REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria plănuiește să adune donații în containere, pe care să le distribuie amărâților

Primăria plănuiește să adune donații în containere, pe care să le distribuie amărâților

Replica API 15 februarie 2019 | 03:15 699

Și în 2019

Și în 2019

Programul Social ”Să ajutăm împreună!” continuă! Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, a demarat o amplă campanie pentru colectarea hainelor uzate ce vor fi donate celor care au nevoie de ele. Cetățenii Constanței sunt invitați să doneze haine în stare bună și cât mai curate, frumos ambalate și etichetate cu informații privind conținutul, bunuri ce vor ajunge la oamenii săraci, la persoanele aflate îns ituații de dificultate sau vulnerabilitate identificate ca urmare a activității desfășurate la nivelul primăriei. Hainele donate sunt distribuite de către Direcția generală de asistență socială, dar și de către unitățile spitalicești, lăcașuri de cult, organizații de profil cu care administrația locală a încheiat sau urmează să încheie parteneriat îna cest scop. Hainele, înainte de a ajunge la beneficiari, sunt triate, sortate, curățate, dezinfectate.

Obiectele de îmbrăcăminte vor fi colectate în containere care sunt amplasate în zona principalelor centre comerciale și supermarketuri din orașul Constanța: City Mall (parcarea dinspre lac); Centrul Comercial Tom-Carrefour (la prima intrare); Kaufland (în zona de încărcare a mașinilor electrice); Lidl Tomis 3 (în parcare); Vivo Shopping (la prima intrare).

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca pe afara tiganii intra sa fure hainele lasate de oameni pt amarati,apoi isi fac magazine de SH in tara!
2
0
Adina Florea, despre care se speculeaza ca ar fi avut o legatura cu protocolul sifonat de la Constanta si ajuns la Darius Valcov. Adina Florea este aleasa lui Tudorel Toader sa fie procuror sef DNA, dar care a fost respinsa in unanimitate de Sectia pentru procurori a CSM. Adina Florea este un procuror care, in fata acestei sectii pentru procurori, a declarat ca nu s-a simtit niciodata independenta.
1
1
In cartea de capatai Constitutia nu prevede ca exista amarati in tara,deci cum sa ajuti ceva ce nu exista?
6
0
Tot actiuni pentru putorile asistate social jigodiilor
6
0
Bravooo , ai emotii ptr campania electorala ... acum pe ultima suta de metrii ... hai sa devenim Populari...jenant ! Nu ne lasam prostiti !
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367