REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primăria municipiului Constanța anunţă că oferă rechizite școlarilor și preșcolarilor. VIDEO

Primăria municipiului Constanța anunţă că oferă rechizite școlarilor și preșcolarilor. VIDEO

Replica API 23 august 2019 | 03:06 700

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, oferă rechizite și ghiozdane tuturor școlarilor și preșcolarilor din municipiul Constanța

Școala poate începe fără griji pentru școlarii și preșcolarii din municipiul Constanța. Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a achiziționat peste 32 de mii de pachete ce conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, diferențiate în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.

Cei mai mici dintre beneficiari vor găsi în cutii inclusiv recipiente pentru apă, pelerine de ploaie sau cutii pentru sandvișuri. Setul pentru grădiniță cuprinde ghiozdan cu personaje celebre din desene animate, cărți de activități și povești, caiete de jocuri și activități distractive, creioane de colorat, culori cerate, plastilină, pelerină de ploaie și recipient pentru apă. Cutia pentru clasele 0-IV are în interior un ghiozdan cu personaje celebre din desene animate, bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu pixuri, creioane, carioci, riglă, cutie pentru sandvisuri, recipient pentru apă.

Elevii din clasele V-VIII au în cutiile achiziționate de Primăria Municipiului Constanța, ghiozdan, 10 caiete studențești de matematică și română, pixuri, creioane, trusă de geometrie și cărți pentru școală, dar și romane pentru adolescenți. Pachetele cu rechizite vor ajunge în fiecare școală și grădiniță din municipiul Constanța, iar fetițele și băieții le vor găsi pe bănci, în prima zi de școală.

sursa video: Primăria Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buneeeeeee!!!
0
0
Sa se dea domnisoarele din poza la posta taticilor. folositi banii de pomeni electorale pentru ceva util.
0
0
cate a platit fecalau din leafa
1
0
Prosteala de prostit prosti, si sunt destui ! Ciuma si blestemul sa va mance , si pe aia care dau ,si pe aia care primesc ! Romania a fost distrusa de hoti si puturosi...sa nu uitam si pensionarii senili si vesnic flamanzi !
2
0
incercati sa ne cumparati sufletele, dupa ce voi PSD a-ti furat ca tiganii miliarde si traiti ca parazitii fara sa munciti batabdu-va joc de Tara Romaneasca, PSD sunteti ca Iuda la munca cu voi, munca adevarata nu doare.
4
0
Foarte frumoase domnisoarele!
0
0
nu le da de la el, sunt banii ns
5
0
La cum sunt imbracate e clar...cine plm are blatul la editurile care au scos cartile?cine plm e Jake Jones?hai sa ne intoxicam copiii de mici cu MAGIE baga mi as pula in magia voastra de pagani
1
1
cata caterinca, cine este in spatele acestei afaceri
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614