REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarii PSD nu mai au loc de Gaju sa se planga la Constantinescu

Primarii PSD nu mai au loc de Gaju sa se planga la Constantinescu

Replica API 14 decembrie 2010 | 00:00 140

Presedintele CJC a pus tara la cale in Eforie

Presedintele CJC a pus tara la cale in Eforie

20 de primari social-democraţi s-au întâlnit, ieri, cu preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa. Întrunirea politico-administrativă s-a desfăşurat în oraşul Eforie, în sediul organizaţiei PSD de aici, lucru pe care însă edilul Ovidiu Brăiloiu s-a ferit să îl recunoască, semn că dezbaterile ar fi trebuit să aibă un caracter semi-secret sau... cine ştie, probabil că aşa sunt pesediştii, mai "sfioşi" din fire decât PDL-ul care îşi pune poalele în cap cu fiecare ocazie. Cel puţin la Constanţa, căci la centru toate sunt "bune şi frumoase" şi în ceea ce priveşte partidul condus de Victor Ponta. Revenind la întâlnirea preşedintelui CJC cu primarii PSD, din start trebuie menţionată şi prezenţa primăriţei din comuna Cumpăna, Mariana Gâju.

Pe lângă mulţi domni, Mariana Gâju a făcut "echipă" cu o altă Mariana, de data aceasta Mircea, primăriţa de la Cernavodă. "Ce să discutăm? Programul de împăduriri din judeţ, fonduri necesare pentru proiectele din localităţile pe care le conducem cei care am fost prezenţi. Nu prea am apucat fiecare să ne spunem durerea, că a început să vorbească Mariana Gâju. O ştiţi pe Gâju, nu?", a povestit, oarecum amuzat, dar pe de altă parte puţin nemulţumit, unul dintre edilii convocaţi la sfat. Evident, nu-l dăm de gol pe edil, mai cu seamnă că pe acesta l-a cam luat gura pe dinainte vorbind despre colega de la Cumpăna: "Şi când a început Gâju să vorbească... nu mai avea nimeni loc de ea. S-a plâns că a fost uitată de la judeţ, că nu mai are bani să cheltuie pentru proiectele ei măreţe... Mi-a dat şi o lacrimă în colţul ochiului...". Întrebat cum au stat lucrurile, primarul-gazdă, Ovidiu Brăiloiu, n-a vrut să "recunoască" mai nimic: "Am avut o întâlnire, dar nu pot să vorbesc acum, că am intrat într-o altă întâlnire". La rândul său, primarul comunei Agigea, Cristian Cârjaliu, ne-a declarat că: "Au fost discuţii principiale. Am vorbit despre împăduriri... despre proiecte". Totuşi, un alt edil a ţinut să ne explice că "discuţiile principiale" au atins şi punctul sensibil al promisiunilor de la judeţ, din campanie, conform cărora primăriile PSD vor primi sprijin să-şi realizeze proiectele enunţate în faţa alegătorilor în 2008.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367