REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primarul Constanţei, deranjat din pricina derapajelor unor diplomaţi străini la Constanţa

Primarul Constanţei, deranjat din pricina derapajelor unor diplomaţi străini la Constanţa

Replica API 28 februarie 2020 | 23:50 307

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, trage un semnal de alarmă şi îndeamnă diplomații străini și liderii comunităților etnice locale la echilibru, la respectarea legislației naționale și a Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice. Asta, în contextul în care în ultimele luni s-au intensificat acţiunile unor diplomaţi străini prezenţi la Constanţa.

"Am constatat cu îngrijorare că în ultimele 3 luni s-au intensificat acțiunile neprincipiale ale unor diplomați străini prezenți la Constanța, acțiuni ce pot afecta climatul de conviețuire interetnică și interconfesională în Dobrogea. Înțeleg interesul crescut al unor puteri regionale față de Dobrogea, mai ales în condițiile in care baza militară “Mihail Kogălniceanu” va deveni cea mai mare bază militară SUA din Europa, cu toate garanțiile de securitate și avantajele ce decurg pentru țara noastră. Dar, în numele locuitorilor municipiului Constanța, îndemn diplomații străini și liderii comunităților etnice locale la echilibru, la respectarea legislației naționale și a Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice. Dobrogea a fost și TREBUIE să rămână un model de conviețuire interetnică", a transmis Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In democratie, daca stii ce i aia, numai cei care voteaza conteaza. Cei care stau acasa nu se iau in calcul la rezultatul votului. Asa ca nu mai manca kkt cu calculele tale. Si amiralul vostru daca castiga tot atat de reprezentativ era. Asa ca nu mai manipulati ! Cat priveste marele amiral de carton, este omul lui Comanescu GSP cel care nu plateste salarii angajatilor, este un pensionar cu pensie nesimtita, dar daca este de dreapta nu se pune. IPOCRIZIA salveaza Romania. Slogan de dreapta. Sunt multi care bun botul din lipsa de educatie sau informare.
0
2
auzi deranjat! sa fie deranjat de cum arta orasul nu de politica. oricum e un paduche si nu are cum sa fie deranjat cat timp nu l baga nimeni in seamna. ce sensibil e.
3
0
Are o figura care ne irita.
5
1
simti suflarea amiralului in ceafa
6
0
Care sint actiunile neprincipiale si ce diplomati au fost implicati. Sa stim si noi. Iar jumatate de stire.
8
0
Iesiti la vot
6
0
o avea el pacate, dar tensiunile idiotilor locali ce pun botul la banii islamistilor lui Erdogan sau al gunoaielor arabesti din Orientul Mijlociu este un lucru demn de luat in seama. asta ar mai trebui in orasul asta, purtatori de centuri pline cu artificii plimbandu-se prin mall-urile locale.
9
1
Cine ti a intors spatele?
1
0
Postacii de meserie...la munca bai cretinilor , nu sa va dati cu parerea pe aici,de unul si de altul , habarnistii lui peste.
4
8
In numele locuitorilor? Adica a 12 la suta - calcul cu prezenta la vot - a 12 la suta dintre locuitorii cu drept de vot care te-au votat?? Nu vreau sa detaliez cati Henri Coanda! Du-te si-i spune asta mentorului MAZARE la RAHOVA!
17
5
Si noi suntem deranjati de prezenta ta pe scaunul de edil...
25
8
Fagadau, esti penibil!Nu te mai lansa in afirmatii si teme care iti depasesc atributiile.Cine crede ca,NATO, MAPN ori puteri- mai mult, ori mai putin regionale-te-ar consulta in probleme de siguranta nationala!?Bai filozof ieftin si de doi bani,am vazut ca iti place sa te auzi vorbind,dar greii nu dau2bani pe niste muhaile de genul tau.Tu vezi mai bine de cretinul de Babu si de restul incompentilor din subordinea ta, lepre platite de noi, prin impozite, nu din buzunarul tau,secatura.Vezi ca parlamentarii psd Moga,Babus,Visan si restul atarnatorilor, nu fac nimic pt oras.Puls STROE,securistul..
26
7
asta a cheltuit 2milioane euro pentru ingrijirea spatiilor verzi in 2019, avem spatii verzi? cu banii furati din primarie nu vei trai o vesnicie, procule, tot in pamant vei ajunge, mascota ordinara ce esti
24
7
Nu poti fura te deranjeaza spioni
22
7
Se clatina asa de tare scaunul?
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614