REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primarii, scrisoare către Teodorovici: 'Ne duceți cu vorba, acționați cât mai rapid...'

Primarii, scrisoare către Teodorovici: 'Ne duceți cu vorba, acționați cât mai rapid...'

Replica API 13 iulie 2019 | 00:00 392

Asociaţia Oraşelor din România i-a transmis vineri o scrisoare ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, prin intermediul căreia face o serie de propuneri în contextul rectificării bugetare şi îi comunică, între altele, că primarii sunt tot mai îngrijoraţi pentru că "sunt duşi cu vorba", informează agenţia AGERPRES, citată de stiripesurse.ro.

"AOR, cu un an şi jumătate în urmă, a primit cu încredere şi multe speranţe numirea domniei voastre în fruntea Ministerului Finanţelor Publice, dar satisfacţia colaborării pe care ne-aţi oferit-o este una care ne-a scăzut acel entuziasm al începutului, pe întreaga perioadă parcursă din ianuarie 2018 până în prezent nereuşind un dialog productiv, care să permită găsirea de soluţii menite să sprijine administraţia publică din unităţile administrativ-teritoriale cu statut de oraş. Ţinând cont de faptul că, în ultimii ani, bugetele unităţilor administrativ-teritoriale au suferit scăderi semnificative, care nu au putut fi compensate prin măsurile luate de autorităţile administraţiei publice locale şi nici în urma rectificărilor bugetare făcute de Guvern, dar, mai ales, de continuarea atribuirii unor competenţe către administraţia locală, în cele mai multe cazuri fără alocare de surse financiare suficiente, şi de deposedarea de mulţi bani a bugetelor locale, primarii de oraşe şi-au sporit îngrijorarea văzând că sunt duşi cu vorba. Prin neluarea în seamă a propunerilor făcute de Asociaţia Oraşelor, s-a ajuns deja să discutăm despre localităţi aflate la limita supravieţuirii şi poate chiar în pragul falimentului", se arată în scrisoarea AOR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coalitia penala PSD si ALDE a spus ca au inteles mesajul poporului si ca-l vor respecta! Cum? Cu PENSIILE SPECIALE oferite primarilor, viceprimarilor si presedinti de CL??? Pai asta nu-i bataie de joc in obrazul romanilor care nu-i vor uita si-i va taxa la urmatoarele alegeri! PSD o sa aibe exact soarta lui ALDE si, sa tina minte de ce! Sa nu uite cum arunca ei cu banii tari pe PENSII SPECIALE si culcusuri pe banii multi la toti trantorii de partid!! Sa nu uite!
2
0
N-aveti bani ptr ca v-ati facut salariile in primarii cit ati vrut coform legii Olguta !---Acum inghititi galusca
4
1
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367