REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primarii din Ciocârlia și Dobromir au câștigat procesul cu prefectul: își cer mandatele înapoi!

Primarii din Ciocârlia și Dobromir au câștigat procesul cu prefectul: își cer mandatele înapoi!

Replica API 13 aprilie 2017 | 00:21 1041

Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a anunțat că în comuna Nicolae Bălcescu se vor organiza alegeri parțiale pentru desemnarea primarului. Anunțul vine după ce reprezentantul Guvernului în teritoriu l-a eliberat din funcție pe Viorel Bălan, ca urmare a deciziei instanței în dosarul edilului cu ANI. În situații similar se află și alți primari, numai că în cazul acestora se așteaptă sentințele instanțelor, în sensul că au contestat ordinele prefectului de eliberare din funcție. „Numai la Nicolae Bălcescu avem situația foarte clară (în sensul organizării alegerilor / n.r.). La Dobromir, la Ciocârlia, la Bărăganu și Mereni avem încă pe rol dosarele, le avem cu date, cu instanțe. La Ciocârlia, instanța a rămas în pronunțare pentru anularea ordinului prefectului”, declara prefectul acum două zile. Și… surpriză! Instanța s-a pronunțat în favoarea primarilor din Dobromir și Ciocârlia, așa că aceștia au transmis prefectului “să-și vadă de treabă și să ne lase mandatele în pace”. “Primarii își cer mandatele înapoi, solicit prefectului să le dea mandatele înapoi”, a declarat, pentru Replica, un lider al PSD Constanța, imediat după discuția cu primarul de la Ciocârlia, social-democratul Traian Dragomir.

A.C.

Vezi și:

http://www.replicaonline.ro/alegeri-partiale-primarul-din-mereni-razboi-total-prefectul-se-razboieste-cu-fostul-prefect-unul-mai-natang-ca-celalalt-314438/

http://www.replicaonline.ro/primarul-din-ciocarlia-declarat-incompatibil-de-ani-133376/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Experienta, profesionalismul si munca depusa de catre avocat au dat rezultate .Felicitari si spor in activitare !
4
0
Marius Raducan e un avocat bun. Ciocu mic si castigati si voi procese, fatalailor
4
0
prefectul Nicolaescu este var primar cu Nicolaescu de la pnl, economist de meserie, fost ministru al sanatatii. Grideanu a acceptat propunerea lu Iohanis pentru mentinerea in functia de prefect a lu Nicolaescu. Dragnea ar trebuii sa dea de pamant cu Grindeanu cat mai repede, altfel vor pierde electorat important.
0
0
Prefectul acesta face abuzuri numai impotriva unor primari. Pe de alta parte face abuzuri pentru favorizarea unor primari - vezi Radu Cristian PNL Mangalia ale carui abuzuri si ilegalitati sunt acoperite si protejate de prefectul Nicolaescu.
1
2
Raducanu si Visel sunt doi romi mari
0
2
Unde l-ai gasit pe lesinatu ala ma? Vai mama lui. Nici macar hot nu e. Saracu e prost gramada. Noroc cu judecatorii ar trebui sa spui.degeaba ii faci reclama lu ala
3
1
Sa plece odata prefectul asta! S a dovedit in instanta faptul ca acesta face abuzuri asupra primarilor. Sunt multe de spus asupra activiatii acestui asa zis prefect care " vegheaza" asupra respectarii legii. Felicitari primarilor si putere de munca in continuare.
3
3
Felicitari domnului avocat Marius Raducanu! Specialist pe primarii! Bravo!
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614