REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Primarii PDL, certaţi de conducere că nu au fost iuţi cu cheltuirea banilor primiţi de la Guvernul Ungureanu

Primarii PDL, certaţi de conducere că nu au fost iuţi cu cheltuirea banilor primiţi de la Guvernul Ungureanu

Replica API 13 mai 2012 | 00:00 263

Primarii PDL au fost certaţi de secretarul general al PDL, Ioan Oltean, pentru că nu au fost destul de iuţi ca să cheltuiască banii primiţi în ultimele zile ale Guvernului Ungureanu.

"Ca să fiu foarte sincer, şi eu i-am certat pe primari, dar nu poţi să vii şi să îi învinovăţeşti de ce nu au cheltuit banii în perioada aceasta atât timp cât banii le erau alocaţi lor pe un timp nelimitat", a spus Oltean, citat de România TV. "Banii nu trebuiau cheltuiţi într-o anumită perioadă, iar pentru a putea fi cheltuiţi presupuneau rectificări bugetare şi hotărâri de consilii locale. Unii, care aveau toate datele, care aveau o evidenţă foarte exactă a datoriilor, a arieratelor şi a necesităţilor, au fost mai iuţi de mână şi au avut hotărâri de consilii locale şi au încercat să cheltuie banii, alţii au rămas să identifice toate arieratele şi posibilităţi prin care acei bani puteau fi cheltuiţi", a explicat Ioan Oltean. Liderul PDL a criticat noul Executiv, apreciind că nu se aştepta ca un Guvern să poată fi atât de iresponsabil încât să ia banii înapoi. "Banii aceştia au fost daţi să fie cheltuiţi fără sa existe un termen în interiorul căruia ei să se înscrie, ci doar trebuiau să vegheze să fie cheltuiţi în strictă concordanţă cu prevederile legale. Nimeni nu şi-a închipuit că poate fi un guvern atât de iresponsabil încât să vină şi să ia banii înapoi. Niciodată nu am mai întâlnit o astfel de situaţie", a mai spus Oltean.

Sursa:Evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369