REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primăria Murfatlar a demarat proiecte de asfaltare şi construcţie de ANL-uri

Primăria Murfatlar a demarat proiecte de asfaltare şi construcţie de ANL-uri

Replica API 26 februarie 2016 | 23:37 310

Se apropie campania

Se apropie campania

Valentin Saghiu

În localitatea Murfatlar se desfăşoară proiecte de asfaltare care vizează mai multe străzi, precum şi construirea unui bloc tip ANL. Potrivit primarului Valentin Saghiu, lucrările au început odată cu urcarea mercurului în termometre şi, în funcţie de banii primiţi de la Bucureşti şi de condiţiile meteo, se vor finaliza cât mai repede cu putinţă: „Momentan asfaltăm şi construim ANL-uri. Cam ăsta e şantierul din Murfatlar. Totul depinde de banii de la Bucureşti. Noi asfaltăm pe banii ministerului. Cum primim situaţia constructorului, o trimitem la Bucureşti. Dacă vor fi bani, bănuiesc că şi constructorul ar trebui să termine, mă refer dacă sunt bani la nivel naţional. Lucrările au început de cum a dat vremea frumoasă. Vom construi un bloc ANL, cu două scări”, a declarat, pentru „Replica”, Valentin Saghiu, primarul din Murfatlar. Acesta a adăugat că localitatea a obţinut cele mai bune date din România în ceea ce priveşte Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică. „Am terminat de brevetat şi CNIPT-ul. Avem cele mai bune date din România. Când ne-a venit controlul, am avut 99,71% procent de reuşită, cel mai bun din România”, a adăugat edilul. Referitor la acest subiect, precizăm că Unitatea Administrativ-Teritorială Oraşul Murfatlar a finalizat proiectul „CREARE CENTRU NAŢIONAL DE INFORMARE ŞI PROMOVARE TURISTICĂ ÎN LOCALITATEA MURFATLAR”, cod SMIS 48475. Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de construirea şi dotarea unui centru naţional de informare şi promovare turistică în oraşul Murfatlar, care să contribuie la creşterea gradului de informare a turiştilor ce vizitează oraşul Murfatlar şi a tour-operatorilor cu aproximativ 20 % în primii doi ani de la finalizarea proiectului. Perioada de implementare a proiectului a fost de 10 luni între 27.02.2015-26.12.2015. Valoarea totală a proiectului a fost de 620.341,29 lei. În data de 9.02.2016, Organismul Intermediar pentru Turism - Direcţia Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism a efectuat o vizită de monitorizare şi plăţi la faţa locului, vizita finală pentru proiectul „Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică în localitatea Murfatlar”.

Obiectivele vizitei la faţa locului au fost stabilirea modului de implementare a proiectului; analiza managementului proiectului; identificarea problemelor de implementare şi stabilirea de măsuri corespunzătoare. În urma verificării documentelor, reprezentanţii organismului au constatat că implementarea proiectului s-a realizat cu respectarea criteriilor specifice de eligibilitate, în conformitate cu contractul de finanţare precum şi utilizarea efectivă a finanţării nerambursabile ce corespunde obiectivului general al proiectului. Beneficiarul, Unitatea Administrativ Teritorială Oraş Murfatlar a realizat activităţile proiectului în procent de 99,71%.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218