1.6° Constanța Sâm., 4 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6264
1.6° Constanța Sâmbătă, 4 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6264

Primarii au așteptat să vină iarna, ca să încheie contracte pentru deszăpezire

Cristina BĂRBUCEANU 30 noiembrie 2022 | 00:00 984

Iarna s-a instalat aproape în toată țara și prima zăpadă vine cu pași repezi și spre Dobrogea. Cu toate acestea, primăriile din comunele Ion Corvin, Mihai Viteazu și Dobromir, abia sunt la stadiul de organizare a licitațiilor pentru serviciile de deszăpezire. Rămâne de văzut dacă vor reuși să aibă tot ce le trebuie până la prima zăpadă.

Fotografie cu rol ilustrativ deszăpezire

Iarna a venit, primăriile ce-au păzit?

Iarna deja și-a intrat în drepturi în unele zone din țară, iar meteorologii nu au vești bune. De zile întregi se dau avertizări peste avertizări cu privire la faptul că iarna s-a instalat deja și în mare parte din țară a nins sau urmează să ningă.

Fotografie cu rol ilustrativ zăpadă

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Cu toate acestea, sunt primării care nu s-au pregătit corespunzător pentru iarnă, și pare că așteaptă prima ninsoare ca să cumpere materialele și utilajele pentru deszăpezire.

Trei primării din județ abia acum caută firme de deszăpezire

În comunele Ion Corvin, Mihai Viteazu și Dobromir, conducerile s-au gândit mult prea târziu că iarna își va intra deja în drepturi. Astfel că primăriile au organizat abia acum licitații pentru a găsi firme care să se ocupe de deszăpezire.

Fotografie cu rol ilustrativ deszăpezire

Comuna Ion Corvin are ca ofertant Mary Tur Cargo Trans SRL, cu o achiziție estimată la 67.000 RON, Mihai Viteazu „defilează” cu Flamingo Pound, iar valoarea achiziției pentru serviciile de deszăpezire este de 183.380 RON, în timp ce comuna Dobromir are ca ofertant pe Ivana Agro Business SRL, cu o achiziție estimată la 60.000 RON.

Rămâne de văzut dacă va cădea prima ninsoare până când aceste primării vor avea deja utilajele și materialele necesare pentru deszăpezire.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ce bine ca in universitate nu avem problemele astea...
2
0
De mine are grije colegul meu de patrula Pismis N ,imi aduce mâncare de acasă, ma plimba cu masina lui ,ma încălzește, imi baga termometru in gura sa-mi verifice temperatura ,e un coleg grijuliu .......
0
0
Normal si daca aveau contracte de dezapezire tot nepregatiti ii prindea .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
104533292544
5/49
17632273113
joker
161323715