REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarii au așteptat să vină iarna, ca să încheie contracte pentru deszăpezire

Primarii au așteptat să vină iarna, ca să încheie contracte pentru deszăpezire

Cristina BÄ‚RBUCEANU 30 noiembrie 2022 | 00:00 1353

Iarna s-a instalat aproape în toată È›ara È™i prima zăpadă vine cu paÈ™i repezi È™i spre Dobrogea. Cu toate acestea, primăriile din comunele Ion Corvin, Mihai Viteazu È™i Dobromir, abia sunt la stadiul de organizare a licitaÈ›iilor pentru serviciile de deszăpezire. Rămâne de văzut dacă vor reuÈ™i să aibă tot ce le trebuie până la prima zăpadă.

Fotografie cu rol ilustrativ deszăpezire

Iarna a venit, primăriile ce-au păzit?

Iarna deja È™i-a intrat în drepturi în unele zone din È›ară, iar meteorologii nu au veÈ™ti bune. De zile întregi se dau avertizări peste avertizări cu privire la faptul că iarna s-a instalat deja È™i în mare parte din È›ară a nins sau urmează să ningă.

Fotografie cu rol ilustrativ zăpadă

Cu toate acestea, sunt primării care nu s-au pregătit corespunzător pentru iarnă, și pare că așteaptă prima ninsoare ca să cumpere materialele și utilajele pentru deszăpezire.

Trei primării din județ abia acum caută firme de deszăpezire

În comunele Ion Corvin, Mihai Viteazu È™i Dobromir, conducerile s-au gândit mult prea târziu că iarna îÈ™i va intra deja în drepturi. Astfel că primăriile au organizat abia acum licitaÈ›ii pentru a găsi firme care să se ocupe de deszăpezire.

Fotografie cu rol ilustrativ deszăpezire

Comuna Ion Corvin are ca ofertant Mary Tur Cargo Trans SRL, cu o achiziÈ›ie estimată la 67.000 RON, Mihai Viteazu „defilează” cu Flamingo Pound, iar valoarea achiziÈ›iei pentru serviciile de deszăpezire este de 183.380 RON, în timp ce comuna Dobromir are ca ofertant pe Ivana Agro Business SRL, cu o achiziÈ›ie estimată la 60.000 RON.

Rămâne de văzut dacă va cădea prima ninsoare până când aceste primării vor avea deja utilajele È™i materialele necesare pentru deszăpezire.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce bine ca in universitate nu avem problemele astea...
2
0
De mine are grije colegul meu de patrula Pismis N ,imi aduce mâncare de acasă, ma plimba cu masina lui ,ma încălzește, imi baga termometru in gura sa-mi verifice temperatura ,e un coleg grijuliu .......
0
0
Normal si daca aveau contracte de dezapezire tot nepregatiti ii prindea .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367