave Tebia SRL (lider, reprezentată de Gabriel Butucescu) și Allplan Proiect SRL (reprezentată de Ionel Asanache) și asocierea alcătuită din Autoprima Serv SRL (lider, reprezentată de Adrian Balagiu), Proiect Expert Consult Design SRL (reprezentată de Constantin Cristian Dumitru) și Digitech SRL (reprezentată de Cristin Tomozei).

Cine a câștigat contractul

Câștigătoare a fost declarată asocierea Ave Tebia SRL- Allplan Proiect SRL, care va primi pentru serviciile sale 6.317.163,64 lei, fără TVA.

Ave Tebia SRL a raportat pentru anul 2018 o cifră de afaceri de 3.131.698 lei și un profit net de numai 41.381 lei, cu 45 de angajați. Îngrijorătoare este valoarea foarte mare a datoriilor, de 10.360.461, adică de mai bine de trei ori mai mari decât cifra de afaceri. Patronul firmei, Gabriel Butucescu, este cunoscut și pentru faptul că a fost implicat în celebra firmă de construcții SCIM SA.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr balagiu adrian cel mai mare tepar ptr primarii nu tia iesit pasenta la mihai viteazu ca la istria ai turnat asfalt fara sa fie conducta de apa trasa mai adiane cu excrocul de Herdean ion ala sluga Pnl cu ordinarul ala de chitac si hutuca au sat licitatii trucate asa ca laso msi moale ca tine au mai fost in tara regii ai asfalturi si au ajuns la puscarie ai grija ca ti vine randul Balagiule nu te mai umfla atita jigodie
14
1
Ptr popa bai oligofrenul mai bine hot decit prost ca tine daca aveai si tu 2o ani de administratie locala intro comuna cu o gramada de problm f bine administrate cu un buget restrins a facut ceva iar despre PNL sa i multumesca ca datorita lui DINa Grameni iau cite 70 la suta indiferent ca sint ptr europarlamentare sau presedentie toate rezultatele sint ptr ca omul grameni este drept raspunzator de urba pe care o conduce revin la popa ar trebui sa stie asta si sa nu vorbeasca la adresa omului Grameni
15
4
Panarama asta de primar din Mihai Viteazu a facut trei ani de puscarie pentru ca a furat graul oamenilor cu basculanta pe vremea lui Ceasca. Astia sunt oameni cu care pnl vine. Analfabetu asta hot care citeste pe litere
7
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218