REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria nu are personal la Direcţia de Urbanism! Constănţenii RECLAMĂ că le întârzie certificatele

Primăria nu are personal la Direcţia de Urbanism! Constănţenii RECLAMĂ că le întârzie certificatele

Replica API 10 martie 2017 | 02:04 299

Zarvă mare la Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța. În ultima perioadă, mai mulți constănțeni s-au plâns de faptul că certificatele de urbanism ies foarte greu şi acest lucru le îngreunează planurile. Din momentul în care a venit la conducere noua echipă, s-au produs mai multe schimbări în Primăria Constanța. Ei bine, se pare că nici acum lucrurile nu sunt așezate complet la Direcția de Urbanism.

"Am depus în data de 17.01.2017 un certificat de urbanism înregistrat la numarul 5634. Am verificat online şi documentele sunt de 48 zile la doamna Echimov Elena. Ce se întâmplă cu aceste documentații?", se arată în sesizarea unei constănțence.

Revolta este cu atât mai mare cu cât constănţenii au constatat că primăria s-a transformat într-o adevărată fortăreaţă! "Einadmisibil să încerci să rezolvi o problemă şi să constaţi că nu ai cu cine discuta! Nici cu un funcţionar oarecare, nici cu arhitectul şef, că trebuie să ceri audienţă, să discuţi cu purtătorul de cuvânt sau cu cine mai spun ei acolo... Te înscrii în audienţă de pomană, iar în primărie nu poţi intra, sunt uşile ferecate, de parcă ar fi bază militară. E normal aşa ceva?", s-a plâns şi un alt constănţean. Un alt locuitor al urbei a sesizat că este anormal să existe birouri şi la City Mall: "Păi, mă duc la mall să depun o cerere la care nu primesc răspuns, air la primărie când merg să discut nu am cu cine şi nici nu primesc soluţie la problema mea? E inadmisibil aşa ceva, de aceea nu merge nimic în oraşul acesta, nici după schimbarea primarului. Ba chiar e mai rău!".

De cealaltă parte, municipalitatea susține că nu este personal suficient."Ne cerem scuze pentru depășirea termenului legal (de 30 de zile) pentru emiterea certificatului de urbanism dar, din lipsă de personal şi volum mare de lucru, încă se lucrează la documentele din decembrie 2016. Vom încerca să finalizăm documentațiile în cel mai scurt timp", transmit reprezentanții primăriei.

Mihaela UNGURENU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu cu cine votez?
0
0
Pai trei ore din ziua de munca este destinata facebook, cafele, tigari si barfa. ca doar si acasa au treaba si nu timp de prostii.
4
0
la taxe si mpozite , aveti personal suficient ???? acolo vad ca nu intirziati......
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367