REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Primăria Năvodari, SANCŢIONATĂ de Poliţia Rutieră. Parcările de pe strada Frunzelor SE DESFIINŢEAZĂ!

Primăria Năvodari, SANCŢIONATĂ de Poliţia Rutieră. Parcările de pe strada Frunzelor SE DESFIINŢEAZĂ!

Replica API 20 iulie 2018 | 00:45 527

După acest „incident”, CE URMEAZĂ!

După acest „incident”, CE URMEAZĂ!

De râsu’-plânsu’ la Năvodari, cu locurile de parcare! Iniţiativa administraţiei locale, de a amenaja locuri de parcare pe mai multe străzi cu sens unic din oraş s-a „soldat” cu amendă din partea Poliţiei Rutiere!

Mai exact, locurile de parcare de pe strada Frunzelor din oraşul Năvodari au stârnit dispute între locatarii zonei. Aşa se face că un locatar a depus o plângere la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, Serviciul Rutier. Verificând cele semnalate, poliţiştii au constatat că parcările au fost trasate de Primăria Năvodari fără acordul Rutierei, ceea ce contravine normelor legale. Prin urmare, administracţia locală a fost sancţionată cu avertisment.

„Este o situaţie pe care mi-o asum. Am primit avertisment, nu avem cum să le ştim pe toate. Vom intra în legalitate, adică de acum înainte, pentru toate parcările pe care le vom amenaja, vom solicita avizul Poliţiei Rutiere”, a recunoscut primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru. El vine şi cu alte veşti însă, unele bune, altele probabil nu prea plăcute pentru unii! „Pe străzile cu sens unic vom încerca să amenajăm locuri de parcare, la fel cum am încercat pe strada Frunzelor. Vom depune proiect de fiecare dată, la Poliţia Rutieră, pentru a fi în legalitate cu aviz de la dumnealor. Facem astfel de parcări pentru că oamenii au solicitat şi noi venim în întâmpinarea lor, cu soluţionarea unor probleme pe care ei ni le-au semnalat. Dar, pentru că acum a ieşit ceartă pe locurile de parcare, între locatari, iar o persoană a depus plângere la Poliţie, a rezultat situaţia cu această amendă. Este o greşeală a noastră, într-adevăr, că nu a existat avizul. Prin urmare, în momentul de faţă desfiinţăm parcările de pe strada Frunzelor, reziliem şi acele câteva contracte încheiate cu oamenii pentru locuri de parcare. Reluăm procedura, depunem proiect şi la Rutieră, şi refacem ulterior parcările. Între timp, până se rezolvă această chestiune, nimeni nu mai dă bani pe locurile de parcare”, a spus Chelaru. Tot el a adăugat că locatarii zonei au fost cei care au dorit parcări pe domeniul public şi închirierea lor, pentru a avea siguranţa că, atunci când revin de la serviciu, au unde să îşi lase în siguranţă maşinile, aproape de blocurile unde stau.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg de ce deranjau parcarile respective. Trec aproape zilnic pe strada respectiva si nu deranjeaza cu nimic...sau poate cei care nu vor sa plateasca ar dori moka asa cum se obisnuieste la moldovenii din navodari
2
0
Cum mortii tai iti asumi greseala ? Scoate din buzunarul tau de hot, si plateste greseala, oamenii ce au muncit si vopseaua. Banditule !!!
2
1
Mare bou esti
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218