REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primăria Năvodari vrea să cheltuie peste 17 milioane de lei pentru amenajarea a trei noi parcuri

Primăria Năvodari vrea să cheltuie peste 17 milioane de lei pentru amenajarea a trei noi parcuri

Replica API 17 iunie 2019 | 00:00 781

Proiect cu finanţare europeană

Proiect cu finanţare europeană

Primăria Năvodari pune la bătaie peste 17 milioane de lei pentru amenajarea a trei noi parcuri, printr-un proiect cu finanţare europeană care presupune reconversia terenurilor degradate sau neutilizate din oraş. Potrivit anunţului de participare iniţiat de administraţia locală, data limită de depunere a ofertelor este 21 iunie 2019.

Primăria Navodari a lansat o procedură simplificată de achiziţie privind „Execuţia lucrărilor de construcţii şi dotări în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea mediului urban prin amenajarea de parcuri, scuaruri publice şi spaţii verzi în Oraşul Năvodari””. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014- 2020 şi presupune „Reconversia şi refuncţionalizarea terenurilor şi suprafeţelor degradate, vacante sau neutilizate din oraşele mici, mijlocii şi municipiul Bucureşti”. Potrivit anunţului postat de primărie pe SICAP, „Execuţia investiţiei presupune amenajarea de noi spaţii verzi pe o suprafaţă de aproximativ 48.816 mp – 3 noi parcuri – zona Pieței de Pește – Faleză Canal, zona str. Midiei, zona La Gratare, în oraşul Navodari - 90% din suprafaţa terenului urmând să fie ocupată de spaţii verzi amenajate estetic şi 10% va fi ocupat de construcții sau mobilier urban de tip băncuțe, leagăne, balansoare, coșuri de gunoi, complexe de joacă, pergole decorative, fiind astfel amenajate trei parcuri noi de utilitate publică (unul în zona Pieței de Pește, unul în zona La Grătare și unul în zona Străzii Midiei)”.

Cine sunt persoanele responsabile de contract

Persoanele din cadrul autorităţii contractante care deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt Chelaru Florin- primar, Mara Liliana- viceprimar, Tîrşoagă Viorica- secretar oraş, Mitran Margareta- director executiv, Mitran Dumitru- arhitect şef, Neacşu Vasilica- director executiv, Constantin Petrică Adrian- şef serviciu, Mitran Mariana- şef serviciu, Sineschi Mariana- şef birou, Ciocan Georgiana Sorina- şef birou, Scarlat Cerasela- şef serviciu, Oancea Aura Ionelia- şef serviciu, Dinicu Constantin- şef serviciu, Broască Luminiţa- şef serviciu, Ion Claudia- şef serviciu, Necula Constantin- director executiv, Chiru Daniela- director executiv, Lazăr Florian- şef serviciu şi consilierii locali Stan Liviu Marian, Chieziş Liliana, Zidaru Gheorghe Ciprian, Moruzi Vasile, Coman Ilie, Popa Luana, Nichita Rafael, Gălbău Ştefan, Penu Radu Bogdan, Calafus Silviu, Florea Ion, Pindici Radu, Drăghici Florin, Dumitraşcu Costel Aurelian, Cîrnu Marian, Dumitrescu Daniel, Paraschiv Costina şi Curcă Mariana.

Trei parcuri cu 3,7 milioane euro

Data limită de depunere a ofertelor este 21 iunie 2019, iar criteriul de atribuire îl reprezintă cel mai bun raport calitate- preţ, unde componenta financiară reprezintă 90% din punctajul maxim, iar 10% propunerea tehnică şi perioada de garanţie asumată de ofertant. Valoarea estimată a contractului este de 17.204.347,87 lei, fără TVA, echivalentul a circa 3,7 milioane de euro.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba Haplea ai furat de ai stins si nu te opresi cu Grupul tau infractional cum sa da ma atatea milioane de euro pe gazon , cine e proiectantul ala ? L-ai scos din faliment pe Mani Galiceanu la cate contracte i-ai dat ! Alooo DNA sa vina sa va ia Chelarule !
2
0
La midia sat numai spuneati nimic!
0
0
Il voteaza, e bun de primar, avem parcuri ce pl noastra...
1
0
Lasati florile ,astea se usuca dar daca faceti canalizare in Mamaia-sat va ramane peste o suta de ani. Apoi treceti la asfaltare. Va conduce inca Matei care a spus ca nu-l intereseaza Mamaia-sat ca nu-l voteaza, dar ia cel mai mare impozit pentru teren si constructii tot de la mamaieni il luati.
0
0
Ba voi sunteti plecati cu sorcova... primaria cheltuie 2% restul este finantare europeana... pentru ca primarul a muncit si a facut un proiect...
4
3
IESITI LA VOT!
3
2
Astia cheltuie banii in loc sa asfalteze strazile din Mamaia Sat, si sa faca conducte de apa si canalizare. psd-isti: hoti si mincinosi
4
2
gazonul ala pus, pe toata str randunelelor, incepe sa se usuce, pornind din jurul copacilor. si nea chelaru facea baie de multime cand muncitorii plantau gazonu. cineva de la trei striga "nea primare, sa asfaltezi si strazile alea de 20 de ani cu gropi"
1
1
astia sint consilieri? o banda de hoti!
2
1
Muistul de primar PSD-ist nu asfalteaza cateva strazi dar face parcuri in centru. Fabrica de tocat bani. De ce nu da amenzi la cocalarii care nu-si intretin terenurile pline de ambrozie, de ne baga pe toti in spital. M u i e PSD
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920