REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PRIMARUL ales al Constanței, Vergil CHIȚAC, MESAJ după REZULTATELE FINALE

PRIMARUL ales al Constanței, Vergil CHIȚAC, MESAJ după REZULTATELE FINALE

Replica API 28 septembrie 2020 | 14:31 9320

Rezultatele FINALE la nivelul municipiului și județului Constanța l-au confirmat pe Vergil Chițac în funcția de primar și pe Mihai Lupu în funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Primarul ales al Constanței a mulțumit constănțenilor pentru încrederea acordată și promite că va readuce Constanța la viață.

”Dragii mei, ați avut încredere, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Începând de astăzi, PSD e istorie în orașul nostru. Felicitări tuturor constănțenilor care au ieșit la vot și au transmis un mesaj cât se poate de clar întregii clase politice. Acest rezultat ne arată limpede direcția în care trebuie să mergem și vă asigur că voi face tot ce ține de mine pentru a ne ține tinerii acasă și a readuce acest oraș acolo unde îi este locul. Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toți cei care și-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanța Puternică!”,a spus Chițac.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un prost,prost,prost, Halep face ceva pentru Romania tu on om prost fara scrupule o ataci ? de ce ea e a noastra.Ne mandrim cu ia
1
1
Cum e sa scapi de CHINA VIRUS si sa prinzi primaria fix cand o sa fie prinsi si sefii lu' Coldea adica The Clinton's adica sponsorii vostri... dar si voi ai lor.apropo... cati copii au plecat spre J. Epstein si G. Maxwell prin portul Constanta?Compania Evergreen. cautati voi dupa cine sunt si ce au facut.VARZA AU FACUT COMUNISTII ORASUL si FOAMEA LUNGA GALBENA pe stil Hiena sa ciuguleasca ce a mai ramas.AMIRAL COVID MADE IN CHINA lipsea nepotu'Stelian DIE sau OPC-istul Nastase pardon Constantinescu lipseau ca pe Nicoleta "Plliscaru" o vota doar C.Martin dupa o ciorba de sub-burta...la Bueno
1
1
din data de 28.09.2020 orasul CONSTANTA se v-a conserva total!prima data MAMAIA cu MAZARICHE acum portul CONSTANTA.
1
2
incep epurarile politice daca vreti sa faceti ceva pt constanta continuati proiectele bune pt ca in toate partidele sant si lucruri bune si rele si angajatii din primarii sant tot cetateni ai constantei nu sant adusi din alta parte deci nu facem pleaca ai vostri vin ai nostri
4
2
Eiii , acum sa va vedem la treaba, abia astept sa vad bilantul peste 4 ani....ca de gura , nu va intrece nimeni !
9
1
Nu o sa faci decit ce a facut fagadau Sa furi... Pt comanescu Sclavule
14
7
"Eu trebuie sa acoper toata zona judetului...sa asigure pentru tot cetatenii" zise analfabetul de Lupu. Sa-i traduca cineva ce a zis Stroe!
4
2
Domnule primar noi colectivul de la ambulanta va rugam sa ne scapati de Badescu ca nu mai rezistam. Suntem jigniti umiliti in fiecare tura. Angajari pe pile si pesedisme apoi tot aia iau bani de covid. El si nevasta ne dispera. Jos cu Badescu Dorcea Iacob Radu Pisica jos cu javrele Ruse Resid Paraschiv Modjes si Calaresiu. Afara ca neam saturat
17
0
Aveau nazistii o vorba..."munca te va elibera". Mutati toata makidonimea de la Papu Stere pana la Halepoaica, in H. Coanda, alaturi de bastinasi. Lasati-i acolo sa se "manance intre ei" iar cei ramasi ...GAZATI! Solutia ideala. MUIE MAKIDONIMII!!!
7
5
voi nu vedeti cum ORDINARII SI JEGOSHII astia de la rEPLICA nu dau comentarii la articolelel cu spurcatul de stroe ?? ziar de kkat ......reporteri sugatori de pula.....panarame jegoase ......mwuieeeeee
11
1
Afara din primarie cu toata clica de machidoni spurcati care capuseaza toate directiile, serviciile si birourile. Cipanii jegosi, imputiti si retardati la munca, la vechile invarteli ca au furat destul
24
3
Jegos si ordinar
6
7
Incercati sa readuceti inapoi frumusetea de odiniara a Constantei!
16
0
Incepe cu inceputul. Fa ordine in Primaria Constanta. Scapa de balastul inutil de angajati de acolo.
24
0
i-ajunge trantorului puturos care si-a adus toate neamurile in conducerea acestesi institutii. Deparazitati urgent RAJA, sa plece sobolanii rosii.
16
1
Bag pula in Fagabou, muie mie.
12
3
De ce la TOATE stirile cu Felix nu se poate comenta? Cumva e naspa sa vada realitatea? Va rog, daca sunteti jurnalisti corecti, sa faceti posibil sa se comenteze la stirile cu Felix. ACESTA TREBUIE SA VADA CAT DE MULT RAU A FACUT. Cu stima, un cetatean
17
0
Sa plece Merla...nu ii mai ajunge
20
0
Mi-e drag sa citesc 'da-i afara pe aia' ! Dar sunt dovezi de analfabetism social. Ca 'aia', au dat concurs pe post. Concurs masluit, evident, dar hartoagele sunt bine facute si nimeni nu va gasi vreun cusur. Apoi, au contracte de munca incheiate cu institutia. Contracte protejate de legislatia muncii. Singura posibilitate de a da pe cineva afara este sa-i cauti greseli. Doar ca ghiciti ce ? Cine nu munceste, nu greseste. Iar daca-l dai afara fara motiv, te da in judecata si castiga. Ca vreti sau nu vreti, la stat e practic imposibil sa dai pe cineva afara.
21
4
Spor la treaba primarului. Sa arunce la gunoi toate scursurile locale, care au nenorocit orasul asta de atatia ani. In sfarsit se poate pune punct combinatorilor politici, de o viata in politica locala, oportunisti cu rezultte la vot de doi la suta. Sobolanimea, mars acasa.
19
1
Dorim sa conduceti orasul, ca pe o adevarata armata. Atat de multa coruptie este aici, incat va fi nevoie de baioneta, uneori chiar de napalm. Nu cedati, nu cedati!
18
2
Domnule Primar felicitari! In sfarsit scapam de escrocii astia analfabeti care au condus acest oras! o gasca de vagabozi si de curve!
23
1
Toti hotii dati pe mana justitiei! Asa trebuie sa incepeti. Sigur sunt gauri mari, terenuri si spatii date pe nimic si contracte facute in interesul machedonilor. Asa ne demonstrezi ca meriti sa fii primar! ...si uita de relatiile cu Comanescu. Nu-ti fac cinste!
24
0
"Sper sa intelegi ca oamenii te-au votat pentru a fi in slujba lor, nu drept sef al lor" este un mesaj cu inteles extrem de clar, preluat de la un alt comentator de mai jos. Este chintesenta tuturor ideilor legate de alegeri, de administratie locala, de primar si de primarie. Vedeam, in urma cu cateva minute, un dobitoc de primar, ales intr-un catun, pe cal! Impozant! Unic! Suprem! Exact asta nu a inteles acel idiot, faptul ca fost ales pentru a administra, a gestiona, nu pentru a fi un pui de rege. Atentie mare la acest aspect, domnule primar! Mare atentie! Nu mai este loc pentru aroganta!
28
0
Belea declaratie! Aproape ca mi-au dat lacrimile de emotie. Cacatul insa e cat casa. Chiar daca ar fi bine intentionat -dar il cunosc si nu, nu e, acum deja sunt parcate la primarie tirurile cu note de plata din campania electorala care asteapta sa fie achitate. Sponsorul x va vrea si el 3-4 contracte cu primaria, sponsorul y, macar 2-3. Lipitorul de afise z o sa vrea si el un job caldut. Si inca doua, ca are si un fin si un cumatru -care-au ajutat si ei. Pana sa apuce sa-si traga prima spaga serioasa, se va trezi ca e capul unei caracatite de toata frumusetea. Doar ca va fi galbena, nu rosie.
41
3
Ca sa poti justifica sintagma greaua mostenire faci public rezultatul auditului la predarea primirea functiei.Unde nu stii intrebi politia economica!
26
1
Sedere placuta in continuare la Mio Cafe...speram sa auzim in curand ca sunteti cazat la Valea seaca .....cacam as pe ochii tai
25
3
Domnule primar, felicitari in primul rand, si va rugam din suflet sa faceti curatenie in primarie incepand cu toti directorii corupti, gen Mereuta, Caruntu, Merla si altii....
34
4
Sa vedem cum ii schimbi pe Encica si pe Caruntu
31
0
vai de plua noastra
21
7
da i afara pe taietorii de frunza la caini! asta a votat constanta! toate zdrentele s in primarie. nu le dai afara, vei pleca tu!
35
3
aceeasi marie cu alta palarie, tot la mana hotilor am ajuns
23
13
Nu e timp de pierdut, toate persoanele parazite din primarie care nu muncesc nimic out. Ne-au capusat sangele ani de zile, au facut averi imputind scaunele di primarie.
32
1
felicitari domnule Primar si succes in activitate
23
3
fagadau a umplut primaria de slugi proaste, au semnat aia ca prostii tot ce a vrut el, achizitii total inutile, bani, multi bani aruncati aiurea pe prostii. Asta ar trebui facut, curatenie in angajatii de la primarie si curatenie in contracte. Altfel...
27
1
Si asta este un turnator exact ca base dar n am avut incotro si am vorbit la sts
13
11
Sper sa intelegi ca oamenii te-au votat in slujba lor nu seful lor asta nu a inteles Fagadau si a intrat in globul lui de sticla inconjurat numai de prosti si curve care habar nu aveau de viata lor,sper sa nu faci aceeasi greseala ca te cam califici la asa ceva facand referie la caracterul tau ca om, vei avea aceeasi soarta ca a lui Fagadau.
42
2
babule de azi dimineata te caut sa ti rup capul.Unde mortii matii ai fugit
43
3
pana la urma a divortat pe hartie pentru tranzactii imobiliare ? sa clarifice public ! daca tace sa clarifice institutiile abilitate !!!
31
9
Afara cu Vanturache si cu Babu, au distrus tor
44
3
trebuie restructurat tot sistemul angajatilor, sefilor, institutiilor ca sa poata sa mearga bine treaba
27
3
Scoateti la lumina contractele frauduloase facute de psd-isti si aratati cati bani s-au dat in plus pt fiecare pix si pt fiecare lucru achizitionat din banii Constantenilor. Inraitii votanti psd-isti trebuie sa vada cum s-au cheltuit banii lor in ultimii 20 de ani!
42
2
Scuipal pe jegul ala de Vinturache de la urbanism.A trebuit sa dau 10000E ca sa mi obtin o aut. de construit o casa,iar machidonii lui Babu construesc blocuri stiu ei cum.
48
5
desfintati tabara de refugiati h.coanda
48
4
Sper sa va dovediti un adevarat edil al orasului. Succes!
30
2
Felicitari! Sa auzim numai de lucruri frumoase in viitor!
34
3
Domnule Chitac faceti un proces de predare primire al inventarului primariei,asa puteti arata Constantenilor cu cifre ce datorii ati preluat de la Fagadau,se pot gasi si bani cheltuiti aiurea daca sunt si tot ce inseamna bani,terenuri si"daca sunt cazuri de puscarie atunci asta e vinovati sa faca puscarie"si daca numarul angajatilor se justifica pe fiecare post in parte si cu cat se poate reduce numarul birocratilor prin digitalizare altfel daca veniti cu textul greaua mostenire ca justificare nu ati facut nimic.
56
2
Toti makidonii mutati la periferie.
64
8
Sa vedem daca te tii de promisiune domnule Chit ac, 4 ani trec repede
56
1
si noii directori , membri pnl cand ai numiti , ca doar nu au muncit degeaba
28
6
toti sefii si sefutii din primarie trebuie sa plece!
57
6
Poate curata si primaria de mafiotii lui Babu, cel care a pus presiune pe angajati sa faca ilegalitati in favoarea makidonimii....
69
4
Mult SUCCES!
40
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614