REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Primarul comunei Castelu critică protestatarii: Să lase Guvernul să guverneze!

Primarul comunei Castelu critică protestatarii: Să lase Guvernul să guverneze!

Replica API 11 februarie 2017 | 00:17 524

Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel (PMP), critică protestele care continuă să aibă loc chiar şi după ce Guvernul a anunţat că retrage OUG 13. "S-a greşit cu ordonanţa, nu mai e, acum gata, ce vor? Să dea jos Guvernul? Au fost alegeri, să fie lăsaţi să guverneze", a spus Anghel, adăugând că el are proiecte de dus mai departe, fonduri de atras pentru comună şi că programul de guvernare anunţat de PSD este unul foarte bun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intai acest domn sa invete sa se iscaleasca, apoi sa citeasca, si pe urma sa invete sa se stearga la nas, poate are si o alta obtiune in afara de manseta manecii de la haina, un neica nimeni care se crede dumnezeu
2
0
Cine ma-ta nu ii lasa boule; ordonantele pentru penali. Asta este guvernarea lor.
4
1
Pisesete pe presedinte tau care oricum te va vinde cind o sa vina vremea!Esti in echipa cu un jeg!
4
0
Foarte bine, dai peste nas la PULIFRICIU de iorga-palas. Iar voi cetateni ai Castelului care comentati ca prosti, pot sa va fac o recomandare - Ciocu Mic -, daca maine vor fi alegeri D-nu Anghel castiga DETASAT.
1
6
O sa primesti ce meriti!
9
0
Ai grija........
8
0
Cel mai bun exemplu de Oportunist! Penalule,ordinarule, cum ai tupeul sa iesi sa vorbesti? Tu care te plimbi de la un partid la altul,care faci anti camera la toti sefii de partide,ma mir cum te mai suporta locuitorii din Castelu,ar trebui sa te mature ca pe un gunoi papagalule ce esti! Cei care protesteza nu sunt penali Idiotule!
13
0
am fost in sala de judecata la medgidia.Satul Nisipari a ramas fara GRADINITA.Pentru o datorie de peste patru miliarde le pe care Anghel o avea la o societate a pierdut GRADINITA. Vai de acest sat ca au ales un hot.Mai are un proces cu o datorie de peste 15 miliarde datorii la o societate din constanta.Si primaria intra curind in faliment.Alegetil Nisipareni pentu 50 lei.
11
0
Asta moare de ciuda ca s-a abrogat OUG13 pentru ca el era beneficiar de lux al ordonantei la cate abuzuri face.Norocul nu tine la nesfarsit Anghele..asa ca pregatestete de mititica ca acolo este locul unor nebuni ca tine.
13
0
Atat cerem dlui prefect:aplicati legea pt toti in mod egal si nu mai o lalaiti atat.
12
0
Niki, esti un penal care ai o condamnare de 2 ani si 6 luni, condamnare pentru ca ai furat terenurilor agricole ale cetatenilor si pentru ca trebuie sa mergi la puscarie la Poarta Alba zis Hanul Lui Gurlui ai trecut la PSD. Dupa terminarea protestelor vei fii ridicat ca si asa esti un simplu excrement de Nisipari.
13
2
Asta,asa cum el spunea,este cel mai mare luptator antipsd!Oare cine-l crede?Se afla la al cincilea mandat si probabil a uitat ca fct de primar este una politica,el a inceput sa o practice ca pe o meserie.Vine si pleaca de la ,,serviciu"la fel de dezinteresat ca femeia de serviciu.Dle Prefect va rugam ,scurtatii chinul!
13
0
ce stie prostanacul asta de onoare si demnitatea poporului roman;hai sa ti spun eu, ;sint 2 tabere; cea a protestatarilor adica a oamnenilor cinstiti care vor o Romanie curata si bogata si.....clanul interlopilor politici, hoti si criminali care au secatuit Romania !Jos cu voi!asa sa ne ajute Dumnezeu!
13
0
Ce interese ai gogule, esti dezorientat
12
0
Dl Anghel nu mai stie in ce barca sa intre! Cum vede una mai vopsita fuge dinbarca veche ca sobolanul sa prinda barca noua! Ba e PNL ba PMP ba, cum vad acum, PSD! De fapt lipsa de caracter a Dlui Anghel e bine cunoscuta, domnia sa ii spune "fler politic!
15
1
Niki , tu mai ai un rest de puscarie , dar dupa ce vei fi destituit , in perioada urmatoare ...
16
0
ia plua tzarane
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218