REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CHIȚAC, despre Regulamentul parcărilor: Este o defecțiune a administrației pe care mi-o asum

CHIȚAC, despre Regulamentul parcărilor: Este o defecțiune a administrației pe care mi-o asum

Replica API 27 februarie 2021 | 13:52 19054

Primarul Constanței, Vergil Chițac, în ședința ordinară a Consiliului Local, de vineri, 26 februarie, a cerut retragerea proiectului aflat pe ordinea de zi, legat de regulamentul parcărilor, pentru continuarea consultării publice. Discuțiile vor fi reluate într-o altă ședință.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a amânat pentru următoarea ședință a Consiliului local supunerea la vot a proiectul privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța

„Am elaborat un regulament al parcărilor care a suscitat atâtea discuții în ultima perioadă. Acest regulament înlătură toate dispozițiile nelegale pe care instanța le-a constatat și pentru care a anulat vechiul regulament și totodată corespunde întru totul scopului nostru, al tuturor, acela de a avea un oraș curat, un oraș în care cetățenii să poată respira un aer curat, cât mai puțin poluat.

Am luat cunoștință de faptul că anexele regulamentului, inclusiv cele referitoare la tarife, nu au fost niciodată încărcate pe pagina electronică a Primăriei Constanța, deși au circulat în spațiul public. Este o defecțiune a administrației pe care mi-o asum. Una de formă, nu de fond, pentru că, pe fond, sunt de acord cu acest regulament. Vă rog să aprobați să amânăm discutarea regulamentului și a anexelor într-o ședință ulterioară.

Eu am încredere că cetățenii vor înțelege scopul acestui demers, vor colabora constructiv pentru a crește semnificativ calitatea vieții în orașul nostru

Modernizarea infrastructurii stradale și dezvoltarea transportului public sunt procese care necesită răbdare, implicare și contribuție din partea fiecărui cetățean. Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să ne aducem contribuția printr-o atitudine binevoitoare, o acceptare a schimbării pentru că singurul lucru veșnic este schimbarea și lucrul acesta trebuie să se vadă în binele comunității”, a declarat Vergil Chițac.

Citește și: LIVE! Consiliul Local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă ordinară

Amintim că regulamentul parcărilor a stârnit revoltă în rândul cetățenilor.

Mai multe detalii aici: SCANDALUL MOMENTULUI: CÂT costă, în alte părți ale României, o ORĂ de PARCARE

Video:

L.I., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi, domnule primar. Daca tot te lauzi ca doresti sa consulti opinia publica, te rog frumos sa iti asumi, cu cinste si cu onoare functia pe care ai preluat-o, urmare voturilor noastre, si din respect, pentru noi, sa organizezi o intalnire PUBLICA. Poti? esti in stare? domnule, ce faci atata caz de vericalitate. Poti sa iti ASUMI un asemenea gest de ONOARE, fata de constanteni, fata de cei ce te-au votat. Multa lume te-ar admira, si ai castiga un capital de imagine imens. Stiu deja. Nu vei face asa. Te vei ascunde discret in spatele unor declaratii ambigue date in siguranta de la distanta.
4
0
ma baieti daca tot sa aglomerat centru orasului de ce nu faceti voi primaria si tribunalul ,spitul dupa sulmona sau cel dupa tomis nu le mutati voi la marginea orasului unde sa faceti si parcari si scapati de aglomeratie si vor fi si locuri de parcare in zona centrala unde sa vina lumea sa se plimbe si sa recreeze
2
0
Asta e comentariul sibtactica lui mandila.
3
0
Prostavanilor mariti taxele la parcare sa va mai vina pulea in oras,sa ocoleasca toti orasul Constanta ca de ciuma.La fel ca la taxa pentru port pentru navele cu pasageri.Faliment scrie pe toate restaurantele din centru.Mergi cu tocuri si cu trolebuzul electric primare cu nevasta-ta.In portul Tomis iti iei slapi cu toti din primarie si o luati pe jos. Voi mizeriilor va luati permise de libera trecere.Jeguri umane faceti totul doar din cur. Atat de prosti sunteti toti? Ce salariu minim au oamenii idiotilor sa faceti taxe mai mari ca afara? Nemernicilor v-am votat sa ne mariti taxe?
7
0
Semnati aici scufundamamiralul.ro
5
0
Stimate domnul Chitac, iti marturisesc sincer ca sunt unul dintre constantenii care nu te-au votat insa... incep sa vad cat de mult am gresit ...baga tata taxe mari ca nu este obligatoriu sa stai in oras si sa ai si masina pe care s-o parchezi la 1 metru de bloc cu 5 lei pe an. Un loc de parcare in oras ar trebui sa plece de la minimum ... atentie ..minimum...2000 lei pe an. Repet ..nu este obligatoriu sa stai in oras daca nu iti mai permiti...exista si localitati apropiate de oras unde persoanele care nu isi mai permit traiul de oras se pot reloca si sa le ramana si ceva bani . Amin !
6
9
Parcarea din spatele blocului gazduieste masini din 4 asociatii de proprietari !!!! Cum se vor repartiza locurile ? Care asociatie va face licitatia ? Cine va incasa banii ?? Mizeria de Horica trebuie aruncat la gunoiul societatii !! SCAPATI DE EL URGENT ALTFEL VA INGROAPA !!
11
3
Lasane.Demisia.Referendum
6
1
Defectiune cred ca sunteti toti care ati ajuns pe functi ,incopetenti si fara pregatiri si vati adus si slugile pe lingla voi
7
1
poate fi rezolvata simplu,coerent,fara a taxa odata in plus cetateanul de rand.Dar e nevoie de competenta si onestitate.O primarie plina de putoret,smecheri,interlopi si politruci nu are cum sa gaseasca solutia.Faceti curatenie in primarie,aduceti oameni competenti si cinstiti,iar fatza Constantei se va schimba.Toti cei ce locuiesc la bloc au dreptul gratuit la stationare publica,protejati,parcarea fiind aproape de locuinta,toate spatiile comerciale tb sa aiba loc de parcare pt clienti...situatia parcarilor scoate la suprafata ilegalitatile primariei,..si tace deoarece shpagile au fost primite
9
0
Ce faci bre ? Dar de ce nu comentezi ca voi, primaria, ati dat autorizatii de constructie si de functionare pentru firme cu 50 de angajati fara se se asigure si locurile de parcare necesare ? Acum ce spuneti, constantenii sunt de vina ca au prea multe masini... Daca problema centrului e una reala, pentru restul zonelor e bataie de joc.. Jegosi mai sunteti. Aproape ca imi pare rau dupa psd-ul ala imputit...
9
0
Sa ma ia dracul cand te-am votat! esti un nenorocit.O scursura umana.Dai aprobari pentru machidoni la constructii.ce ai promis si ce cacat faci?
10
2
O domnita care plimba hartiile prin primarie si mai face un oral din cand in cand castiga minim 60 mii pe an. O parcare mare din cta are cam 100 de locuri. Faceti voi calculul primaria incaseaza taxe pe 100 de locuri si nu acopera nici macar un salariu pe un an la o curvistina. Pai de asta baga taxe mari ca sa se suga pl mai des prin birouri.
11
0
Daca henri coanda e zona 2..zona 3 care e??? Fmm de gradat flausat. Muta dreaq ciorile de pe soveja ca ai stricat tot cartierul..
14
0
Tu esti o defectiune ca si regulamentul parcarilor
15
0
Marea voastra greseala a fost ca v-ati bagat in echipa vipera de Constantinescu. El a fost si a ramas un psd-ist si va face tot ce poate sa va compromita
17
1
Cum sa propui sa faci licitatie pentru locurile parcare de la blocuri? Intr-o parcare sunt masini de la cate 3-4 blocuri, care presedinte asociatie merge la primarie pt licitatie? vrei sa se omoare cu furci si topoare intre ei? armata pensionarilor de la blocul A cu armata pensionarilor de la blocul B? se ajunmge la violente si chiar crime, pe langa ca or sa moara de infacrcte si hemoragii cerebrale de la nervi. Adica cine ocupa locul de parcare, ala cu bani mai multi? creier de meduza
17
0
Ai facut-o de oaie. Inteleg ca fara voturile risipte pe stanga catre constantinescu nu ai fi castisat, sar sa-l lasi apoi sa faca ce vrea el e mare bataie de joc le reu cei care au crezut in tine. Te am votat si am discutat, dezbatut si te au votat si alte persoane, dar daca ar fi azi alegeri as vota cu oricine, chiar si psd numai sa scap de tine si sa nu mai am parte de reprosuri din partea celor care i-am batatut la cap ca vei fi tu cel care va duce Constanta pe calea normala. Imi pare tare rau sa o spun. Dar esti o mare si totala dezamagire.
18
0
Ce cauta Horia in primarie????????
24
1
Comentarii de asistati cu rable
4
15
D-le primar ce inseamna concret ca iti "asumi" defectiunea administratiei pe care cu onoare o conduci? Sau este numai o vorba asa ca sa dea bine la alegatori...Si e doar o prima incercare!
15
1
Chizdoc esti varza!
9
0
Astia sunt mai ordinari si mai incapabili ca cei care au mai fost la putere.
18
2
toti cei ce au construit imobile fara posibilitatea de parcare,aceste societati tb puse sa plateasca.Exemplu,daca s-a construit un bloc de 6 apartamente,fara posibilitatea de parcare,atunci firma ce a avut acest bloc sa platesca stationarea a 12 masini pe terenul public 24 ore din 24,365 zile pe an.Turistii ce vin in Cta cu masina,tb sa cumpere dreptul de a parca in Cta pe timpul sejurului.Nu e normal sa penalizati constanteanul de rand
24
0
Daca se accepta un asemenea regulament, consider ca primarul este o defectiune. Primarul pe care din pacate va trebui sa si-l asume nu doar cei care l-au votat ci si ceilalti locuitori ai orasului Constanta . Mai bine orasul s-ar transforma intr-un ocean sau macar o apa curgatoare si atunci poate marinarul va sti sa coordoneze.
24
0
L.ai votat pe chitac? Cat de infantil in gandire esti? Esti pierdut pentru societate.
17
8
Cine-i mai voteaza pe astia, SA DEA DUMNEZEU CANCERUL SI COVIDU-L SAI MANANCE, pe ei si famiilile lor. Noi l-am votat pe Chitac, dar orasul il conduce Horia Constantinescu si Ionut Rusu, doi parveniti, si doi infractori. Unul primea spagi la opc, celalalt primes spagi , sa trimita oamenii in voiaj..futu-va mortii in gura de jigodii ordinare. Voi va pricepeti la toate lucrurile rele, sa veniti in ajutorul constantenilor, NU SUNTETI IN STARE, jigodiilor, infractorilor, hotilor, golanilor,
17
6
Nene primar noi nu te-am votat sa lasi Constanta pe mana curvarului libidinos de Horia Constantinescu! Un smenar cu o faima infecta, corupt, lingau si infam, care daca e hot se crede neaparat si destept sa ne faca noua legea parcarilor. Nene primar, lumea nu are unde munci, nu putem plati atat de mult parcarile, ca nu suntem bugetari ca voi si nici nu avem pile sa participam la concursuri aranjate la institutiile de stat. O sa iesim in strada cu totii, unii abia mai respiram de greutati cu pandemia asta, nu avem unde munci si voi asta ne pregatiti? Asteptam demisia cuiva! A piticaniei!
31
1
Mizerie de om hoooaaaaa.in frunte cu hotu ala de horia ala de bate babe pe plaja
23
2
Cred ca alegatorii Constanteni teau ales sa le vii in ai ajuta pentru o viata mai buna,mai primarule si nici decat a va umfla voua angajatii primariei salarii de nababi.Ati facut un proiect pentru parcare parca ar fi gandit cu curu,nici decat de o persoana cu cap.Vedeti intai cate masini ocupa locuri de parcare fara sa plateasca vreun leu,cate masini ruginite ocupa locuri degeaba in loc sa fie depozitate intrun parc rece,cate familii ocupa 2,3,4,locuri de parcare si plateste unul singur,cate masini apartinind unor institutii parcheaza in locurile cuvenite riveranilor etc,trezitiva la realitate
16
1
Ionut rusu,viceprimarul zis cap de tabla a venit cu ideea asta....astia nu au creier deloc, deja au pornit cu stangul, nu au facut nimik bunnnn.
17
3
A bagat stefanita voda in zona 2 baaaaa...deci platesti 360 de lei pe an dar nu ai loc rezervat ca in blocul unde stai sunt 100 de masini si 10 locuri. Nu ai mai apucat si tu. Te intorci seara de la munca si unde plm parchezi..muje la statuie iei amenda de la pulitia locala. Deci impozitu si vinieta aia pt ce cacat o platesti?? Folositi transportu in comun pai in plm ca sa ajung la munca imi ia o ora si schimb 2 autobuze plus mers pe jos un km..si tre sa suport si cealalta etnie cra cra care pute.
20
2
Ba boule care zici ca aia fac evaziune fiscala daca au 2 masini, oamenii aia au muncit afara din greu cum au putut, au stat departe de familii ani intregi sa realizeze si ei 2 masini si un apartament si acum primaria ii jupoaie de bani ca au prea mult?!!!! Ca la Constanta nu au unde munci, daca nu esti amanta cuiva sau hot la stat si nu ai pile muncesti la patron pe 1200 lei din care nu poti nici sa mananci, sa te imbraci si sa platesti si parcarea 1 leu pe zi cum zice schizoidul ala de Horia Piticul.
23
2
Asta se intampla cand pui un APV-ist la conducerea unui oras.Inca de pe vremea lui Sun Tzu se stia ca militarii nu trebuie sa se amestece in administratia locala si invers.
22
3
Greseala mare sa retragi proiectul. Poate sa le faci un pic mai mici taxele. In toate tarile exista parcari cu plata,romanasii s-au invatat la ciupeala,mocangeala,sa fenteze regulile,legile&cand nu,injura mai rau ca aia din HC,educatie 0 la soldovenii aciuati si machedonii care au angajatii care muncesc toti la negru,nu declara cat produc&nu platesc taxe pe cat producAu cate 3-4masini, majoritatea fac al 2lea job la negru,evaziune fiscala la greu,bani luati degeaba cand ei figureaza ca sunt la 1 job.Au bani din fentarea statului,ca altfel nu isi permiteau atatea masini,dar nu plate parcarea
9
27
CUVINTE DE LEMN DES UTILIZATE DE NULITATI......ASUMARE...... MARINARU DE USCAT INCONJURAT DE INCAPABILI PENELISTI...DORNICI DE AFIRMARE...
16
5
pe langa plata cu SMS sa fie introduse si automate de plata cu bani cash sau cu cardul. Sa se desfiinteze locurile de parcare individuale pentru ca nu este egalitate de sansa. Sa se introduca o taxa de parcare anuala pentru toti posesorii de autoturisme. Mai vedem.
1
25
S-a ajuns aici si din cauza blocurilor si spatiilor pt birouri construite-a se citi inghesuite- haotic, fara sa fi fost prevazute si locuri de parcare! Orice constructie noua trebuie sa abia locuri de parcare subterane.Orasul a devenit inghesuit! Trebuie extins!Cine vrea bloc, sa si-l faca la marginea orasului, nu in buza vecinilor.
22
1
impozit inseamna - Contributie obligatorie in bani ceruta cetatenilor unui stat pentru acoperirea cheltuielilor publice. Asta este definitia depozitului. Atunci inseamna ca daca parcarea este pe domeniul public cei detin masini si folosesc acest domeniu pentru parcare deja platesc anual la Primarie impozit. Ce face Dl. Primar se numeste dubla impozitare. Concluzia este ca ar trebui sa plateasca doar cei care nu sunt din Constanta, iar constantenii sa fie scutiti. Probabil justitia va rezolva acest aspect.
28
3
Deci pe un loc de parcare in cartier, platesti 208 lei plus inca 208 lei cand parchezi pe locul vecinului, idioti in functie...
22
0
Daca mi iei locul de parcare te sug si pi tini. Balena cu BMW de pe Pescarilor.
9
1
Un mare Prostalau !!!
27
1
Asumarea raspunderii doar din vorbe e fix nimic. Ori iti dai demisia, ori demiti pe cei 2-3 care te-au sapat. Mai ai trei ani si jumatate de mandat si deja populatia e nemultumita. Nu cred ca mai iei 5% la urmatoarele alegeri.
32
1
Am vrut schimbarea in BINE nu in mai RAU!
30
0
Se intampla ca intotdeauna, plangem dupa ala care a fost inainte cu toate ca la momentul respectiv credeam ca mai prost nu exista. Se confirma, Chitac este chiar mai prost decat Fagadau. Scenariu de film horror. In cateva luni acest mincinos notoriu a distrus ce mai ramasese din Constanta, a transformat traficul intr-un cosmar si a enervat pe toata lumea mai putin pe machidonii lui. Suntem blestemati.
33
2
Bai caporale, Constanta nu e locul unde tu erai obisnuit sa primesti spgi ca sa dai permisii soldatilor. E posibil ca intr-o zi sa vina constantenii sa iti dea muie tie si putorilor liberale de care esti inconjurat. E posibil sa iti zboare gradele de turnator la Securitate.
39
1
Stie teodosie ce a fost in secolul V, in Dobrogea? Numai mitropolie nu era in Constanta.Anul 500 e.n. pana la religia islamica anul 1350 diferenta de 850 de ani?Pana anul 1032 a fost religie crestina nu catolica,nu ortodoxa.Pana anul 1347 era Dobrotici guvernator fara religie.
14
4
Schimbare a dorit populatia, de schimbare a avut parte! Electori ai PNL, o sa va iasa pe nas!! O sa mareasca edilul sef toate taxele si impozitele ...asa ca sa aibe un oras curat!
26
3
ideea a fost a prostului de viceprimar si a proaste de city manager...Doi prosti care saracii mai bine ne lasa, chiar nu are nimeni de ei
27
0
Parerea mea este ca utilitatea parcarilor nu este pentru ridicarea bugetului primariei si pentru aerisirea strazilor si folosirea in interesul cetatenilor. ADICA, este necesar un plan pe termen lung in care zonele aglumerate si cele unde locuiesc cetateni si este posibil trebuie ridicate cladiri de parcari. NU pot detalia viziunea mea intr-un comentariu.
13
7
La Harsova ne-am tras taxa de trama stradala pentru orice utilitara. Big city life. Sa moara verii de la Babadag de ciuda.
12
1
Un alt jeg de primar in Constanta ca si fostul
31
2
Ai crescut salariile constantenilor? De vrei mai multi bani pe parcare? Horia te mai protejaza Teo? Sau pleci pe faras?
33
1
Dobitocul de Mandila o sa fie fugarit pe strazi. Nush cum de nu intra vecinii peste el
28
0
guitac de prost si javra ce era chiar asa il si chema
28
1
Te-ai compromis
29
0
Sa dea Domnul sa-ti arda vila la Eforie si tu sa dai un bip la pompieri sa vine sa o stinga, bip ca sa te coste mai putin apelul desigur. Asa-i si cu parcarile astea scumpe, o sa va dam bip de fiecare data cand parcam si o sa aveti de primit bani pe ora, pe Luna sau pe Marte, mars ma.
25
3
trebuia sa se fi chemat Sedinta Ordinarilor din Consiliul Local...
22
1
Out la prova sa te fundarisesc cu 5 chei de lant...funda ancora
15
0
Amirale sa te duci unde sa dus Mazare si Nicusor si sa parchezi si tu lingla ei si iati si catei pe Horia si Ohanezian, ca sa vrei un oras si curat si ne poluant ridica nivelul de trai in primul rand la cetateni ca in scurt cu scumpirile si somajul care creste o sa ajunga lumea sa arda cauciucuri si gunoaie sa se incalzeasca si nu doar in cta ci in toata tara ca voi PNL USR sunteti cei mai mari mincinosi iati intrecut pe PSD ,
30
3
Canada- parcare in centru 2 dolari ora- echivalentul a 6.5 lei. Creste cu perioda de stationare Constanta- 7 lei
25
0
Constantenii deja platesc taxe si impozite. Una din destinatii este exact amenajarea de locuri de parcare. Miroase a dubla taxare. Nu mai dati exemple austria si olanda, aia au orase sistematizate in evul mediu in timp ce constanta e un oras tanar, doar ca spatiile au fost distribuite dupa bunul plac al primarului si asa am ajuns in galul im care sunt mai multe blocuri decat locuri de parcare.
31
4
Lumea are nevoie de locuri de parcare, dar nu sa fim jegmaniti. Constanta are salarii medii de 2000 lei. Unde vrei tu 7 lei pe ora de parcare? Omu trebuie sa ajunga la o posta, la un medic, la o piata asta inseamna ca 7 ori 30 zile minim pe luna 210 lei iti dau pentru lucuri absolut normale? Si iti mai dau si 360 lei pe luna pt locul de parcare riveran? Adica un sfert de salariu se duce pe parcarile tale Chitac? tu vorbesti serios? Pai noi nu suntem Londra, Paris sau Milano cumetre. Treziti-va, altfel o sa va treziti cu lumea in strada. 1 leu pe ora ar trebui sa fie, la ce vremuri traim.
41
3
Atata timp cat gunoiul asta de oras nu ofera nimic, si suntem condusi tot de niste gunoaie de oameni, TOATA LUMEA DORESTE SA PLATEASCA PARCAREA, dar la un pret normal pentru ce oferiti. 2 lei ora, 10 lei ziua, parcarile de resedinta 208 lei an, indiferent de zona si timp, mi-se pare un tarif de bun simt, unde toata lumea nu mai are ce comenta. Dar cum a gandit avortonul de CONSTANTINESCU, sa vina cu preturile si conditiile impuse ?? Pai mai avortonule, TU ma obligi pe mine sa stau 3 ore, si dupa sa mut masina??Unde mortii matii sa o duc , ca nu avem oportunitati, golanule, infectule jegos
50
4
GATA, ATI OBTINUT CE ATI VRUT, ADICA MOCANGEAAALLAAA, SA NU VA MAI AUD CA PLANGETI CA ORASUL NU EVOLUEAZA SI CA SUNTETI SUFOCATI DE MASINI
10
44
In toate tarile civilizate se descurajeaza mersul cu masina si implicit parcarea masinilor. Cu cat vei favoriza mai mult mersul cu masina, cu atat vei avea mai multe masini. Si inca ceva, a pus cineva problema costului construirii de noi parcari. Visati fratilor cand noi nu avem spitale si scoli
8
36
Pe Lapusneanu, in statia de autobuz din dreptul liceului Decebal, este un matiz alb, distrus, abandonat, care ocupa un loc de parcare. Ridicati matizul si mai castigam un loc de parcare.
22
0
Nu erati voi impotriva parcarii cu plata prin sms, nu ati dat in judecata-dl OVANESIAN , cu Constanta altfel. E altfel, dar e mult mai prost administrata!
35
0
unde e terminatul ala de la CONSTANTA ALTFEL?? Pizda aia proasta se tot lua in gura cu toti cetatenii pe facebook care-si spuneau parerea. Unde esti ba cacatule ? Nu mai faci pizda mare? Lichea ordinara! sclav cacanar, lingator de gaoaze nespalate .
31
2
...Solutia este sa construiti parcari supraetajate in cartiere...si abia pe urma sa emiteti regulamente...iar persoanjul Horica...out...va altereaza imaginea ...chiar nu va dati seama ...
38
2
Primare tu te auzi vorbind? Afirmi ca ai elaborat un regulament al parcarilor care corespunde scopului nostru, al tuturor, de a avea un oras curat, un oras in care cetatenii sa poata respira un aer curat, cat mai putin poluat. Pai fa- ma sa inteleg ce naiba are poluatea cu parcarea? Parchez deci nu poluez pentru ca motorul e oprit, nu asa e si pe mare la nave?
40
7
De departe se vede ca e cel mai slab primar din 89 incoace. Iar Rusu ala e de rasul, cum ma sa spui ca nu ai facut tu regulamentul? Ba viceprimar de agentie de crewing, directia lui Constantinescu iti este subordonata, asta inseamna ca esti mai vinovat decat el. Iar Hira ala a pteluat "o nava esuata pe un banc de nisip". Ba idiotilor, pe mare nu va vedea nimeni tampeniile, dar aici pe uscat nu aveti vesta de salvare si va scufundati .
51
5
Noi cetatenii suntem satui de minciunile cu poluarea si toate taxele ticaloase pe care le puneti sub acest pretext. Noi vrem locuri de parcare la preturi adecvate salariilor pe care le avem. Daca la Viena parcarea e 1 euro, ca sa pastram si proportia salariilor, tu in jegul de oras numit Constanta ar trebui sa ceri 80 bani - 1 leu pe ora.
47
3
Bai Chitak! Trimite putorile alea din primarie pe teren cu o agenda si aparat foto sa ia in considerare toate locurile din oras unde se pot face parcari. Si sa vezi la final ca raman locuri libere de parcare si pentru musafiri. Pune-i la treaba pe teren,nu din birou.Sa nu uit, trimite-i cu transportul alternativ cum ne recomanzi tu noua si nu o zi doua, cateva luni. Sa vezi performanta pe ei !!!!!!!
45
2
lasati liber parcarea.....impozati mai mult a 2 a masina si mai mult a 3 a de familie ..mariti amenzile ptr parcarea la coltul strazilor care in curca vizibilitatea .trasati lini astfel in cat sa valorificati la max parcarea langa bordura ..cine nu poate pleaca unde stie sa parcheze nu pe 15 m 2 masini ...cine vrea sa construiasca bloc nou parterul tot sa l faca parcare ca n spania ....gardienii publici desfintati nu fac nimic.cine are garaj la curte sa si bage masina in curte ...din lipsa parcarilor vor da faliment magazine ....dar e mai usor sa pui o taxa si gata ....
39
5
Cu ce esti de acord amiral de epava? Cu licitarea tuturor locurilor de parcare? Adica toti acolitii tai beneficiari de PENSII SPECIALE sa ocupe locurile de parcare? Ba nenorocitule oamenii muncesc si platesc dari catre stat de unde mortii matii sa plateasca locuri de parcare supralicitate de imputitii cu pensii speciale?
46
4
Chitacule ai luat destula spaga la anmb 100 euro de caciula la elev , altfel nu ne treceai iti aduci aminte? Acum nu vrei nici sa ne lasi sa traim , o sa iei in mormant cu tine averea foame lunga
37
3
Esti si prost esti si prost. Din doua una.
36
4
Ce s-a facut cu banii incasati din parcari ani de zile? De ce nu se fac parcari supraetajete, chiar si in cartiere?
44
3
horia e cel mai mare lake existent, o stiam si inainte, o confirma si altii. cati bani o sa mai iei de la tati sa sustii partidul si totodata sa te inghita? mare fraier esti.
43
2
Ati scos masinile abandonate din parcarea supraterana de pe Nicolae Iorga pe strada. Nu verifica nimeni ce este cu ele, sa le ridice. Cei ce vin la spital ocupa toate locurile libere numai ca sa nu plateasca, iar riveranii nu au unde parca. Le-ati oferit riveranilor loc in parcare contra abonament de 120 lei lunar. Rezolvati si acesta problema. Mutati spitalul in afara orasului prin construirea altuia nou. Zece masini sunt numai ale celor care vand flori si placinte. O mizerie totala. Reorganizati totul si folositi terenul eficient.
37
3
O mascarada cu oameni de nimic, dupa ce ca sunt imbecili sunt si rau intentionati. Pe ce criterii a fost co-optat mizeria asta de constantinescu la primarie??? ciuma galbena a batut palma cu ciuma rosie! Niste banditi care trebuie opriti.
42
2
Primiti ce ati votat!!!!
34
6
7 LEI PE ORA, este o adevarata BATJOCURA la adresa CETATENILOR. 90 la suta din acele locuri de parcare cu plata vor fi GOALE TOT TIMPUL. Oameni vor cauta alternative sa lase masina altundeva. NE VOM INGHESUI si AGLOMERA si mai rau in toate celelalte zone apropriate parcarilor cu plata de 7 lei. Haosul va fi si mai mare pe strazi. SINGURA ALTERNATIVA RAMANE, un cost decent al pretului 2 lei pe ora si CREAREA DE NOI LOCURI DE PARCARE PENTRU RIVERANI, in asa fel locurile PUBLICE vor putea fi libere. DAR E MAI SIMPLU SA CERI 7 lei pe ora ,mai scump ca pe Riviera Franceza, si sa nu faci nimic.
47
5
Sa ti die rusine, retrage porcaria de regulament
47
4
Daca pana acum se inchiriau locurile de parcare de pe langa blocuri..au zis ei ca e mai bine sa plateasca toate masinile tarif, daca ai sau nu loc e problema ta, ce muisti ordinari...cum naiba sa scapam de cancerul asta din primarie?
44
3
Parcarea din spatele blocului gazduieste masini din 4 asociatii de proprietari !!!! Cum se vor repartiza locurile ? Care asociatie va face licitatia ? Cine va incasa banii ?? Mizeria de Horica trebuie aruncat la gunoiul societatii !! SCAPATI DE EL URGENT ALTFEL VA INGROAPA
49
3
Amiralul Pinocchio ne crede prosti pe toti ? A facut o magarie de 2 bani si acum nu stie pe cine sa mai arunce vina. Se pare ca primarul nostru fuge de raspundere ca dracul de tamaie. L-ai dat afara pe constantinescu , daca a gresit amirale Pinocchio ?
48
3
De ce sa nu stea omul sau turistul in centru sa ia un pranz decent ca n-are loc de parcare din cauza ghertoilor si taranilor opariti cu tigai de BMW care stau si sug la o cafea o zi intreaga? Va mai plangeti ca n-aveti oras turistic. Ati vazut cat e parcarea in centru in orasele turistice adevarate?
12
42
Mainuta ciumata galbena si cu malaria hastagista dau in spate! Sa ne aparam patria, dragi romani!!
32
7
bai Chitac,te-a facut H Constantinescu de toata panarama.Tu nu te_ai prins?
46
2
Cum dracu sa plateasca 2 persoane 208 lei pe un loc, si sa parchezi doar intre anumite ore? Credeti ca va jucati cu noi, mai hotilor?Am platit, e locul meu 24 din 24!!! Ai uitat primare, ca din cauza asta a plecat fagadau si tu faci mai rau ca el?
46
6
Esti praf, Vergelica. Tu propui proiectul, tu ai majoritate in Consiliul local si tot tu il retragi de la vot, dand vina pe administratia pe care o conduci. Bai pensionarului de lux, in Primarie, fata de Parlament, nu poti sa dormi si doar sa bagi cartela cand e vorba de votat, aici trebuie sa ADMINISTREZI TREBURILE ORASULUI!
41
4
Ai retras tu ah? Mi-as pula in ma-ta de spagar nenorocit ce esti. Sa sugi pula pana incepe sa iti placa, amiral pe barcuta de ziar ce esti. MUIE PNL
38
4
URMEAZA UNUL LA FEL DE ABERANT STATI LINISTITI. DACA ATAT I A DUS CAPU NU CRED CA POT MAI MULT. HALAL USEREI, PENELEI, PESEDEI. MUIE MULTA LA TOTI, INCULTILOR
31
3
Afara cu interlopul de Horia Constantinescu! Chitac, de ce te-am votat? Sa vad ca ia decizii maimuta aia corupta? Ala conduce primaria? Afara cu agariciul!
54
0
usr constanta sustinea regulamentul amiralului ca niste catei buni ce sunt dar au avut o puternica opozitie interna s-au rasculat membri si acuma bat innretragere. sa nu punetzi botul la ce spun useristii ca sunt pusi pe japca au batut pumnul cu horia si vergil
40
4
constantenii doresc parcarea libera in orasul lor. Este orasul lor nu a bandei de excroci din primarie in frunte cu H.Constantinescu ,omul PSD care l-ai adus in primarie sa isi bata joc de tine. Pun biruri pe parcare ca asa vor ei ca sa aiba bani de furat. Sa plateasca parcare masinile cu numar strain.Turistii strainii de oras sa plateasca nu constantenii. Nu ne intereseaza ce fac Esti un ratat politic.Ai reusit sa atragi dispretul orasului la fel ca Fagabou. Est marioneta celor din primarie oamenii lui Mascariciu si Fagabou. Esti nepriceput si deaia isi bat joc astia de tine. Da-ti demisia.
47
4
N-ai viziune, n-ai perspectiva, n-ai solutii. Bai asta, degeaba ai consilier horor-ific si city manger lezbianul ala, si el e duda. Pentru parcar in centru exista solutie. Si in toate zonele orasului. Dar voi sunteti niste idioti focusati pe ciolan si lamentari
48
4
Cine zicea ca o sa fie mai rau cu astia a avut dreptate.
47
6
Eu zic sa arunci la gunoi regulamentul asta , impreuna cu cine l-a infiintat. Fa un regulament din care sa se faca parcari. Nu crezi ca este mai corect asa!?!?!!!!!
49
3
Cand ma gandesc ca am votat asa un dobitoc , doar ca sa nu iasa makidonii din nou....rusine pt Constanta, numai nenorocitii si idiotii candideaza aici....data viitoare votez psd, nu e nici o diferenta intre mizerii...acelasi cacat
51
5
Ai hartie igienica acum, proiectul tau e numai bun.
38
4
Amirale, LGBT , Feliciu te va face in sange, ne auzim in toamna cand vi sa plangi pe umarul celor care au muncit pt tine si te au scos primar! Te ai urinat pe toti cei apropiati si pe partid... mai bine ai sta pe terasa boului de Hira la un sprit decat in Eforie, administratia nu are treaba cu prova navei!
37
3
ai un bou cu B mare ,Omocea se numeste si nici sa numere pana la 100 nu stie ...mars cu consilieri tai de aici!
24
4
Pai bine excrocule , pe date de 18 noiembrie postai pe fb ceva cum ca nu poti sa pui oamenii sa plateasca pt ceva ce nu exista, acuma ce faci nonorocitule ?
49
3
Asa cum Kaufland salveaza planeta prin taxare la punga in care pui capsune, la fel a rezolvat si Chitac problema parcarilor: cerand si pe ma-sa si pe ta-su. Ca si cum cei care nu vor plati ce cere imbecilul asta isi vor tine masinile in buzunar si in acest fel sunt mai multe locuri de parcare.
38
4
Chitacule, ai vazut gunoaiele de dupa gardul CFR din dreptul Sabroso. Nu au fost aruncate de calatori, ci de civilizatii din zona. Acum nu stiu, poate astepti sa creasca obisnuitele balarii din zona, pentru a masca peturile si toate gunoaiele alea... Sunt aproape sigur ca asa se va intampla...
32
2
Virgile te ai facut de kkt. Da l afara pe incompetentul de horica. Ne vedem la o cafea la Beta in fieful nostru.
43
2
PRIMARE VEZI CA TE SAPA CURVELE ALEA DIN PRIMARIE DE NU TE VEZI. GARDA VECHE DE PE VREMEA MASCARICIULUI TE FAC CA LA NUFARUL.
42
4
Hai chiar va rog sa ne jecmaniti sa vedem care pe care si cine pe cine, ratonilor!
30
3
Nea Chitac, ti-ai dat singur foc la valiza. Clar, nu mai prinzi urmatorul mandat.
50
3
Exercitiu de imaginatie, daca legea ar fi egala pentru toti : locatie - Primaria Constanta...personaje - Tanta si Costel su Felicia si Virgil, numele sunt intamplatoare. Costel o suna pe Tanta ...Tantooo!...Da Virgile!...pardon, Costele...Hai sa mutam masinile intre ele ca au trecut trei ore...
31
3
Alt prost si Chitac,chiar v-ati pus sperante in mascariciul asta?
38
4
Numai gratis vreti putorilor! Munca nu vreti ! Luati cu muie atunci de la zdrentele ce va conduc!
8
32
Horia este un mascarici ordinary care inca mai detine control ul partdului PSD Costinesti prin amanta silicon Ata Getuta Onu finul sau analfabet Condari Adrian si muista lui Mazare Gavrila Emanuela care au intrat consilieri pe muchie de cutit in special Onu si Gavrila. Horia face pact si cu dracu daca are de castigat. Feriti-va de piaza rea.
32
4
eu cred ca ati vrut sa va imbogatiti deodata,dar ati vazut ca constantenii nu halesc smecheria voastra si o suciti acum ca sa nu se pateze obrazu!!!
46
2
De cand a castigat, a facut doar bine prietenilor lui, mai ales lui hira.. E posibil sa te dam jos don primar del Constanta
47
3
Nea Virgile, las o asa cum a cazut.te au ars consilierii locali.nu vorbesc de pizdele rujate de usr plus.ca aia s vai morti lor.deodata au ramas fara pareri fara opinii.sclavii de pe mamaia nu au ideii decat cand vine vb de contracte.
42
3
Domnule Chitac, eliberati-i din functie pe cei care au elaborat regulamentul. Sunt niste persoane rupte total de realitatea constanteana si in acelasi timp dau dovada de o desconsideratie crasa a constanteanului de rand, mai pe limba omului de rand, se pisa pe noi, cetatenii.
59
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218